Arkadaşlar ilandaki araç sizce nasıl.Araç sahibi 15250-15500 bandına kadar indi ama km si biraz yüksek.Bu fiyatlara araba bulmakta zorlanıyorum başka önerilerinize de açığım.Tercihen oto. vites ve mutlaka lpgli. Şimdiden teşekkür ederim
99 model araç kmsi eğer doğru ise yaşına göre hesaplanırsa alınabili bir araç .Fakat o km nin doğru olduğunu sanmıyorum . Bu aracı aldığın zaman diğer eski araçlarda olduğu gibi sana parasının yarası kadarda masraf çıkarır . Fiyatı biraz daha yükseltip yaşı küçük araç almak daha mantıklı
Şu direksiyondaki dolmuşcu bandını yapıştırıyorlar ya görür görmez ilanı kapatıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
Şu direksiyondaki dolmuşcu bandını yapıştırıyorlar ya görür görmez ilanı kapatıyorum :D
+1111
direksiyon kaplaması pas
Km'yi 150 bine düşürse içinize sinecekti yani? İnsanın kendi kendisini kandırması buna denir.. 14 yaşında araç..
+1111
Dolmuşçu bandı değil o sedef kaplama.Araç 200.000 km'de , elbet o direksyon yıpranacak.Adam direksyona geçirmeli kap bulamazsa veya sevmiyosa bunu alır bunu yaptırır.bu çoğu kişiye daha rahat gelir.Ayrıca sedef kaplamayla hiç araç sürmediyseniz boş boş konuşmanıza gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: pxcnsRy
quote:
Orijinalden alıntı: capricemylove
quote:
+1111
Dolmuşçu bandı değil o sedef kaplama.Araç 200.000 km'de , elbet o direksyon yıpranacak.Adam direksyona geçirmeli kap bulamazsa veya sevmiyosa bunu alır bunu yaptırır.bu çoğu kişiye daha rahat gelir.Ayrıca sedef kaplamayla hiç araç sürmediyseniz boş boş konuşmanıza gerek yok.
Bi siz dolu konuşuyorsunuz arkadaşım zaten biz hep boş boş konuşuyoruz. Ben sedef kaplamayı sevmediğimi dile getirdim. Sanane? Sedef kaplama yerine dolmuşçu bandı demekten hoşlanıyorum ben. Düzeltmesi size mi kaldı?
quote:
+1111111111111
quote:
araç 240 bin km de muhtemelen soyulmuştur o direksiyon zaten vites körügündede oldukça defarmasyon var
yorum olarakta bence almayın km yüksek ve model olarakta oldukça eskidi şanzımanı 4 ileri otm bu da lpg bile olsa fazla yakıt demek ille c sınıfı geniş astraya göre daha yeni ve emsal fiytlarda 307 öneririm 02 modeli rahat bulunur o fiyata yada daha yeni ve sorunsuz olarak tabir edebileceğimiz 06 07 mitsubishi lancer tavsiye edebilirim 1.5 98 hp lik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme