Öncelikle bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler ! Gelelim konuya, konuda şudurki ;
1. 1155 Pin'i ve i7 işlemciyi destekleyen, 2. IEEE 1394 Port çıkışı olan ( çokta önemli değil ama olursa daha iyi olur ), 3. 5.1...8.1 Farketmez ama Coaxial S/P DIF ses çıkışı ve 192Khz ses desteği ( Örneğin: Realtek® ALC 892 8-Channel ) olan, 4. En az 1 Ekran kartı için olan slottan ve 3 PCI Slotu olan ( 3 ten daha fazla olursa dahda güzel olur ), 5. Seri ve Paralel Port çıkışları olan, 6. EN az 2 Rem slotu olabilir ama DDR3 ve max 16Gb vede 1600 frekansını, Ower clocksuz destekliyecek ( 1866(O.C.)/1600/1333/1066 ) olan,
Bu özelliklerde bir anakart istiyorum, bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran bi anakart bulamadım, bu Pc 48 veya 96 saat aralıksız çalışan bir bilgisayar, benim amacım ise bu saydığım özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran daha hızlı bir işlemciyle daha performanslı çalışacak yeni bir PC toplamak, i7 desteği bu anlamda önemli, bu yukarıda yazdığım her bi özellik için sebebim var. Şuan kullandığım bir programın dongle'ı için seri ve paralel port şart, kullandığım ses sisteminde koaksiyel ses girişi kullanıyorum ki şuan sistemim buna göre ayarlı ve neredeyse hiç kapanmayan neredeyse 96 saat ve daha fazla çalışan bir sistem. yeni kuracağım bir sistem için 192 KHZ ses çıkış desteği veren ve bunun yanında olursa IEEE 1394 portuda benim için extralar katar bu sisteme. Kullandığım olmazsa olmaz kartlarım var mesela 2. extra ses kartım, dijital TV kartım, MPEG kartım gibi bunlar içinde en az 3 PCI slotu lazım. Birde ekran kartım var Asus'un Ati 3600 Chipsetli HD Ekran kartı ama ben bunu Nvidea bir ekran kartı ile değiştirmek istiyorum bana önerebileceğiniz hiç sorunsuz 256 bit olan Nvidea olan bir ekran kartı ne önerirsiniz ? ve bunları kuracağım en az 400 Watt olan enerji dalgalanması olmayan gürültü yapmayan bi KASA bu konudada önerilerinizi almak isterim... bunu biran önce hayata geçirmek istiyorum bu konuda tecrübesi olan ve bana yardımcı olacak arkadaşların cevaplarını heyecanla bekliyorum, bir an önce bu Pc yi çalıştırmak istiyorum çünki, Adı nedir benim bu isteklerimi destekleyen ana kartın adı ???
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama birşey daha sormak istiyorum bu ara adaptörler nekadar Sağlıklı Çalışır Çünki bu bir kaç saat değil Sürekli Bullanılacak birşey, USB yi LPT ve SERiPORTA ceviriciler çalışma esnasında sorun çıkarırmı ve uzun süreli çalışmada donma takılma gibi herhangi bi sorunla karşılaşırmıyım bu konudada bilgi verirseniz çok sevinicem... Ayrıca 01myavuz bey çok tşkler 3 PCI çıkışlı bir anakart bu işimi görür ama bununda S/P DIF çıkışı Optik bana Koaksiyel yani VCD arkası gibi çıkışı olanında aynı kartı arattım istediğim gibi çıkışı olan var fakat, oda 2 PCI çıkışı olanından 3 ekran kartı çıkışı var :( napıcam ? Sanırım bunların ( B )'si ( A )'sı ( D ) 'si yani serinin farklı versiyonları var herhalde anladığım kadarıyla, farklı önerileriniz varsa onuda alabilirim yinede araştırıcam sizde ekran kartı ve dönüştürücü adaptörler konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim farklı ekran kartı önerileri olan arkadaşlar varsa onlarıda alabilirim, çok çok tşkler verdiğiniz bilgiler içinde...
Hiç kullanmadım Araştırır kaliteli bir marka alırsan (genelde pahalı olan) sorun çıkarmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme