Şimdi Ara

İkiz ve eş sim kart hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hattım kurumsal Star Plus paketi.

Hattıma tanımlı olan 4 GB internet hakkımı, VINN modemde kullanmak istiyorum...

Telefondan wi-fi aracılığı ile kullanıyorum laptopta ama bir yere kadar. Hem pratik değil, hem şarj dayanmıyor...

Sanırım ikiz ve eş kart olayı var. Bana eş kart gerekiyor sanırım. Aynı sim karttan bir tane daha. Onuda VINN'a takıp internetimi kullanabilir miyim acaba?

Müşteri hizmetlerini aradım, "tam emin olamamakla birlikte" ikinci hattın data kullanımı olamayacağı yönünde idi ama tam net cevap veremedi.

Daha sonra birde TİM'e sorayım dedim,ki Vodafone'un Cepnet'ini malum Vodem'lerde kullanamayacağımız söyleniyordu ki,kullanılıyor...

TİM'de ki eleman öyle birşey olmadığını tekrar aramamı söyledi. Tekrar aradım,bu seferde sorunuzla ilgili net bir cevap veremiyoruz beyfendi,öyle bir bilgi girişi yok dendi...

Kafam karıştı benimde. Var mıdır bilgisi olan??

• öyle bişey yapmıyor turkcell kesin bilgidir
  • Hmm. Anladım.

Teşekkürler...
  • Turkcell'den mail geldi:

Eş kart, iki adet tamamen ayni özelliklere sahip (ayni numara, ayni IMSI numarasi) karttan oluşur.

Eş kartta kullanımlarınıza uygun olan tarifelerimizden yararlanabilirsiniz.

Tabii soruma tam cevap değil aslında. İkinci kart, data kullanımına açık mı, değil mi belli değil. Tekrar sordum bakalım...
  • Bence kullanabilirsin.

Bireysel olarak kullanılabiliyor.

Hattıma tanımlı olan interneti vınn da kullanabiliyorum.
  • Eş kart.
  • Az önce aradı Turkcell.

Eş kartta data, mesaj vs. her özelliğin olduğunu söyledi ilgili arkadaş...

Mevcut hattınızın ne özelliği varsa, eş kartınızda 1'e 1 kopyası dedi...

Özellikle tekrar sordum internet olayını, evet kullanabilirsiniz ancak tek nokta, biri açıkken diğeri pasif duruma düşer dedi...

quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Bence kullanabilirsin.

Bireysel olarak kullanılabiliyor.

Hattıma tanımlı olan interneti vınn da kullanabiliyorum.

Biri açıkken, diğeri kapalı oluyor değil mi?

Atıyorum telefonumda açık, VINN'dan da nete girdim. Otomatikman telefonda ki pasif oluyor sanırım. Daha sonra VINN'ı çıkardığım zaman tekrar aktif oluyor mu telefonda ki yoksa, açıp kapamam falan mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 27 Aralık 2010; 11:03:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende VINN modemin hattı için eş sim akrt almak istiyorum. Ancak müşteri hizmetlerini aradığımda VINN için eş sim kart alamayacaımı sadece sesli hatlarda geçerli olduğunu söyledi. Bana inandırıcı gelmedi. Doğrusu nedir ?
  • bu karta nasıl başvuruluyor acaba kaç günde nasıl gelir posta ile getirilir mi
  • -VINN modemin hattı için eş sim akrt almak istiyorum. Ancak müşteri hizmetlerini aradığımda VINN için eş sim kart alamayacaımı sadece sesli hatlarda geçerli olduğunu söyledi. Bana inandırıcı gelmedi. Doğrusu nedir ?

Müşteri temsilcisi ile anlaşamamışsınız. :)

*Müşteri temsilcisine "wınn modem kampanyasına katılmak istdiğinizi" söylediyseniz;kampanyalı ürünlerde numara ve simkart ayrı verilir.Kampanyadan sunulan data da o verilen numaraya yüklenir,elinizdekideki sim karta yüklenmez ve datayı kullanamazsınız.
    *"Wınn modeminiz zaten var" ve elinizdeki sim karta ayrı bir "data paketi" yüklettiniz diyelim,bu durumda elbette kullanırsınız,paketinin götürdüğü yere kadar gitme hakkınız var.

