Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağlamak istiyorum yaaa. Abi 3 saat oynadım 1kişi zor vurdum. Nasıl öğrenicem ben bu oyunu adama 2 km yukardan dalıyorum tam burnuna geçiriyorum mermileri bir mermi bile dokunmuyor adama sonra bi bakıyorum bu benim arkama geçmiş 2 mermide indiriyor beni. Ne yapacağım anlamadım. Lütfen deneyimli oyunculardan yardım istiyorum. Ne yapmalıyım hangi manevraları öğrenmeliyim. Nasıl ateş etmeliyim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Ağlamak istiyorum yaaa. Abi 3 saat oynadım 1kişi zor vurdum. Nasıl öğrenicem ben bu oyunu adama 2 km yukardan dalıyorum tam burnuna geçiriyorum mermileri bir mermi bile dokunmuyor adama sonra bi bakıyorum bu benim arkama geçmiş 2 mermide indiriyor beni. Ne yapacağım anlamadım. Lütfen deneyimli oyunculardan yardım istiyorum. Ne yapmalıyım hangi manevraları öğrenmeliyim. Nasıl ateş etmeliyim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

bende manevraları iyi yapamıyorum ama düşmana hedef almak önemli örneğin sen 300 km ile gidiyosun düşmanda 350 km ve düşman sola doğru dönmeye başladı normalde kurşunlar yetişemiyor uçağın birkaç metre önüne hedef alırsan kurşun gidene kadar düşmanı yakalmış olur.birde hedefe yaklaşırken iyice yavaşlamalısın iyi bir hedef almak için

• Önce hızlı oyun (quick mission) seçeneğine girip bol bol atış çalışmalısın. Senin tarafında sadece sen ol, yani kanat adamı falan seçme, düşmanı seçerken de tek düşman seç ve oyna. İstersen düşman yeteneğini düşük seçip öyle de başlayabilirsin. Mermilerinin isabet etmediğini söylemişsin. Bu durum "deflection shot" yani sektirmeli atış denen yönteme tam olarak alışmadığından kaynaklanıyor. Savaş zamanı çoğunlukla sekmeli atış kullanmış, bu durumda düşman uçağına değil uçağın rotasında hafif önüne doğru atış yapılır. Böylece mermilerin havada yol alırken düşman uçağı da yol alacaktır ve hedefle mermilerin havada buluşmaları gerekir. Alışmak için hızlı görev kısmında bol bol atış yapabilirsin. Hatta tam düşmanın arkasına geçmişken zamanı 1/2 şeklinde yavaş moda al ve öyle ateş etmeyi dene. En azından belli açılarda uçarken mermilerinin nereye gittiğini öğrenmen gerekir. Savaşta görev almış pilotların tavsiyelerinden birkaç örnek vermek gerekirse düşmanın gözakını görmeden tetiğe dokunma derler ancak bu senin saldıracağından habersiz düşman pilotlar için geçerlidir. Hedefin senin farkında değilse sonuna kadar yaklaş ve tek atışta işi bitir. Ancak hedef senin arkanda olduğunu biliyorsa o zaman fazla yaklaşmak tehlikeli olabilir. Bir de sektirmeli atışın dışında aşırtma atış vardır ki bu daha çok bombardıman uçaklarına karşı kullanılır. Bombardıman uçağında savunma amaçlı topçular olduğundan özellikle arkadan yapılan saldırılarda fazla yaklaşmadan kısa bir süre ateş edip vurulmadan uzaklaşman gerekir. Orta ve uzun mesafeden yapılan bu atışlarda düşman uçağının çok hafif yukarısına nişan almalısın çünkü mermiler yerçekimi nedeniyle aşağı doğru hafif kavisli bir rota izler.

• bencede quick mision oyna epey gelişiyorsun demin quick missionda sadece bir oyunda 10 uçak vurdum

• bu seferkileri biraz fazla süslemişsin aero...

Ya işte bizde kendimizi avutuyoruz, görmemişe uçak veririrsen olacağı bu doğan görünümlü şahin misali.
  • arkadaşlar oyunun 4.08m pacth'i çıktı...http://files.games.1c.ru/il2pict/408m.exe ya dahttp://11thgroupraf.org/downloads/utilities/408m.exe adreslerinden indirebilirsiniz...dosya boyutu 144 mb'tır...

• ahh kota ahh
  • Bu yama hangi sürümün? Il2 mi, Pacific Fighters mı yoksa 1946'nın mı?
  • Yaa zaten düşmanın önüne hedef alıyorum ama vurmuyor. Ne kadar yaklaşsamda hiçbirşey olmuyor düşmana. Anlamadım gitti. Düşmanlar beni 2-3 mermide düşürüyor ama ben düşmanı 30-40 mermide ancak düşürebiliyorum. Kanatlarından da vursam aynı motorlarından vursam da aynı. Neyse dediklerinizi yapacağım. Teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...
  • Arkadaşlar IL-2 Sturmovik 1946 oyununu almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Aral'da TR getirmemiş. Lütfen alan arkadaşlar yardımcı olun plzz
  • quote:

