Şimdi Ara

İktisat okuyanlar bir bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu dönem 2.üniversite kapsamında kayıt oldum. Deneyimli arkadaşlar, hangi yayının çıkmış sorular kaynağını öneriyorsunuz ? Hangi yayınevi daha başarılı bu konuda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gercekten ogrenmek istiyorsan eger. Aofu birak orgunde guzel bir universite sec. Yada 2 yillik secip oyle orgune gecis yap derim.

2 yil okudum ustten ders aldim hep 3.sinif bile bitmisti nerdeyse. Biraktim o kadar cok sorulacak soru vardi ki. Kitap buna cevap veremezdi. Orgunde okumak icin biraktim.

Yok oylesine okurum diyorsan eger pek yardimci kaynak onerisi bilmiyorum kendi verdikleri kitap yetmisti. Cikmis sorulara da bakarsan dersleri rahat gecersin. Zaten cikmis sorular aynidir kaynak aof. Digerleri de ordan alip basarlar.

Ben 2.universite olarak okudugum icin kendi sinavlarimdan 1 hafta sonraya denk geliyordu hep aof kitaplari ve cikmis sorularla son 1-2 gun bakarak 3 kusur ortalama yapmistim. Kaynak aramana pek gerek yok. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi verdikleri kitapları oku bölüm sonundaki soruları çöz birde çıkmış soruları çöz. çıkmış sorular 4 liraya satılıyor kitapçılarda murat yayınlarıydı galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.