Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun bir yenisi çıkmış galiba..2 cdydi..ben almadım ama..burada da konusu falan açılmamış ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gursah

quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Evet eğer uçağının topları varsa (cannon 20mm yada 30 mm) kanatlara atış yaparsan, rahat galibiyetler alırsın. Ben de bu konudan dertliyim, %6 isabet sağladığım sortilerde 3-4 uçağı alabiliyorum ama çoğu zaman isabetim %3-4 oluyor. Big Top sunucusunun kendi istatistikleri var, o serverda oynayınca oraya otomatik kayıt ediyor ve tüm uçuşlarınızın istatistiğini kayıt altına alıyor.

Bakınız :http://www.war-clouds.com/thebigtop/stats/search.php?sort=3&name=

Aerospace merhaba,
    Bu istatistikler hyperlobby de yaptığınız uçuşların istatistikleri mi? Yoksa Big Top ayrı bi sunucu mu? Nasıl bağlanılıyor? Teşekkürler.

The Big Top sunucusuna hiperlobiden bağlanılıyor. Sunucu giren herkesi veritabanına alıp istatistiğini tutuyor.

• Konusu açılmamış mı. Dostum burada herkes pacific fighters 1942 yi konuşuyor ne diyorsun sen. Ha ayrıca bi topic açılmamış demek istediysen eğer o da açıldı. Araştır bulursun. Bu arada bir replay dosyası yolluyorum. 1v1 de kısa sürede bir düşman uçağı düşürdüm. Peşinden ufak bi manevra yaptım belki bilmeyenler vardır diye ben online oynarken çok kullanıyorum işe yarıyor. Sonunda da iniş yaptım burada inişi pek beceremeyenler vardı sanırım izlerler belki iniş olayını daha iyi bir biçimde gerçekleştirebilirler diye. Neyse şimdiden herkese teşekkürler izlediğiniz için.

Saygılar...Gökhan...

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=1v1_ve_inis_guzel.trk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 9 Şubat 2007; 10:25:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Konusu açılmamış mı. Dostum burada herkes pacific fighters 1942 yi konuşuyor ne diyorsun sen. Ha ayrıca bi topic açılmamış demek istediysen eğer o da açıldı. Araştır bulursun. Bu arada bir replay dosyası yolluyorum. 1v1 de kısa sürede bir düşman uçağı düşürdüm. Peşinden ufak bi manevra yaptım belki bilmeyenler vardır diye ben online oynarken çok kullanıyorum işe yarıyor. Sonunda da iniş yaptım burada inişi pek beceremeyenler vardı sanırım izlerler belki iniş olayını daha iyi bir biçimde gerçekleştirebilirler diye. Neyse şimdiden herkese teşekkürler izlediğiniz için.

Saygılar...Gökhan...

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=1v1_ve_inis_guzel.trk

• slm arkadaşlar... kendime yeni bir joystick aldım, "saitek cyborg evo force" buradan bakabilirsiniz >

http://www.saitekusa.com/USA/prod/cyborg_evo_force.htm

Dünyanın ilk tamamen ayarlanabilir Force Feedbak joystiği, henüz tam anlamıyla deneme fırsatım olmadı ama il-2 performansı gerçekten hoş, rudder'ı bile bilek hareketleriyle rahatça kontrol edebiliyorsunuz, yeni joystick alacak olanlara tavsiye edebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 10 Şubat 2007; 17:23:15 >
  • quote:

Konusu açılmamış mı. Dostum burada herkes pacific fighters 1942 yi konuşuyor ne diyorsun sen. Ha ayrıca bi topic açılmamış demek istediysen eğer o da açıldı. Araştır bulursun.

herkes herşeyi ne kadar da çok biliyor..

hangi oyundan bahsettiğimi merak ediyorsan alttaki linke bak

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=5163

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 9 Şubat 2007; 17:26:55 >
  • Güle güle kullan, iyi bir seçim olmuş. Ayrıntılı kullanım deneyimlerini bekliyoruz.
  • IL-2 nun orjinalini almıştım lakin uçağı kaldırdıktan sonra yön verememiş sinirlenip oyunu silmiştim.
  • Musty dostum yanlışlıkla 1946 yerine 1942 yazmışım ne var burda. 1946 nın da topiği var. Bu arada ben kesinlikle seni kırmak için filan yazmadım o postu sadece sormuşsun bende cevap verdim ok Yine de kırdıysam çok özür dilerim. Hayırlı günler.

Bu arada dostum o joystick i kaça aldın. Ben logitech attack 3 le idare ediyorum vallahi.

