Şimdi Ara

İlaç Gibi Gelecek Forvet: Anthony Modeste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canavar ve Komple Forvet: Anthony Modeste
     İlaç Gibi Gelecek Forvet: Anthony Modeste

Karşımızda sürekli forumda istenilen tipte bir forvet var. Komple Forvet tabirinin tam karşılığı diyebiliriz. Şimdi oyuncumuzu kısaca bir tanıyalım:

14 Nisan 1988 doğumlu Fransız futbolcu. 27 yaşındaki forvet Hoffenheim takımının formasını giyiyor. İlk olarak Angers SCO takımında 2009/2010 sezonunda attığı 20 golle dikkatleri üzerine çekti. 2010 yılında OGC Nice takımından Bordeaux'a transfer oldu. Blackburn ve Bastia takımlarında kiralık olarak forma giydi. Bastia'ya transfer olan Modeste, burada da başarılı performansını sürdürdü. Hoffenheim'e transfer olan Modeste, 2 sezondur burada top koşturuyor.

Geçelim + ve - yönlerine
    +Güçlü bir oyuncu
    +Bitiricilik bakımından gayet iyi
    +Kalecileri çaresiz bırakan vuruşları var
    +Kornerlerde çok gol buluyor
    +Hava hakimiyeti iyi ve kafa golleri oldukça fazla
    +Karambol golcülüğü var
    +Fırsatçılığı var
    +Aniden hızlanabiliyor
    +Atılması gereken basit pasları atabiliyor
    +Çalışkan bir oyuncu
    +Fiyatı ucuz olacaktır

-27 yaşında ve büyük bir transfer yapmadı
    -Bitiriciliği iyi dedik ama çok sık olmasa da bariz fırsatlar kaçırabiliyor

Gelelim istatistiklere...
    Kariyeri boyunca 15 penaltı kullanmış, 13 tanesini gole çevirmiş.
    Kariyeri boyunca toplam 2 sakatlık geçirmiş, bu sakatlıklar yüzünden sadece 3 maç kaçırmış.
    Bu sezon 29 maçta forma giymiş. Bunların sadece 1 tanesinde 90 dakika forma giymiş.
    Sezon boyunca 1359 dakika(15 adet 90 dakika) forma giymiş, 9 gol 2 assist ile oynamış.
    Sezon boyunca ligde 182 dakikada bir gol atmış, 144 dakikada bir gol katkısı yapmış. (Gol katkısı=Asist+gol)
    Sezon boyunca toplamda 151 dakikada bir gol atmış, 123.5 dakikada bir gol katkısı yapmış.
    Kariyeri boyunca toplamda 253 maçta 80 gol 18 assist ile oynamış.
    Kariyeri boyunca 194.7 dakikada bir gol atmış, 159 dakikada bir gol katkısı yapmış.

Oyuncu videosu olarak düzgün bir şey bulamadım ileride hazırlamayı düşünüyorum.
    Şunlara bakabilirsiniz:

Daha ileride görüntülerle desteklemeyi düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Modeste'yi iyi tanımıyorum ama bence bize Burak'ın yanına, arkasına Fernandao gibi güçlü, topu yere indirip saklayabilen, hemen her topa kafa vurabilen, bitiriciliği vuruşları iyi olan bir adam lazım.
    4 milyona Fener aldı haberleri var. Kim ne derse desin Türkiye şartlarında(!) gol kralı olmuş iyi bir topçu. Amrabat'a verdiğimiz paranın yarısına alıp kadroda tutulabilirdi.
    Şampiyonlar ligi için yetersiz yorumları yapılıyor. O zaman ben de şunu sorayım: Bizim takımda Muslera ve Sneijder dışında şampiyonlar liginde yeterli kim(ler) var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaç gibi radyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Modeste'yi iyi tanımıyorum ama bence bize Burak'ın yanına, arkasına Fernandao gibi güçlü, topu yere indirip saklayabilen, hemen her topa kafa vurabilen, bitiriciliği vuruşları iyi olan bir adam lazım.
    4 milyona Fener aldı haberleri var. Kim ne derse desin Türkiye şartlarında(!) gol kralı olmuş iyi bir topçu. Amrabat'a verdiğimiz paranın yarısına alıp kadroda tutulabilirdi.
    Şampiyonlar ligi için yetersiz yorumları yapılıyor. O zaman ben de şunu sorayım: Bizim takımda Muslera ve Sneijder dışında şampiyonlar liginde yeterli kim(ler) var?

