Şimdi Ara

İkinci el ucuz scooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim şehir içinde, ufak yolculuklarda kullanabileceğim bir scooter arıyorum. Bütçem bütün masraflar dahil 2000tl daha önce hiç motosiklet kullanmadım. 23 yaşındayım B sınıfı ehliyetim var a2 de alacağım. Şu linkini verdiğim motor nasıldır?
    İkinci el motosiklet işlemleri nasıl yürüyor? Devir işlemi falan sanırım noterden oluyor.
    Başka tavsiyeniz var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-cok-temiz-vergisiz-muayene-yeni-234203930/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 28 Kasım 2015; 3:58:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• a2 alıp masrafa girme. nerden baksan 700 masraf o. bende de b var. 50cc altı motorlar ocaktan sonra serbest bize. al bi küçük 2 ye falan takıl.ben öyle yapcam.
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    A2 cidden büyük masraf ya. 50cc altı motorlar da nasıl gider bilmiyorum ki. En azından 2 kişi binsek 150 kg 50km/h hızla götürse yeter de götürür mü acaba? Bir de nasıl bir şey uygun olur 50cc?
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Bu arada B sınıfının 50cc altı kullanabileceğinden emin misin? Ben hiç destekleyen kaynak bulamadım. A sınıfı olacakmış sanırım.
  • sürülebilmesi üzerine dönüyo göremediysen bakmamışsındır,biraz scroll.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.