Şimdi Ara

İkinci Ögretim OKUMAK(YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sıralamam 67904.eskişehir ogü makine istiyorum ama sıralaması 62300.Büyük ihtimal 2.ögretim gelecek onunda sıralaması 76bin.Anlayacagınız 5bin önde olamadgım için 2.ögretim okumak veya harç ödemek bana çok koyuyor.Maddi durumda okadar iyi degil.Eskişehir istememin sebebi ise ankarada oturuyorum en yakın burası oluyor.Sizce ne yapmalıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmser123 -- 2 Temmuz 2015; 15:14:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• Up

• Çok bi para değil aslında, 1000-1400 arası fiyatı oluyo genelde, onuda iki taksitle ödüyosun
  • Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    Hocam ama hazırlıkta dahil 5 sene boyunca o miktar para ödeyeceksin.Birde 2.ögretim hiç sıcak gelmiyor bana akşam gitmesi vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite tercihime yardım?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• kardeş ben bu sene kocaelide ikinci öğretimdir güneşi unutuyosun abartısız o kadar söyliyim ne sosyal hayatın kalıyo ne bi şey 8-9da dersten çıkıyon hadi mayıs neyse bunun kasım aralık ocak şubat falan hakkaten hiç çekilmiyor kampüslerde falanda hayat 1. öğretimde üstüne ödediğin harçta cabası birinci öğretimden şaşmamak en iyisi bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitah

kardeş ben bu sene kocaelide ikinci öğretimdir güneşi unutuyosun abartısız o kadar söyliyim ne sosyal hayatın kalıyo ne bi şey 8-9da dersten çıkıyon hadi mayıs neyse bunun kasım aralık ocak şubat falan hakkaten hiç çekilmiyor kampüslerde falanda hayat 1. öğretimde üstüne ödediğin harçta cabası birinci öğretimden şaşmamak en iyisi bro

Valla hocam çok istiyordum esogü makine 1.ögretim gelmesini.Eğer eskişehirden vazgeçersem geriye konya kalıyor ama orayıda biz en baştan elemiştik ulaşım sıkıntı oluyor diye.Sizce ozmn nereyi yazmam lazım 67bindeyim ankaraya yakın kocaeli var işte ama onunda makine 64500 1.ögretim.Oda kılpayı kaçıyor yani.Sıralamam öyle bi yerdeki ya 60bine yakın yerler yazıp şansımı denicem yada makinesi 75bin sıralamaları olan ünileri yazcam.Ne yapıcam hiç bilmiyorum.

• wmser123 W kullanıcısına yanıt
    Kardeş şuan baktım kocaeli makine 1.öğretim geçen yıl 2bin kadar düşmüş ondan önceki yılda 3bin kadar düşmüş bence kesinlikle onu ilk tercihe yaz hem arada istanbulada akarsın kentkart basıp istanbula gidiyon 1saat 45 dakkaya :) hem mühendislik eğitimi de iyidi bildiğim kadarıyla hızlı trenin yapımı da devam ediyo bence koü makıne ilk tercihlerin biri olsa senin için epey iyi olur. Bu arada konyaya gitme şansımda oldu gördüğüm kadarıyla tüm kekolarına rağmen oda fena değildi tercih listende en azından aşağılarda kendine yer bulabilir belki konya
  • Tamamdır hocam sagolasın dikkate alıcam dediklerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmser123 -- 2 Temmuz 2015; 16:55:42 >
  • Hakkinda hayirlisi olsun kardes:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: wmser123

Hocam ama hazırlıkta dahil 5 sene boyunca o miktar para ödeyeceksin.Birde 2.ögretim hiç sıcak gelmiyor bana akşam gitmesi vs

Orası öyle, parası dışında her şeyi güzel ama bence, sabahın köründe kalkmana gerek yok rahat rahat uyuyabiliyosun, bir işte çalışmak istersen vaktin var, küçük bir şehirdeysen sabahları otobüslerde acayip yoğunluk oluyor okula zor gidiyosun, ikinci öğretim olunca bundan etkilenmiyorsun falan. Bazı kişiler sevmeyebilir tabi ama ben çok memnunum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

Orijinalden alıntı: wmser123

Orası öyle, parası dışında her şeyi güzel ama bence, sabahın köründe kalkmana gerek yok rahat rahat uyuyabiliyosun, bir işte çalışmak istersen vaktin var, küçük bir şehirdeysen sabahları otobüslerde acayip yoğunluk oluyor okula zor gidiyosun, ikinci öğretim olunca bundan etkilenmiyorsun falan. Bazı kişiler sevmeyebilir tabi ama ben çok memnunum valla

İlk günler evet güzel gelebilir ama sonra alıştıkça pek iyi bir durum olmuyormuş hocam.Ne yapcam bilmiyorum ya , ikinci seçenek olarak konya selcuk pc muh var ama şehiri tanımıyorum ve ulaşım fln sıkıntıymış ankarada oturuyorum

• hocam bende maliye okumayı düşünebilirm ikinci öğretim sabahları ders koyuyorlarmış birde ikinci öğretim öğrencilerini pek sallamıyorlarmış derslere sekreterleri felan göndeiyorlarmış doğru mu aceba .? eğitimde bariz bir fark oluyormu örgünle ikinci öğretim arasında
  • wmser123 W kullanıcısına yanıt
    Derslerini iyi tut 1 sene, %10 luk dilime girersen sınıfında örgün öğretime geçebiliyosun, sevdiğin bölümse yazmamazlık yapma. İlk sene zaten milletin aklı bi karış havada oluyo çalışırsın iyi bi ganoyla geçersin zor değil.
    Ayrıca buradan da ilgili yerleri arayıp burs koparmaya bak Unidestek.net/hangi-sehirde-hangi-vakiflar-burs-veriyor/
    Hadi Allah yolunu açık etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkurler hocam.Bi sorum daha olcak o %10 luk dilime girebilmeyi biraz açar mısınız.Mesela benim okumak istediğim bölümde ilk dene hazırlık olacakm oda dahil oluyor mu?Ya da ilk sene %10 luk dilime girdim diyelim , 2.senemde giremezsem ne olacak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.