Yaa zaten düşmanın önüne hedef alıyorum ama vurmuyor. Ne kadar yaklaşsamda hiçbirşey olmuyor düşmana. Anlamadım gitti. Düşmanlar beni 2-3 mermide düşürüyor ama ben düşmanı 30-40 mermide ancak düşürebiliyorum. Kanatlarından da vursam aynı motorlarından vursam da aynı. Neyse dediklerinizi yapacağım. Teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...

güçlü mermi kullan quick misionda çoğu uçağın mermisini değiştirebiliyon hatta olursa roket al 1 vuruşta düşmanı havada patlatır
  • Aslında güçlü mermilere de gerek yok. Çoğu uçağın modifikasyon imkanı var, örneğin Bf-109'un çeşitli modellerinde burun topunu 30mm'lik olanıyla değiştirebiliyorsunuz. Düşman bombardıman uçağı kanatlarına 500 metre mesafeden birkeç 30'luk göndermeniz yeterli. Aynı şekilde kanat altı topları da takabilirsiniz. Hem de gerçekçi olur.
  • YAK serisi uçakları alın uçağa roket takılabiliyo roketin uçağa bir kere değmesi yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Aslında güçlü mermilere de gerek yok. Çoğu uçağın modifikasyon imkanı var, örneğin Bf-109'un çeşitli modellerinde burun topunu 30mm'lik olanıyla değiştirebiliyorsunuz. Düşman bombardıman uçağı kanatlarına 500 metre mesafeden birkeç 30'luk göndermeniz yeterli. Aynı şekilde kanat altı topları da takabilirsiniz. Hem de gerçekçi olur.

ama kanat altı topları (gunpods) dogfight'ta uçağın hızını da düşürecektir arkadaşlar, bunu unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 8 Şubat 2007; 1:42:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

YAK serisi uçakları alın uçağa roket takılabiliyo roketin uçağa bir kere değmesi yeterli

Yak serisinde kullanılan roketler genellikle yer hedeflerini (air to land) vurmak için kullanılır, zaten roket ivmeli bir şekilde gideceği için vurman zor olacaktır... Mesela Ta serisi uçaklarda kullanılan roketlerle (air to air) düşman uçağını güdümlü bir şekilde vurman bile mümkün, F4 ve F6 tuşlarıydı sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 8 Şubat 2007; 10:31:20 >
  • Tamamdır arkadaşlar. Tam olarak nereye hedef almam gerektiğini buldum. Artık kanadından vurunca patlamasa bile kesinlikle rudder controllerini parçalıyorum ve yere düşüyor. Kanadın çok az birşey üstüne getiriyorum. Ve ağır olan toplardan 2-3 tane ateşliyorum. Acayip net vuruşlar yaptım. Replay dosyasını koyarım bir ara buraya. Hepinize teşekkürler.

Saygılar...Gökhan...
  • Evet eğer uçağının topları varsa (cannon 20mm yada 30 mm) kanatlara atış yaparsan, rahat galibiyetler alırsın. Ben de bu konudan dertliyim, %6 isabet sağladığım sortilerde 3-4 uçağı alabiliyorum ama çoğu zaman isabetim %3-4 oluyor. Big Top sunucusunun kendi istatistikleri var, o serverda oynayınca oraya otomatik kayıt ediyor ve tüm uçuşlarınızın istatistiğini kayıt altına alıyor.

Bakınız :http://www.war-clouds.com/thebigtop/stats/search.php?sort=3&name=
  • Yahu bugün yine oynadım 1 e 1 quick mission da. Yarım saat takip ettim yakalayamadım. Ne gıcık bi olay yaaa. Bigün rahat indirdiğim uçağı başka birgün vuramıyorum bile. Acaba vuruyorum da göremiyor muyum nedir.Anlamadım gitti. İllaha burnuna kadar girip öyle mi vurucam. Başka şansım yokmu.
  • quote:

Yahu bugün yine oynadım 1 e 1 quick mission da. Yarım saat takip ettim yakalayamadım. Ne gıcık bi olay yaaa. Bigün rahat indirdiğim uçağı başka birgün vuramıyorum bile. Acaba vuruyorum da göremiyor muyum nedir.Anlamadım gitti. İllaha burnuna kadar girip öyle mi vurucam. Başka şansım yokmu.

düşmanın uçağını seçebiliyosun düşmana yavaş kendine hızlı uçak seç mesela düşmana TB serisini seç büyük ve yavaş uçak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Evet eğer uçağının topları varsa (cannon 20mm yada 30 mm) kanatlara atış yaparsan, rahat galibiyetler alırsın. Ben de bu konudan dertliyim, %6 isabet sağladığım sortilerde 3-4 uçağı alabiliyorum ama çoğu zaman isabetim %3-4 oluyor. Big Top sunucusunun kendi istatistikleri var, o serverda oynayınca oraya otomatik kayıt ediyor ve tüm uçuşlarınızın istatistiğini kayıt altına alıyor.

Bakınız :http://www.war-clouds.com/thebigtop/stats/search.php?sort=3&name=

Aerospace merhaba,
    Bu istatistikler hyperlobby de yaptığınız uçuşların istatistikleri mi? Yoksa Big Top ayrı bi sunucu mu? Nasıl bağlanılıyor? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.