Şimdi Ara

İlahiyat okurken Tıp'a hazırlanmak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ilahiyat öğrencisiyim ama ilahiyata geldiğime biraz pişmanım açıkçası. Hiçbir zaman düşünmediğim halde şimdi çok acaip bir şekilde Tıp okumak istiyorum ve ilahiyat 1. sınıftayım. Benim hiçbir temelim yok ama yapabileceğimi de düşünüyorum kendime güvenip inanıyorum. Şimdi siz değerli arkadaşların fikirlerine talibim acaba ne yapmalıyım? Nasıl yapmalıyım? Yapabilir miyim çünkü sonuçta derslerin çoğunu sıfırdan alcam. Ama şöyle ki ben ilahiyatı bitirdikten sonra Tıp'a gitmek istiyorum yani bir 4 senem var. 4 sene çalışırsam sıfırdan da olsa dersleri baştan alırsam sizce yapabilir miyim? İlahiyat okurken aynı zamanda Tıp'a hazırlanmak mümkün mü sizce?

• Güncel
  • Maalesef hayal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal değil! Başaran istisna biri var bizzat tanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenci466 F kullanıcısına yanıt
    Hocam beni o kişiye ulaştırır mısınız? Gerçekten çok önemli..

• O kişi eski imam hatip liseliydi ve eskiden imam hatip liseleri fen liselerinden daha başarılıydı (erbakan dönemi) o kişiyi sadece tanıyorum arkadaşlığımız filan yok yani.ilahiyat okurken tıp içşn hazırlanıp kazandı okudu şu an uzman doktordur.

Hem ilahiyat hemde tıp bitirdi yani öyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp'ı Kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlahiyat okurken hazırlanıp tıp kazanmış bırakmış şu an uzman doktordur daha sonra açıktan aöf önlisans ilahiyat ve üzerine ilitam ile ilahiyat da bitirmiş.

• Dışkapı eğitim araştırma hast.çalışıyordu en son.

• Lise matematik öğretmenim de eski ihl mezunuydu (2003) ihl ler katsayı engelinden önce fen liseleriyle yarışıyorlardı daha sonra durum değişti.

Anladım. Eski ihl lerden değilim ama galiba bende çok iddialıyım. Bu örnek bana çok büyük moral ve destek oldu gerçekten. galiba bende hazırlanacam. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hocam

• Hazırlanın hocam ancak okulunuzu bırakmayın .atanıp işinizi garantileyene kadar hazırlanın ne zaman tıp okumak nasip olursa olur.ben de öyle düşünüyorum.

Çok iyi. Bende öyle düşünüyorum. Allah nasip eder de mezun olup kazanırsam hem çalışıp hemde tıp okurum. Gelir lazım. Allah yardımcımız olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.