Melo-Chedjou.
  • Jaunees kullanıcısına yanıt
    Size katılmıyorum. Melo hırslı, takımı için savaşan bir futbolcu olabilir -ki bunlar çok önemli vasıflar- ama şampiyonlar ligi için yeterli mi burası tartışılır. Örneğin son Beşiktaş maçından Melo'nun klibi yapılır. Takım hücuma çıkarken klasik top kaybetmeler, kornere giden topu tutup Demba Ba'ya al, gol at diye vermeler falan filan.
    Chedjou iki sezondur iyi top oynuyor. Az hata yapıyor. Üstelik gidip gol de atıyor. Hadi Chedjou'yu da sayalım. Seni mi kıracağım?
    Etti 3, bilemedin 4... Ee daha 7 şampiyonlar ligi standardında adam lazım ilk 11 için!
    İşte ben ondan diyorum çok büyük beklenti içinde olmamalı, ekonomik düzlüğe çıkana kadar idare etmeliyiz diye...

• oft01819 kullanıcısına yanıt
    Melo sakatlıktan çıkmış sezonu kapatmış oyuncu olarak bakılıyordu hatırlatırım. Adam Brezilya milli takımında oynamış birisi. Dünya kupası görmüş Şampiyonlar Ligi için mi vasıfsız oluyor.

Ama sana katılıyorum performansı Selçuk'unda öyle ilk geldikleri sezondan beri her sene biraz biraz düşüşde.

O yüzden Kadroda Fatih Terim'in geldiği ilk sezon ki gibi büyük değişime gidilmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Modeste'yi iyi tanımıyorum ama bence bize Burak'ın yanına, arkasına Fernandao gibi güçlü, topu yere indirip saklayabilen, hemen her topa kafa vurabilen, bitiriciliği vuruşları iyi olan bir adam lazım.

Modeste'nin Fernandao'dan eksiği yok, fazlası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaunees

Melo sakatlıktan çıkmış sezonu kapatmış oyuncu olarak bakılıyordu hatırlatırım. Adam Brezilya milli takımında oynamış birisi. Dünya kupası görmüş Şampiyonlar Ligi için mi vasıfsız oluyor.

Ama sana katılıyorum performansı Selçuk'unda öyle ilk geldikleri sezondan beri her sene biraz biraz düşüşde.

O yüzden Kadroda Fatih Terim'in geldiği ilk sezon ki gibi büyük değişime gidilmeli.

Öncelikle Melo vasıfsız demedim, şampiyonlar ligi için yeterli değil dedim. Bunu neye göre söyledim? Melo'nun Brezilya'da, Dünya Kupası'nda oynadığı futbola göre değil, bu sezonun geneline bakarak söyledim.
    'Şampiyonlar Ligi için yeterlilik kıstası nedir?
    Sahaya 11 topçu çıkarıp 6 ŞL maçını öyle ya da böyle tamamlarsın ancak bir hedefin varsa seni bu hedefe taşıyacak kaliteli oyunculara ihtiyacın vardır. Benim bahsettiğim bu. Yoksa Melo seneye de banko oynar!

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Öyleyse ve ucuzsa hiç kaçırmayalım

• quote:

Öyleyse ve ucuzsa hiç kaçırmayalım

Yönetime sesimizi duyuramıyoruz ki adamlar hala şampiyonluk kutlaması yapıyordur Başka oyuncular için de yapabilirim ama Modeste'yi baya izlediğim için hazırladım.

