Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim Foxhoud. İlk denemem de yanlış yapmışım, ikinci de başadım. Dediğin yöntem işe yaradı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bierhoof -- 4 Mart 2007; 4:45:23 >
  • Sonunda ben de 1946'ma kavuştum. Beylikdüzüne akrabaya gittik dün, film almak için bir cdciye girdik. Umutsuz bir şekilde cd'lere bakarken bir de ne göreyim? 1946 orda duruyor.

Arkadaşlar "complex engine management" zorluğu nasıl etkiliyor? Yani hangi ayarları bize bırakıyor?
  • ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    bunun demosunu oynamıştım görüntüler felan gözel şimdiye kadarki denediğim bir çok uçak oyunundan güzel
    5. sınıfdan beri bir çok uçak oyunu oynadım artık uçaklar konusunda aşırı derecede deneyimli sayılırım bunu yanında flight smilatörde saatlerce yaptığım uçuşlar da cabası...
    bu kadar tecrübelerime dayanarak bunu online oynayamammak beni üzüyor kota sorunudu var şimdi resimleri gördüm gene acaip şekilde canım çekti bari yüklüyüm demosuylan yitineyim bari
  • Arkadaşlar ben 1946'a 4.08m patch yukleyemedim. yukluyorum ancak hala oyuna gırdıgımde 4.07m olarak gosterıyor. Kurmam gereken patch su değil mi?http://files.filefront.com/IL+2+Sturmovik+1946+v408m+Ded+Server+Patch/;6696557;;/fileinfo.html
  • Hayır bierhoof o dosya değil. Bu dosya:

http://files.filefront.com/IL+2+Sturmovik+1946+v408m+Patch/;6690212;/fileinfo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 4 Mart 2007; 21:16:04 >
  • Teşekkür ederim yardımların için
  • Önemli değil bierhoof.

Arkadaşlar 1946'da bir türlü düşmanı yakalayamıyorum. Ne yaparsam yapayım yetişemiyorum rakip uçağa. Arayı açtıkça açıyor.

Mesela aynı tip uçak alıyorum (BF109 1943), kendime az yakıt, rakibe çok yakıt koyduğum halde yine arayı açıyor. Flaplarım Raised konumunda, herhangi bir etken yok hızlanmamı etkileyen. Sizce nedeni nedir bunun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Önemli değil bierhoof.

Arkadaşlar 1946'da bir türlü düşmanı yakalayamıyorum. Ne yaparsam yapayım yetişemiyorum rakip uçağa. Arayı açtıkça açıyor.

Mesela aynı tip uçak alıyorum (BF109 1943), kendime az yakıt, rakibe çok yakıt koyduğum halde yine arayı açıyor. Flaplarım Raised konumunda, herhangi bir etken yok hızlanmamı etkileyen. Sizce nedeni nedir bunun?

valla sorununu pek anlamadım kharia flaplar kapalı diyorsun, iniş takımlarını da açık unutmadıysan problem yok... hızı daha düşük uçaklarda da aynı durum oluyor mu peki?...
  • Sorun şu abi:

Bire bir quick mission açıyorum. Rakibe de bana da aynı uçağı veriyorum. Fakat ne zaman uygun pozisyon bulup vurmak için rakibin peşine düşsem bir türlü yetişemiyorum. Arayı çok hızlı bir şekilde açıyor. Yetişemediğim için de vurma şansım olmuyor.

Rakip uçak çok çok yavaş olmadıkça durum böyle. Zorluk seviyesi rookie. Hızımı engelleyecek benim bildiğim herhangi bir etken yok. İniş takımlarım kapalı, flaplar raised, motor sağlam, uçak sağlam,düşmana göre daha hafifim hem de. 1946'yı yüklemeden önce ilk oyunu oynuyordum biliyorsunuz. Orda böyle bir problem yoktu. Tam biraz vurabilmeye başlamışken şimdi yanlarına yaklaşamaz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 6 Mart 2007; 19:22:34 >
  • Ben de 1946 yı bugün yükledim, training bölümünü dinledikten sonra "quick mission"da ilk denemede havalandım, başarı sayılır di mi?
    Online için yukarıda yazılanları deneyeceğim, yarın belki bir kaç sorum olabilr, iyi uçuşlar...
  • quote:

Sorun şu abi:

Bire bir quick mission açıyorum. Rakibe de bana da aynı uçağı veriyorum. Fakat ne zaman uygun pozisyon bulup vurmak için rakibin peşine düşsem bir türlü yetişemiyorum. Arayı çok hızlı bir şekilde açıyor. Yetişemediğim için de vurma şansım olmuyor.

Rakip uçak çok çok yavaş olmadıkça durum böyle. Zorluk seviyesi rookie. Hızımı engelleyecek benim bildiğim herhangi bir etken yok. İniş takımlarım kapalı, flaplar raised, motor sağlam, uçak sağlam,düşmana göre daha hafifim hem de. 1946'yı yüklemeden önce ilk oyunu oynuyordum biliyorsunuz. Orda böyle bir problem yoktu. Tam biraz vurabilmeye başlamışken şimdi yanlarına yaklaşamaz oldum.

dostum bence oyunu tamamiyle kaldır ve tekrar kur, farkında olmadan belki bişeyleri değiştirmiş olabilirsin, ama buradan anlamamız mümkün değil bunu...sorunun halledileceğini düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: gursah

Ben de 1946 yı bugün yükledim, training bölümünü dinledikten sonra "quick mission"da ilk denemede havalandım, başarı sayılır di mi?
    Online için yukarıda yazılanları deneyeceğim, yarın belki bir kaç sorum olabilr, iyi uçuşlar...

