Şimdi Ara

İlerde ölecek olmamız çok korkunç değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
17.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bu durumun farkında olman bile güzel. bunu bilerek yaşa hayatını. ama korkunç diyerek değil, kabullenerek yaşı. hayatta daha korkunç şeyler var. mesela kaçırılıp işkence görmek, bir evin bodrumuna kapatılıp günlerce tecavüze uğramak, en sevdiğiniz insanların deprem veya trafik kazasında ölmesi, deliler gibi aşık olduğunuz kızın sizi terkedip başkasıyla evlenmesi gibi.. bu yüzden bu acıların yanında ölüm tatlı gelir. Allah herkese ölümün de hayırlısını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

Ölüm korkunç değil gerekli olan bir şey. Korkunç olan öldükten sonra anılacak bir eser bırakmamak.
    Anılınca ne oluyor ki? Ölünce bile egoyu düşünmüş olmuyor muyuz böyle diyince?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Kaç kere öldün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bizim dinimizde öldükten sonra geriye faydalı işler bırakıp iyi şekilde anılmak iyidir. Egoyla alakası yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • değil.Aslında inananlar için bir ödül.
  • OrosbianoRonaldo kullanıcısına yanıt
    Ayni düşüncelere sahibiz aman dikkat et çok düşündüm ben psikoloji bozuldu. En ufak göğüs ağrısında kalp krizimi diye panik yapmaya başlıyorum. Ölüm Çok korkunç olduğu için korku ve panik yaratıyor. Hayal gücü ne kadar gerçek kurarsa o kadar korkunç geliyor...

• quote:

Bizim dinimizde öldükten sonra geriye faydalı işler bırakıp iyi şekilde anılmak iyidir. Egoyla alakası yok.
    hocam devam eden hayır işi bırakmaya bak o zaman okul hastane cami vs bunlardan yaptıranın ve hayırlı evladı olanın amel defteri kapanmazmış
  • Tek parça halinde, hayırlı bir ölüm dileğiyle.
  • Bence ölünce yok olacağımız gerçeği daha korkunç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen bir video izledim diyor ki yazı bulana kadar neden bir kutsal kitap vs inmedi. ölmekte sorun yokta ölünce yok olacaksak sorun var. bu kadar iyilik boşa gitmiş olacak yaptığımız hayırlı işler davranışlarımız vs. tamam iyi insan olmakta güzel bir şey ama ben hak yememek için kullanabildiğim halde torpil bile yapmayan biriyim hak yememeye çalışıyorum günahdan kaçınıyorum. %0001 bile olsa hiç olabilme ihtimalimiz beni deli ediyor canımı sıkıyor millet talan ediyor gününü gün ediyor hırsızları dillere destan halkı soyuyorlar cocuklarını görevlere getiriyorlar bizde 3 bin alacağız diye şirket zarar etmesin hak geçmesin diye evin önünden otobüs geçiyor diye kendi cebimizden otobüsle gidiyoruz herkes taksiye binerken binmiyoruz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 11:40:54 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Onu diyom ya ben de

• Bana korkunç gelen kısım ailemin, sevdiklerimin ileride ölecek olması. Ama bunları düşünerek yaşayamayız tabii kafayı yememek gerekir.
  • ölüm allahın emri her sey bir gün son bulacak cırpındıgımız ugrastıgımız her sey bir gün bitecek ama ölüm var diye yaşamaktan vazgececek ya da ne de olsa ölücez diyip mücadeleyi bırakmak beyhüdedir mühim olan ömrünün nasıl geçtigi ve kimlerle geçtigi
  • neden korkunç olsun
    keşke şimdi ölsem
  • Bence dünyada, çevremizde olup bitenlere bakınca ölecek olmamamız çok çok daha korkutucu...

Adım atamayacak, uyuyamayacak kadar yaşlandınız, kimsede sizi tınlamıyor, bu çekilir mi..

Ölüm güzel olmasa ölür müydü (tabi onun için bunu kullanmak hata olabilir..) güzel peygamber..

• Herseyin sonu vardır dostum, geleceğe yönelik faydalı şeyler bırakmaya çalışalım
  • İlerde ölecek olmamız çok korkunç değil mi?

• quote:

Ölüm korkunç değil gerekli olan bir şey. Korkunç olan öldükten sonra anılacak bir eser bırakmamak.
    Suriyeli misin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.