Şimdi Ara

İkinci Sata disk vista'da görülmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte ds33r anakart üzerine tek bir sata (Samsung 400gb) diskle vista kurdum. Şimdi ihtiyaç üzerine ikinci bir sata (Samsung 400 gb) taktım. Disk bios üzerinde görülüyor. Birinci disk ide1 'de master, ikincisi ide1'de slave olarak ayarlanmış. Vİsta'da açılışta aygıtı gördü ve driver yüklemesi yaptı. Ama şimdi disk vista'da görünmüyor. Okuduğum makalelerde raid kurulumları anlatılmış. Bu diski raid için değil ek kapasite ihtiyacım için kullanmak istiyorum.

Vista'da tüm disk sürücülerine tıklayınca yine diski gördüm. Ancak formatlama için bilgisayarım bölümünde disk görülmüyor.Yardımınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akutluer -- 30 Haziran 2007; 10:09:53 >

• taktığın disk eğer temel disk değilde dinamik disk olarak görünüyorsa (buna disk yönetiminden bakabilirsin) vista görmemezlik yapabilir. önce temel diske dönüştürüp sonra bölümlemen lazım.
  • Teşekkür ederim, bilgisayar yönetimi menüsünü başarıyla saklayan vista sağolsun. Dİski zaten temel disk olarak tanıtmıştım. Biçimlendirme ardından düzgün bir şekilde çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.