Saygılar...Gökhan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 10 Şubat 2007; 13:44:05 >
  • Bende saitek x52 kullanıyorum, joy. alıcak arkadaşlara tavsiye ederim.Tek kötü yanı boyutu
  • quote:

Musty dostum yanlışlıkla 1946 yerine 1942 yazmışım ne var burda. 1946 nın da topiği var. Bu arada ben kesinlikle seni kırmak için filan yazmadım o postu sadece sormuşsun bende cevap verdim ok Yine de kırdıysam çok özür dilerim. Hayırlı günler.

Bu arada dostum o joystick i kaça aldın. Ben logitech attack 3 le idare ediyorum vallahi.

Saygılar...Gökhan...

dostum Vitrin'den 81 ytl'ye aldım, hepsiburada.com'da 86 ytl >http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=85386&productId=bd82082

x52'yi bende düşündüm ama boyutları nedeniyle vazgeçtim... "saitek cyborg evo force" tamamen kişiselleştirilebiliyor, atış yaptığın tuşlara ve yay sertliğine kadar, ayrıca force feedback desteği var, mavi led ışıkları da yanınca çok şık bir görüntüye sahip oluyor... normalde bir logitech fanatiği olmama rağmen (imzamdan anlarsınız) bayağı araştırıp seçtim bu ürünü, kesinlikle tavsiye ederim harika bir ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 10 Şubat 2007; 17:37:54 >

• @::Battousai:: dostum joy'un birkaç tane fotosunu koyuyorum, belki ilgilenen arkadaşlara yardımı olur...

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 10 Şubat 2007; 20:53:04 >

• Ben de logitech 3d pro var, eskimeye başladı. X52 var kafamda ama gaz kolu güzel olsa da joystick kısmının hasasiyeti çok iyi değilmiş galiba. İşin ilginç tarafı saitekin Aviator diye bir modeli var fiyatı 30 dolar civarı o josytick hasaslık konusunda çok iyiymiş, adamlar o joystikle beraber x52 gaz kolunu kullanıyormuş . Bu arada foxhound saitekini biraz online dene bakalım sonra il2 performansı hakkında yorum yaparsın.
  • Güle güle kullan dostum güzelmiş cidden. Ama benim joystick i değiştirmem zor görünüyor zaten istemiyorumda idare ediyor şimdilik. Tekrardan güle güle kullan diyorum dostum. Keyifli uçuşlar.
  • Arkadaşlar IL-2 Sturmovik 1946 oyununda ben daha çok yeniyim bomba bırakma tuşunu bi türlü bulamadım..
    saitek cyborg evo force alan arkıma hayırlı olsun bu arada bende 1 haftaya alıcam bu oyunu online oynamak için HyperLobby Pro 3.x Client programımı gerekli sadece..
  • teşekkürler dostum... 1946'yı aldıktan sonra hyperlobby yeterli bi de 4.08 yamasını kurarsan daha iyi olur...

bomba bıramak için alt+space tuşlarını kullanmayı dene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

teşekkürler dostum... 1946'yı aldıktan sonra hyperlobby yeterli bi de 4.08 yamasını kurarsan daha iyi olur...

oyununmu yaması yoksa programınmı yaması o bahsettiğin yama..
    Bide HyperLobby programı kullanıcı adıyla şifte istio onun üyeliği nerden..o programa girdiğim zaman oyunun exe dosyasını buldu ama hiçbi server göremedim..
    İlgin için şimdiden saol dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

quote:

teşekkürler dostum... 1946'yı aldıktan sonra hyperlobby yeterli bi de 4.08 yamasını kurarsan daha iyi olur...

Bide HyperLobby programı kullanıcı adıyla şifte istio onun üyeliği nerden..o programa girdiğim zaman oyunun exe dosyasını buldu ama hiçbi server göremedim..

angelus26 4.08 oyunun yaması... hyperlobby'e kullanıcı adını ve şifreni yaz gir, hyperlobby açılınca hiçbir server'ı göremeyeceksin, daha sonra sadece bir defaya muhsus olmak üzere alttaki küçük chat ekranına da kullanıcı adını ve şifreni girmeni isteyecek (adını gir enter yap, şifreni gir yine enter yap yani) daha sonra bağlanacaksın...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

quote:

angelus26 4.08 oyunun yaması... hyperlobby'e kullanıcı adını ve şifreni yaz gir, hyperlobby açılınca hiçbir server'ı göremeyeceksin, daha sonra sadece bir defaya muhsus olmak üzere alttaki küçük chat ekranına da kullanıcı adını ve şifreni girmeni isteyecek (adını gir enter yap, şifreni gir yine enter yap yani) daha sonra bağlanacaksın...

Çok saol dostum...

• Bu arada arkadaşlar IL-2 Sturmovik 1946 oyununun control tuşlarını iyi bilen bi arkadaş detaylı bi şekilde ne işe yaradığını yazsa tam süper olcak wallaa...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.