Şimdi Ara

İKİNCİ ÜNİVERSİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Örgün Öğretimde İktisat bölümünü okuyorum.

Açıköğretim Fakültesi İkinci Üniversiteye kaydolmak istiyorum ancak

|Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir lisans bölüm/programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları

bölümlerden/programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi’nin açıköğretim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim,

İktisat ve İşletme Fakültelerinin önlisans veya lisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler.|

Şimdi örgün öğretimde iktisat okuyan aöf ikinci üniversite kapsamında uluslar arası ilişkiler veya kamu yönetimi bölümünü okuyamaz mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Gladius1 -- 31 Temmuz 2016; 10:43:32 >

• okur.
  • neczer kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler cevabınız için.
    Yani iktisat okuyan bir öğrenci ikinci üni kapsamında uluslararası ilişkiler okuyabilir.
  • 1Gladius1 kullanıcısına yanıt
    aynı anda biri örgün 3 açıköğretim yani istanbul auzef atatürk ve anadolu aöf okunabilir.
    pratikte bu üc okulun sınav tarihleri arka arkaya birer hafta arayla. atatürk ün ile anadolu nun final takvimi çakışması var.
    sınav tarihlerine dıkkat edip öyle secim yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan

aynı anda biri örgün 3 açıköğretim yani istanbul auzef atatürk ve anadolu aöf okunabilir.
    pratikte bu üc okulun sınav tarihleri arka arkaya birer hafta arayla. atatürk ün ile anadolu nun final takvimi çakışması var.

Hocam bu dogru mu bunu bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan

hocam ben baktim cakismiyo tarihler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATANMAK VE ÜNİVERSİTE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.