Aile akraba içinden birine sat yada kır parçala < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç Bir Olay Yaşadım! Telefonuma El Koyuldu! (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskiabBir savcı bulursan birkaç güne alırsın geri. Bulamazsan geri aldiginda atari olarak kullanabileceği düşüncesi geliyo aklima
Ben Ümidi Kestim Ama Elimden Geleni Yapacağım Bakalım.
-
Doğrudur Hocam.
-
Adliyeye gidip soruşturma ya bakan savcı ile bir görüşün. Olayı anlatın. Ayrıca hts kayıtlarımin incelenmesini istiyorum diye ek dilekçe verin. Telefonun olay öncesinde de sizde olduğu anlaşılırsa savci telefonunuzu iade eder muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fyilmaz
Adliyeye gidip soruşturma ya bakan savcı ile bir görüşün. Olayı anlatın. Ayrıca hts kayıtlarımin incelenmesini istiyorum diye ek dilekçe verin. Telefonun olay öncesinde de sizde olduğu anlaşılırsa savci telefonunuzu iade eder muhtemelen.Tavsiyeniz İçin Teşekkür Ederim Hocam.
-
Bizim de işlerini yaptığımız bir fimada olay oldu. Polis ekipleri gelip kamera kayıt cihazlarımızı hard diskleri ile birlikte alıp gittiler. İki yıl oldu hala cihazlarımızı iade etmediler.
Böyle durumlarda her türlü mağdur edilirsiniz çünkü burası Türkiye ve burada mantıklı hiçbir şey yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TeknodeBizim de işlerini yaptığımız bir fimada olay oldu. Polis ekipleri gelip kamera kayıt cihazlarımızı hard diskleri ile birlikte alıp gittiler. İki yıl oldu hala cihazlarımızı iade etmediler.
Böyle durumlarda her türlü mağdur edilirsiniz çünkü burası Türkiye ve burada mantıklı hiçbir şey yok.
Size Geçmiş Olsun Hocam. Benimde Pek Ümidim Yok, Bakalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 22 Mart 2021; 2:12:32 > -
Cihaz çalınmış ise, çaldıran sahibine verilmesi gerekir. Bu defa sizin telefonu değiştiren yerle konuyu halletmeniz gerekir. Yani size eşdeğer telefon vermeleri gerekir.
-
Tam show TV lik haber haberlere kesin çıkman lazım bak neler oluyor o zaman.
polis ifadeyi alır savcılığa yönlendirir, bunun karararını polis veremez verse bile hükümsüzdür.
savcılık incelemeyi yapar ona göre karar verilir.
-
Hocam telefonu satarken bir kağıda alıcı satıcı adı soyadı telefonun marka model imeisini yazarsan hatta kimlik fotokopisini eklersen çok güzel olur kötü niyetli birisi ise yanlış isim soy isim yazdırabilir BTKda bir cihaza hangi sim kartların takıldığı geçmişe dönük ulaşılabildiği için suç işlensede elinde bir kanıt olur en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun hocam, sende bu şans varken dosyada yapilacak ufak hatalar ile hapis cezasi bile alırsın 😁
Türk Adalet sistemine ben de güvenmiyorum zaten de senin dediğin kefillik olayı ayrı ben de bacanağımı kefil oldum adam kefil olurken bana söyledi bacanağım borcu ödemezse İlk sana geleceğiz ondan sonra diğer kefile geleceğiz diye yani bunu baştan kabul etmiş oluyorsun zaten kefillikte sıkıntılı bir iş. Türkiye'de adalet var mı zaten yok.
Kendi yurdunda parya olmayi ogreniyot insan, yanlislik olur ama senin elinde belge var ise bunu yapmalari gercekten üzücü olmuş, merak etme cihazini geri alırsın, evrak olduğu sürece sıkıntı yok
biliyorum kefillik başka olay da işte bu yüzden adalet yok diyorum bilemem babama da bunu dediler mi ama böyle saçma iş mi olur adam parayı yiyor ödemeyip etrafta geziyor sen kefillere ödetiyorsun ben babamın oğlu gelse kefil olmam da rahmetlinin saflığı işte herkesi kendi gibi bilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Mart 2021; 9:56:12 > -
Benzer bir olay benim başıma gelmişti capıtol turkcell mağazasından zamanında iPhone 4s telefon almıştım sıfır olarak telefonu 6 ay kadar kullandım sonrasında telefon kendi kendine kapandı telefonu yine aynı turkcell mağazasına götürerek teslim ettim oradaki genpa teknik servis elemanı telefonun imei numarasını kontrol ederek teknik servis tutanağı oluşturarak teslim aldı faturayıda kontrol etti imei numarası v.s herşey normaldi 1 hafta sonra bana telefon ettiler mağazaya çağırdılar bana telefonun yurt dışı kaçak telefon olduğunu garanti kapsamında olmadığını söyleyerek telefonu geri verdiler verdikleri tutanakta benden aldıkları telefondan farklı bir imei numarası yazıyordu ve verdikleri telefonunda imei numarası benim verdiğim telefondan farklı bir imei numarası vardı her ne kadar itiraz etsemde verdikleri cevap biz telefonları genpadan tedarik ediyoruz onlar bize kaçak telefon vermiş gibi saçma sapan cevaplardı bende daha sonra her iki firmayıda ( turkcell ve genpa) tüketici mahkemesine verdim mahkeme 2 sene sürdü sonuç olarak mahkeme turkceli suçlu buldu ve bana telefona ödediğim parayı geri ödemek zorunda kaldılar sizde aynı şekilde şu an o telefonu unutun ve elinizdeki evraklarla hem Vodafone hemde Apple firmasını mahkemeye verin mahkeme bir şekilde sorumluluğun hangi firmada olduğunu tespit edip mağduruyetinizi giderecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2sene sonra öğrenip savcılığa neden basvurmadiniz?
çok saçma sıfır aldığın bir telefon nasıl başkasının adına çıkabilir,aldığın bayiye gidip gerekirse oradan kağıt evrakları çıkar.mutlaka yanlış bir şey var işin içinde
-
Hem iphone x hem aynı imei bukadar tesadüf falza. Bu işte bi iş var. Faturaya imei yazmakta birşey yok bence. Bu teledonlardada bir şekilde imei değiştirme varmı acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X