şöyle diyelim eğer ilk denemede düzgün iniş yapabilirsin bu başarılı sayılabilir... yukarıda ve diğer sayfalarda hyperlobby için gerekli bilgileri bulabilirsin, sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız yine...

• quote:

Ben de 1946 yı bugün yükledim, training bölümünü dinledikten sonra "quick mission"da ilk denemede havalandım, başarı sayılır di mi?

Gurşah kardeşim HL ye bağlanırsan elimizden gelen yardımı yapariz :)

***Bu arada kardeşim 42 nerde kaldı bu joystick yaw valla bak sensiz tadı çıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TR_Akıncı34

***Bu arada kardeşim 42 nerde kaldı bu joystick yaw valla bak sensiz tadı çıkmıyor

Teşekkürler bir aksilik olmazsa bu akşam bağlanacağım...
    Bu arada, 4.08 patch de yükleyeceğim değil mi?
  • quote:

Sorun şu abi:

Arayı çok hızlı açtığını söylemişsin, büyük ihtimalle irtifa avantajını kullanıyordur. Yani görev başladığında bir ihtimal irtifa kaybediyor olabilirsin böylece karşılaştığınızda yukarıdan deyim yerindeyse üzerine çullanıyordur, vuramayıp yanından geçtiğinde ona yetişmek senin için neredeyse imkansız hale gelecektir. Bu nedenle görev başında düşmanla karşılaşıncaya dek yüksel ve çarpışmaya yukarıdan üzerine büyük bir hızla alçalarak başla.
    Başka bir nokta ise gazı köklemene rağmen yetişemiyorsan o zaman farkında olmadan pervane vitesini kullanmış olabilirsin, bu durumda pervanenin açısı havayla en az sürtünme yapacağı bir açıya gelir ve sana en az hızı sağlar.

• emptyrean;

Abi durum ne olursa olsun düşman benden hızlı. Yani aynı yükseklikte de olsak arayı hızla açıyor. Mesela hemen önümde, uzaklık da 0.30 falan. Aynı seviyedeyiz. Tam güç peşine düşüyorum ama arayı hiç kapatamıyorum (hız kazandığım halde) ve kısa sürede mesafe 1.50-2 arası oluyor. Ve asla yetişemiyorum kopup gidiyor. Eski oyunda böyle bir sorun yoktu. Düşmana benimkiyle aynı uçağı verdiğimde bile kolaylıkla yetişebiliyordum ona.

Pervane vitesini ne yapmam gerekiyor acaba, otomotiği falan varsa ona mı alayım? Bir de complex engine management seçeneğini kapattım uçarken. Acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
  • quote:

emptyrean;

Abi durum ne olursa olsun düşman benden hızlı. Yani aynı yükseklikte de olsak arayı hızla açıyor. Mesela hemen önümde, uzaklık da 0.30 falan. Aynı seviyedeyiz. Tam güç peşine düşüyorum ama arayı hiç kapatamıyorum (hız kazandığım halde) ve kısa sürede mesafe 1.50-2 arası oluyor. Ve asla yetişemiyorum kopup gidiyor. Eski oyunda böyle bir sorun yoktu. Düşmana benimkiyle aynı uçağı verdiğimde bile kolaylıkla yetişebiliyordum ona.

Pervane vitesini ne yapmam gerekiyor acaba, otomotiği falan varsa ona mı alayım? Bir de complex engine management seçeneğini kapattım uçarken. Acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

kharia, emptyrean'ın dediği gib prop. pitch'i (pervane vitesi) farkında olmadan değiştirmiş olabilirsin. controls kısmından bak "prop. pitch auto" sanırım shift 1 olması gerekiyordu. complex engine management seçeneğini kapatmanla bi ilgisi yok... eğer yine halledemezsen oyunu baştan kur bence, daha önce de söylediğim gibi...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _TR_Akıncı34

Teşekkürler bir aksilik olmazsa bu akşam bağlanacağım...
    Bu arada, 4.08 patch de yükleyeceğim değil mi?

evet gursah 4.08'de yükleyeceksin, yukarıda bir yerde linkini vermiştim...
  • foxhound;

Tamam abi en yakın zamanda deneyeceğim pitch olayını. Ya ubi'nin forumlarına da yazdım ama bi sonuç alamadım. Adamlar taktik veriyor yok şöyle yükselcen, böyle alçalıcan. Ortada gerçekten anormal bir durum olduğuna inanıyorum. Rakipte %100 depo bende ise %25 depo varken, ikimiz de aynı yükseklikte bulunurken ve yükseklik değiştirmezken farkın bu kadar açılabilmesi normal bir durum değil. Umarım sorunumu çözebilirim, çok keyfimi kaçırdı bu olay.

Bu arada AI asla overheat olmuyormuş. Böyle saçmalık olur mu ya?
  • quote:

foxhound;

Tamam abi en yakın zamanda deneyeceğim pitch olayını. Ya ubi'nin forumlarına da yazdım ama bi sonuç alamadım. Adamlar taktik veriyor yok şöyle yükselcen, böyle alçalıcan. Ortada gerçekten anormal bir durum olduğuna inanıyorum. Rakipte %100 depo bende ise %25 depo varken, ikimiz de aynı yükseklikte bulunurken ve yükseklik değiştirmezken farkın bu kadar açılabilmesi normal bir durum değil. Umarım sorunumu çözebilirim, çok keyfimi kaçırdı bu olay.

Bu arada AI asla overheat olmuyormuş. Böyle saçmalık olur mu ya?

Ewet bence sen çok güsel bi detayı yakalamışsın oyunda bu detayı düşünememişler demeeki..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.