Şimdi Ara

İlasik yöntemi ile lazer göz ameliyatı oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Ağustos Perşembe günü ameliyatımı oldum Ameliyat başarılı geçti yani ameliyat olurken herhangi bir şekilde acı Ağrı hissetmedim.

Hayatımda ilk defa ameliyat oldum yaklaşık 16 yıldır gözlük kullanıyorum bana ameliyattan sonra gözlükleri nasıl görebiliyorsan en fazla bu şekilde görebileceğim söylendi.

Ameliyat olduktan ertesi gün tekrar kontrole gittim gözümde bulunan lensleri aldılar. şu anda güneş gözlüğü ile duruyorum Evden de pek çıkmıyorum zaten bana verilen 3 adet Damla'yı günde 7 8 defa kullanıyorum

Bugün ameliyat oluşumunu 4. Günü uzağı görme de problem yaşıyorum. Bende astigmat fazla olduğu için bazıları astigmatın yüksek olması sebebiyle birkaç ay sonra düzelebileceğini söylüyor. Bazıları ise ameliyattan sonra nasılsa bundan sonra da öyle kalacağını söylüyor. bu hafta tekrardan Doktora kontrole gideceğim inşallah hayırlı bir haber verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan durumlar nasıl?

• Sol gözümde 1 derece, sağ gözümde 1.5 derece kalmış doktorum bana iyi olduğunu söylese de ben göremediğimi bildiğim için ayrıca başka özel doktora gittim orada öğrendim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: bymadak

Sol gözümde 1 derece, sağ gözümde 1.5 derece kalmış doktorum bana iyi olduğunu söylese de ben göremediğimi bildiğim için ayrıca başka özel doktora gittim orada öğrendim :(
    Açıkçası gözünden memnun olsamda gözümde az bir bozukluk gözükmesi canımı sıkıyordu.

Çalışma hayatımda bu kadar göz bozukluğu engel teşkil etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bymadak

Sol gözümde 1 derece, sağ gözümde 1.5 derece kalmış doktorum bana iyi olduğunu söylese de ben göremediğimi bildiğim için ayrıca başka özel doktora gittim orada öğrendim :(
    Hangi hastanede olduysan söyle de millet oraya gitmesin. 1 ve 1,5 derece lazer sonunda çok büyük numaralar. Ya da sen lazer olmadan önce numaraların en az 2 yıl sabitlenmeden ameliyat olduysan, numara artması olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Hangi hastanede olduysan söyle de millet oraya gitmesin. 1 ve 1,5 derece lazer sonunda çok büyük numaralar. Ya da sen lazer olmadan önce numaraların en az 2 yıl sabitlenmeden ameliyat olduysan, numara artması olabilir.

Alıntıları Göster
    Dünya göz hastanesi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.