• alexander meier de iyi ama yaşı bir hayli ilerledi
  • Bu kim ya Allahınızı severseniz.Bunu alacağına Gignac al hem bonservissiz hem daha çok gol atıyor hem ismi var . Bu adam alınıp başarısız olunursa yarın söversiniz Dursun Başkan çöp transferler yapıyor Hamza Hoca transferden anlamıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Bu kim ya Allahınızı severseniz.Bunu alacağına Gignac al hem bonservissiz hem daha çok gol atıyor hem ismi var . Bu adam alınıp başarısız olunursa yarın söversiniz Dursun Başkan çöp transferler yapıyor Hamza Hoca transferden anlamıyor diye.

Sonra futbolumuz niye gelişmiyor. Adamı daha bir maçta bile izlemeyip duyulmuşluğuna göre futbolcu alırsan sonuç Goran Pandev oluyor. Gignac bize gelsin isterim ama o futbolcuyu asla bırakmazlar.
    Şunu da söyleyeyim, ikisini de maçlarda izledim, bence Modeste en az Gignac kadar iyi bir futbolcu.

• Burak'ın bir sezon daha her pozisyonda yere düştüğünü görmek istemiyorum artık.Koskoca Galatasaray senelerdir tek forvet oynuyor,oyuncu olmadığından.
  • bu adam belki bizim ligde iş yapar da clde maç kazandıracak kadar neyi var bilemedim. kaldı ki aman aman bir istatistiği de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

bu adam belki bizim ligde iş yapar da clde maç kazandıracak kadar neyi var bilemedim. kaldı ki aman aman bir istatistiği de yok

Maçlarını izledim,düşük istatistiği pozisyon kaçırmasından değil de, biraz diğer oyuncuların tercihlerinden kaynaklanıyor. Pozisyon alması, ani ölümcül koşuları falan ben maçlarda çok beğeniyorum.

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim futbolunu 27 yaşındaki ismi duyulmamış Almanya'nın Sivasspor'unda oynayan adam mı geliştirecek?Şimdi diyecen ki isim herşey mi ? Evet kardeşim forvet mevkii için isim herşey.He bu arada Pandev de ZTK gol kralı Yani demek istediğim bu adam genç desen genç değil tam golcü desen tam golcü değil maç kazandırır mı kazandırmaz mı orası meçhul.Sneijderin önüne bunu yabancı diye koyarsan dalga geçerler.
  • quote:

Kardeşim futbolunu 27 yaşındaki ismi duyulmamış Almanya'nın Sivasspor'unda oynayan adam mı geliştirecek?Şimdi diyecen ki isim herşey mi ? Evet kardeşim forvet mevkii için isim herşey.He bu arada Pandev de ZTK gol kralı Yani demek istediğim bu adam genç desen genç değil tam golcü desen tam golcü değil maç kazandırır mı kazandırmaz mı orası meçhul.Sneijderin önüne bunu yabancı diye koyarsan dalga geçerler.

Forvet mevkii için isim her şey.
    Jackson Martinez Porto'ya 25 yaşında Chiapas FC'den transfer oldu. İsmi var mıydı, bahsettiğim Modeste kadar falan belki Yaş çok genç değil.
    Kaldı ki Modeste bence gayet iyi topçu bir ara bilgisayara geçersem videosunu hazırlamayı düşünüyorum, o attığım videolar tam beklentimi karşılamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Forvet mevkii için isim her şey.
    Jackson Martinez Porto'ya 25 yaşında Chiapas FC'den transfer oldu. İsmi var mıydı, bahsettiğim Modeste kadar falan belki Yaş çok genç değil.
    Kaldı ki Modeste bence gayet iyi topçu bir ara bilgisayara geçersem videosunu hazırlamayı düşünüyorum, o attığım videolar tam beklentimi karşılamadı.

"PORTO" buraya gelen adamların zaten %90ının ismi yok Neyse videonu bekliyorum belki dediğin gibi videolarda sıkıntı vardır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.