Şimdi Ara

İkinci üniversite olarak en iyi bölüm hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda devam etmekte oldugum iktisat bolumumde 3. yılıma gecmis bulunmaktayım birde ikinci üniversite okumak istiyorum hangi bolumu sececegim konusunda kararsiz kaldim gerek is imkani gerekse okuma kolayligi ve ileriye donuk olarak hangi bolumu okumami onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende mühendislik bitirdim. Yüksek lisans yerine farklı bir alandan ikinci üniversite okumak istiyorum ama hangi bölüm?

Aklımda yönetim bilişim sistemleri ile çalışma ekonomisi bölümleri var.

Kamu yönetimi de ilgimi çekiyor ama tecrübesi olan arkadaşlardan fikirleri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci üniversite aöf bitirip de henüz işe yaradığını görmedim kimse aöf'ü sallamıyor maalesef :)
  • Ben de aöf ikinci üniversiteye yazılmayı düşünüyorum. Lise kpss'den memur olarak atandım. Hali hazırda bir lisans programında 3.sınıf öğrencisiyim. Kamu yönetimi ve sosyoloji arasında kaldım, yorumlarınızı bekliyorum.

Açıkçası sallanıp sallanmaması umrumda değil, lise kpss yi de kimse sallamıyordu mesela. Hani 3,5m kişi girdi falan tvlerde algı operasyonu yapıldı lakin çalışıp giren 10-20k kişi ancak vardır, o yüzden iyi puan yapmış olmama rağmen kendimi başarılı görmüyorum. Elimden geldiğince daha fazlası için çabalıyorum. "Atanamazsın", "Boşuna çalışma" diyenler doluydu etrafımda, insan çalışınca her şeyi başarır. Yaşadıkça tecrübe edersiniz bunu ;)
  • Şu anda lisansta kaydı olanlar 275+35,5=310,5 ödeyecek sadece değil mi ? İkinci üni okuyor diye üstüne 142 tl katkı payı alınanlar olmuş. Bu konuda bilginiz var mı ? Ona göre kaydolmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Şu anda lisansta kaydı olanlar 275+35,5=310,5 ödeyecek sadece değil mi ? İkinci üni okuyor diye üstüne 142 tl katkı payı alınanlar olmuş. Bu konuda bilginiz var mı ? Ona göre kaydolmayı düşünüyorum.

310,5 yatırdım. Kaydımı da hallettim hocam. 142 diye bir şey yok. He okulum için -uzadığı için- 142 yatıracağım ama o ayrı konu.
  • pomakemir kullanıcısına yanıt
    İlk kez mi kayıt yaptırıyorsunuz ? Soruyorum çünkü facede gördüm. lisansta okurken geçen sene bi bölüme gitmiş şimdi aöfden başka bölüme kayıt yapmış. Kendi okulunun sisteminde 142 tl görünüyormuş. Aynı şey bende de olur mu acaba merak ettim. Eğer öyleyse boşuna para yatırmayayım diyorum. Daha önce aöfden bölüme kayıt yapmadım ve lisansta okuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi mühendislik daha iyi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

İlk kez mi kayıt yaptırıyorsunuz ? Soruyorum çünkü facede gördüm. lisansta okurken geçen sene bi bölüme gitmiş şimdi aöfden başka bölüme kayıt yapmış. Kendi okulunun sisteminde 142 tl görünüyormuş. Aynı şey bende de olur mu acaba merak ettim. Eğer öyleyse boşuna para yatırmayayım diyorum. Daha önce aöfden bölüme kayıt yapmadım ve lisansta okuyorum.

Evet, aöf ye ilk kez kayıt yapıyorum. Bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Kendi sosyoloji bölümüme katkısı olacağını düşündüğümden kamu yönetimine kaydoldum. Bence iktisat için de faydalı olabilir kamu yönetimi , zaten iktisatta 3. sınıfa geçtiyseniz kamu yönetiminin birçok dersi görmüşsünüzdür dersleri de kolay geçersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.