-4 GB internet hakkımı, VINN modemde kullanmak istiyorum...
    *Kullanabilirsiniz

-Özellikle tekrar sordum internet olayını, evet kullanabilirsiniz ancak tek nokta, biri açıkken diğeri pasif duruma düşer dedi...
    *Kesinlikle doğru bilgi verilmiş

-VINN'dan da nete girdim. Otomatikman telefonda ki pasif oluyor sanırım.
    *Her iki simkartı açtığınızda bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonu sinyali ve cihazların sinyal alma kuvvetine göre sürekli sorgulama yapılır.
    *Bu durumda hangi cihaz sinyali algılarsa,o simkartı kullanırsınız.

-Daha sonra VINN'ı çıkardığım zaman tekrar aktif oluyor mu telefonda ki yoksa, açıp kapamam falan mı gerekiyor?
    *Size önerim,her ikisini aynı alanda kullanmamanız.
    *Yukarıda daki yanıta istinaden,çok fazla kesinti yaşarsınız.
    *Hat açıksa ve sinyali algılamıyorsa elbette kapatıp açabilir ve ya cihazın şebeke ayarlarına manuel ulaşarak güncelleyebilirsiniz.Aksi taktirde,cihaz sinyali biraz geç algılayabilir.

-İkinci kart, data kullanımına açık mı, değil mi
    *Ben olsaydım öncelikle size "numaranız data bağlantısına açık mı?" diye sorardım,çünkü kurumsal yetkililer genelde,gelen tanıtım,logo melodi hizmeti veren farklı şirketlerin linklerine girilmesini istemez,bu sebeple kapatırlar.
    *yanıtınız "hattım data bağlantısına açık" ise "bu gün 1 sim kartta kullandığınız her hizmet ,numaranız kısıtlı değilse kullanabiliyorsunuz.Escell hizmetinden de aynı şekilde hiçbir değşiklik olmadan kullanmaya devam edersiniz.

-bu karta nasıl başvuruluyor acaba kaç günde nasıl gelir posta ile getirilir mi
    *Hat bireysel ise sadece Tim.(Turkcell İletişim Merkezleri)'den,kurumsal ise yine Tim ve ya şirketlerin Kurumsal Müşteri Danışmanından temin edebilirsiniz.
    *Çağrı merkezi ve ya online işlem merkezinden taleb edilemez
    *Talep ederseniz de normal 1 tane simplus sim kart gönderirler,elinizdekinin aynı fakat elinizdeki sim kartı iptal etmiş olursunuz.Numaranızı diğer sim kartta kullanmak zorunda kalırsınız(bu durumda müşteri hizmetleri zaten yapması gerekeni yapmıştır) hatalı istekte bulunmuş olursunuz ve boşuna yedek sim kart parası ödemiş olursunuz.

*bireysel hat için sadece kimlikle
    *kurumsal hat için sadece şirketin tayin ettiği yetkili başvurabilir;imza sirküleri,yetkili kişinin kimliği,vekil kişiyse vekaletnamesi ile başvurabilir.

• bu arada kimse tesekkur etmemis. 10 numara ceva.
  • bunun ücreti hakkında bilgi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

Vodafone 60 TL ye aldım ben.

• kuasudba kullanıcısına yanıt

11 sene önce yazmışım konuya. geçen sene 65 TL idi.

• Temmuz 2021 de Rizede vodafone den 40 liraya aldım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Benim bir tablet var arama özelliği yok hatin birini ona taksam biride telefonda olsa aynı anda birisi tabletteyken bende telefndan internete girebilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexmahone07 A kullanıcısına yanıt

iki cihazdan birden internete giremezsin ama birinde internete girerken diğerinde hattı 2G/GSM olarak ayarlarsan konuşma yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

iki cihazdan birden internete giremezsin ama birinde internete girerken diğerinde hattı 2G/GSM olarak ayarlarsan konuşma yapabilirsin.

Bu bilgiden emin misin hocam? Çünkü red limitsiz hattı superbox içinde kullanırken evde çocuklara konuşma yapmak için de telefonda bırakmak istiyorum.

• ramazankkaya kullanıcısına yanıt

evet hocam denedim. birinden dosya indirirken diğerinden konuşma yaptım kopma olmadı. ama gelen aramalar benim turkcelle yönlendirilmiş durumda o yüzden gelen aramalar için problemim yok ama sende gelen aramalar hangisine düşer bilemiyorum şu anda.

• neden gerek olmasın. ben çok güzel işimi görüyorum bu şekilde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.