< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Kendini okuduğun bölümde geliştirmezsen Boğaziçi ODTÜ gibi okullardan mezun olsan bile işsiz kalırsın.Kendini geliştirirsen yıldız teknikte de okunur olayın kilit noktası üniversitede geçirdiğin 4 yılı boş geçirmemek.Yıldız teknik ile o saydığın 3 okul arasında çok büyük bir fark yok zaten
|
Hocam 3k ile alan odtü bile 2. Sinif olarak görülüyorsa 1. Sinif hangisi? Ve 3k ile alan okul bile 2.sinif goruluyorsa 70k ile alan okulun halini varin siz dusunun o zaman. Bu bölümleri arastiryoruz fakat kimse yeterli bilgi vermiyor. Herkes sonu belli olmayan bir muammaya gidiyormussun gibi konusuyor insanda ister istemez "acaba" diyor
|
Hocam boş keseden sallayan insanları çok takmayın, özellikle sanal ortamda. Ben ODTÜ'ye adı bile orta doğu, kimse mezunlarına iş vermez diyen gördüm, İTÜ için derslerinde Türkçe konuşuluyor, hocaları cahil diyeni gördüm, YTÜ'ye neler diyorlar zaten siz de gormussunuzdur. Yani şimdi ülkemizdeki bir öğrenci YTÜ'de ekonomi vb. bir bölüme ilgi duyarak, öğrenme amacıyla gidip, işsiz kalacaksa kapatalım tüm üniversiteleri, YTÜ'deki öğrenciler bile iş bulamıyor (?) sonuçta.
|
big4 da güncel yeni mezun maaşının 3k küsür olduğunu duymuştum 1-2 ay önce, bu adamlar bilkentte odtüde boğaziçinde 5 sene okuyor emek veriyor sen bunlara sürekli fazla mesai ile stresli bir şekilde çalıştırıp 3k maaş verirsen beğenmezler tabi çünkü insanlar bu okullarda daha büyük umutlarla okuyor. karşılığında bekçiden daha az maaş alacak ve bekçilere denk olmak için en az 4-5 sene tecrübe mi kazanacak
özet olarak kendini beğenmiş olmaları pek doğru bir tabir değil bence çünkü şartların iyi olmadığını buralarda çalışan 2-3 kişiden dinledim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 2 Mart 2020; 23:33:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|