Şimdi Ara

İlginç Bir Olay Yaşadım! Telefonuma El Koyuldu! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
9
Favori
19.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok Teşekkürler Arkadaşlar. Olacak İle Öleceğe Çare Yok, Allahtan 3,5 Sene Kullandık Telefonu İyi Kötü :)

• Her kelimenin ilk harfinin büyük olması okurken çok rahatsız etti. Daha Türkçe yazamayanları bile kamu personeli yapıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

Her kelimenin ilk harfinin büyük olması okurken çok rahatsız etti. Daha Türkçe yazamayanları bile kamu personeli yapıyorlar.

Okuma O Zaman!

• Yıllar Sonra Gelen Güncelleme.

Telefonu An İtibari İle Gidip Teslim Aldım. Bahsi Geçen Cihazın, Benim Cihazım Olmadığını Ve Cihaza Olay Öncesinden 1 Ay Önce Sahip Olduğum Ortaya Çıktı.

2 Sene Sonra Anca Olayı Çözen Adalet Sistemimize Buradan Bir Kez Daha Teşekkür Ederim.

• Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın demişler. Hayırlı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

Saolasın Hocam.

• Böyle saçma iş mi olur be?

Aklı evvel bir turistin dangalaklığı yüzünden şu çekilen sıkıntıya bak. Ben olsam o turiste karşı bir dava açma hakkı varsa açardım. Şerefsizler, gelip burada ortalığı karıştırır sonra ...tir olur giderler ülkelerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de suç Rus turistin değil ki, telefonu çalınmış ve herkesin yapacağı gibi karakola şikayet etmiş. Burada en büyük suç karakolda ifade alıp telefona el koyan memurda daha sonra da dosya ve evrakları bile incelemeyen makamda.

Geçmiş olsun, en azından telefona kavuştunuz. Maalesef ülkemizde adalet böyle işliyor umarım kimse muhtaç kalmaz adalete..

Geç gelen adalet, adalet değildir. Telefondan 2 sene fayda alamadın bide üstüne değeri düştü. Tazminat vs. verilseymiş bari. Gerçekten üzüldüm adınıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Komedi filmi gibi, çok geçmiş olsun hocam.

• Dostlarım,

Tek Tek Cevap Veremiyorum Hepinize Çok Teşekkür Ederim, Güzel Yorumlarınızdan Dolayı, Yaşım 33 İlk Kez Adalete Muhtaç Kaldım Ve Ne Derece Kötü Bir Durumda Olduğunu Öğrenmiş Oldum.

İşin Komik Tarafı, Adli Emanet Müdürü Sen Dua Et 2 Sene Sürdü! 10 Sene Bekleyenler Var Dedi Ve Güldü. Asıl İşin Apayrı Komik Tarafı İse, Çalınan Telefon Silver Benim Telefonum Space Gray.

Hepinize Tekrardan Teşekkür Ederim. Kimsenin Unutmaması Gereken İse, Türkiye Topraklarında Başınıza Her Şey Gelebilir.

Şu emanet memurları beni sinir ediyor:

Emanete ne gönderirsem göndereyim mutlaka etten püften bir bahane ile iade ediyorlardı.

Sonradan öğrendim bana olan hasımlıklarının nedenini; değerli bir emaneti açık poşet içerisinde göndermişim oradaki memur da dikkat etmeden emanete almış, benim ismimi not almış "Bu görevliden gelen her emaneti detaylı inceleyip sonra teslim alın" diye...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

canım ülkemin hali işte…

• Yani hocam maalesef ülkemizde dürüstlüğe yer yok ne bileyim her işini nizami kayıtlı yasal yapmaya prim verilmiyor. Millet yurt dışı telefon alıp başka telefonun ımeı'sini çakıp kullanıyor sizin yasal kayıtlı faturalı cihazınızı resmen rehin alıyorlar ve yıllar sonra geri veriyorlar.

• U39770434 U kullanıcısına yanıt

Sorma hocam vallahi haklısın. 2 seneye yakın hapis yattı resmen telefon. Savcılığa bir ton resmi kayıtlı evrak sunmama rağmen umurlarında olmadı. Sonra kusura bakmayın denilip, ifade alınırken IMEI numarası yanlış alınmış bu da size denk gelmiş denilip, sırtımızı okşayıp, yok yere el konulan telefonumu geri verdiler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.