Şimdi Ara

İleri düzey ingilizce bilen gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • could you post this for me please) You can take this down if this offends you im sorry but i'm desperate if any of jennas friends want to help me with some money I will send used or clean of my socks a pair of old stinky shoes I worked in with no socks even a bra if wanted... no nudes ill send any type of possession just please I need the help to not be out on the street `Little miss Featerson-

Nediyor bu arkadaşımız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Street yazmış sokak falan bişeyler diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özetle bu arkadaş ağır dolandırıcı. Senden para mı istedi? ne istedi bu? Nasıl bir yardım bekliyor senden?
  • Keske noktalama isareti kullanaymis
    Senden bu yaziyi paylasmani istemis , bunu gonderen kisi bunu yazan kisi degil muhtemelen. Yazan kisi kotu durumdaymis , umutsuz haldeymis. Eger ona para gonderirsen de bir cift kullanilmis kendi temiz corabini yollayabilirmis. Zaten corapsiz ve sutyensiz calisiyormus.Sokakta kalmamasi icin yardim istedigini belirtmis.

Ya ben anlamadim ya da yazan anlatamamis. Bir butunluk yok ama sen yine de 2-3 bir seyler gonder , emek vermis o kadar

• Benim için bunu paylaşabilir misiniz? Eğer bu sizi rahatsız ediyorsa kaldırabilirsiniz ama çok çaresizim. Eğer Jenna'nın(isim sanırım emin değilim) herhangi bir arkadaşı para yardımında bulunmak isterse kullanılmış veya temiz içinde çorap giymeden çalıştığım bir çift ayakkabıyı yollayayabilirim hatta isterseniz sütyen bile gönderebilirim. Ne olursa olsun çıplak fotoğrafımı göndermeyeceğim sadece sokakta yaşamamak için yardıma ihtiyacım var.
  • ÖZETLE SURİYELİLERE YARDIM ETME ONLAR DOLANDIRICI DİYOR
    SURİYELİ DEMEMİŞ DE DAHA KİBAR BİR DİL KULLANMIŞ
    SAYGILAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce Bilenler gelsin bi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La yazan adam gibi yazmamış ki ne noktalama var ne grammer var

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Benim için bunu paylaşabilir misiniz? Eğer bu sizi rahatsız ediyorsa kaldırabilirsiniz ama çok çaresizim. Eğer Jenna'nın(isim sanırım emin değilim) herhangi bir arkadaşı para yardımında bulunmak isterse kullanılmış veya temiz içinde çorap giymeden çalıştığım bir çift ayakkabıyı yollayayabilirim hatta isterseniz sütyen bile gönderebilirim. Ne olursa olsun çıplak fotoğrafımı göndermeyeceğim sadece sokakta yaşamamak için yardıma ihtiyacım var.

Sağol birader okurken zevk aldım resmen.

Birde Suriyeli falan yok işin içinde bana bu mesajı atan kadın İngiliz bir kadın benim faceboktaki yetişkin içerikli sayfama atmış bunu sanırım fakir ve bi miktar para kazanmak istiyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.