Şimdi Ara

İlandaki araç nasıl? ACİL (15000'e kadar araç tavsiyesi de olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-1.6-cd-tertemiz-sorunsuz-full-plus-full-lpg-li-113721299/detay

Arkadaşlar ilandaki araç sizce nasıl.Araç sahibi 15250-15500 bandına kadar indi ama km si biraz yüksek.Bu fiyatlara araba bulmakta zorlanıyorum başka önerilerinize de açığım.Tercihen oto. vites ve mutlaka lpgli. Şimdiden teşekkür ederim

• 99 model araç kmsi eğer doğru ise yaşına göre hesaplanırsa alınabili bir araç .Fakat o km nin doğru olduğunu sanmıyorum . Bu aracı aldığın zaman diğer eski araçlarda olduğu gibi sana parasının yarası kadarda masraf çıkarır . Fiyatı biraz daha yükseltip yaşı küçük araç almak daha mantıklı
  • Şu direksiyondaki dolmuşcu bandını yapıştırıyorlar ya görür görmez ilanı kapatıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Şu direksiyondaki dolmuşcu bandını yapıştırıyorlar ya görür görmez ilanı kapatıyorum :D

+1111
  • direksiyon kaplaması pas
  • Km'yi 150 bine düşürse içinize sinecekti yani? İnsanın kendi kendisini kandırması buna denir.. 14 yaşında araç..
  • 99 model

Cıks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu araç pert olur mu?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricemylove

quote:

Şu direksiyondaki dolmuşcu bandını yapıştırıyorlar ya görür görmez ilanı kapatıyorum :D

+1111

Dolmuşçu bandı değil o sedef kaplama.Araç 200.000 km'de , elbet o direksyon yıpranacak.Adam direksyona geçirmeli kap bulamazsa veya sevmiyosa bunu alır bunu yaptırır.bu çoğu kişiye daha rahat gelir.Ayrıca sedef kaplamayla hiç araç sürmediyseniz boş boş konuşmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Orijinalden alıntı: capricemylove

quote:

+1111

Dolmuşçu bandı değil o sedef kaplama.Araç 200.000 km'de , elbet o direksyon yıpranacak.Adam direksyona geçirmeli kap bulamazsa veya sevmiyosa bunu alır bunu yaptırır.bu çoğu kişiye daha rahat gelir.Ayrıca sedef kaplamayla hiç araç sürmediyseniz boş boş konuşmanıza gerek yok.

Bi siz dolu konuşuyorsunuz arkadaşım zaten biz hep boş boş konuşuyoruz. Ben sedef kaplamayı sevmediğimi dile getirdim. Sanane? Sedef kaplama yerine dolmuşçu bandı demekten hoşlanıyorum ben. Düzeltmesi size mi kaldı?

• quote:

+1111111111111
  • quote:

araç 240 bin km de muhtemelen soyulmuştur o direksiyon zaten vites körügündede oldukça defarmasyon var

yorum olarakta bence almayın km yüksek ve model olarakta oldukça eskidi şanzımanı 4 ileri otm bu da lpg bile olsa fazla yakıt demek
    ille c sınıfı geniş astraya göre daha yeni ve emsal fiytlarda 307 öneririm 02 modeli rahat bulunur o fiyata
    yada daha yeni ve sorunsuz olarak tabir edebileceğimiz 06 07 mitsubishi lancer tavsiye edebilirim 1.5 98 hp lik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.