Bildirim
İkinci öğretim çalışmak
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her yerde parttime olarak iş bulabilirsin bence. sonuçta çalışma saatleri ikinci öğretime göre uygun
Daha önce çalıştın mı? -
Kadıköyde çoğu mekanda part-time iş bulabilirsin dostum.
Hayır hiç bir tecrübem yok
Teşekkür ederim saol
İş bulursun ama düşük ücretli ve çalışması ağır olur. -
fast food larda yada mağazalarda mutlaka part time iş bulursun ancak alacağın ücret harç parasına yetmez -
Hocam Marmara da ikinci öğretim nispeten erken başlıyor 13 gibi o saate kadar iş var mıdır bilmiyorum ben de düşündüm aslında çalışmayı ayrıca çalışıp sonra okula gitmek de yorucu olabilir.
Ben istanbulda bildiğin kahvehanede çalıştım erkeklerin girdiği sadece günde 8 10 saat para 30 tl
8-10 saate 30 lira seni baya sömürmusler ne diyim
Dostum bende İstanbul ikinci öğretim yazdım kesin gelecek. Şöyle söyleyim. Çok rahat iş bulursun ama biraz yorulabilirsin. Fiyat olarakta 750 - 1400 arası her türlü bulursun. Hukuk okuyacaksan satış danışmanı falan alıyorlar +1000 tl para veriyorlar. Onlara bak derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X