Şimdi Ara

İlandaki araba alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: battlecrime

yüksek hasar kaydından dolayı emin olamadım. sizce nasıl?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-fiyat-dustu-fiyat-diptir-ilk-gelen-alir-33750-286283843/detay

ufak bi indirim yapsa en son 33 e bırakır , önden arkadan hasarlı resimlerde belli , acil bir durumun oldugunda hemen satmam lazım dersen çok sıkıntı çekersin ben bile hatasız 50 bindeki arabamı 2 ayda zor sattım , arayan bile olmadı , ayrıca piyasayla alakalı şahsi görüşüm herkes beklemede ve senın bakmış olduğun araba hasarlı olarak 33 bin tl bir emeklinin hayatı boyunca çalışıp aldığı ikramıyeye nerdeyse eşit ,madem fikir sordun forumda bişeyi alırken satabileceğinide düşün , geçen bi ilana denk geldım 2009 yada 2010 focus olması lazımdı arabanın fiyatı 36 bin tl hasar kaydı 35 bin tl enayı arıyor millet almayın kardeşim

• battlecrime kullanıcısına yanıt
    Mazdalaryn pek piyasasy yok zaten , bide hasarly alyrsanyz son sahibi olursunuz.

5 sene sonra araba degil organın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 13 Nisan 2016; 21:27:52 >
  • Nikahı kıyar boşayamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıyı tebrik ettim bu arada kaza resimlerini bile koymuş ne güzel keşke herkes böyle olsa.
  • o değilde reno iyi dağıtmış arkasını
  • aracın tüm hasarı resimlerde ki gibiyse bence korkulacak bişey yok,piyasada ki ikinci el araçlarının çok büyük kısımının bundan az hasarı yoktur. burda sizin gözünüzü korkutan sadece adamın açık açık kaza resmini ortaya koymuş olmasıdır. düşünün bi,aracı boyalı,parçası değişmiş kişilerin hepsi resim koysa büyük olasılıkla herkes arabasız kalır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 25 e verse belki, hadi aldiniz ama satarken kac kisiye inandiracaksiniz? Yada allah korusun sizde kucuk bi kaza yaptiniz 4 5 lirada oyle hasar eklenir olir 20oootl.
    Bunlarida dusunmekte fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasarsızı ne kadar ki bunların, 33.750 yazmış Alırsanız araçla aranızda uzun sürecek bir ilişki başlamış olur. 25 teklif edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.