Merhaba arkadaşlar, kasım 2021 celbiyle gidenler varsa iletişimde kalalım, grup vs. kurabiliriz gitmeden tanışalım orada yabancılık çekmeyelim 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Evrensel Kılavuzu Kasım 2021
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü (İ.M.M.E.M.) tarafından hazırlanan Evrensel Kılavuzu Kasım 2021, il genelindeki tüm eğitim kurumları için rehberlik niteliğinde bir kaynaktır. Kılavuz, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği eğitim politikalarını ve hedeflerini il ölçeğinde uygulamak amacıyla tasarlanmıştır.
İ.M.M.E.M. Evrensel Kılavuzu, eğitim öğretim faaliyetlerinin tüm yönlerini kapsamaktadır. Eğitim planlaması ve program geliştirme, öğretmen atamaları, öğrenci değerlendirme, okul yönetimi ve okul-aile iş birliği gibi konularda ayrıntılı bilgiler içerir.
Kılavuz, eğitim camiası için önemli bir referans kaynağıdır. Müdürler, öğretmenler ve veliler, eğitim süreçlerini etkin bir şekilde yönetmek ve öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimini desteklemek için kılavuzdan faydalanabilirler. Ayrıca, kılavuz İ.M.M.E.M.'in eğitim politikalarını ve hedeflerini daha iyi anlamalarına yardımcı olur.
İ.M.M.E.M. Evrensel Kılavuzu Kasım 2021'e, İ.M.M.E.M.'in resmi web sitesinden erişilebilir. Kılavuz, İ.M.M.E.M. eğitim öğretim faaliyetlerinin tüm paydaşları için değerli bir kaynaktır.