Çok Geçmiş Olsun Hocam. |
İlginç Bir Olay Yaşadım! Telefonuma El Koyuldu! (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: serhatdakiAppel urunlerini kullanmayın kullandırmayın tavsiye etmeyin. appel cebinizde akreple dolaşmaktır. hiçbir üretkenlik amacıyla apel telefon tablet mac pc kullanamazsınız. size para kazandıracak hiçbir apel urunu yoktur. ios sizi gizlice dinliyor ve casusluk yapıp sizi yanlış yonlendiriyor. apel ölümünüze sebep olabilir.
apel sizi istediği zaman soyabilir.
Hayırlısı Hocam...
-
Buhar abi cok haklısın kimi kime şikayet edeceksin -
Aynen Öyle Hocam, Telefonu Geri Alabilirsen Öp Başına Koy.
-
Aynen Hocam, Birden Fazla Yazdınız Sanırım.
-
Sistemsel bir sıkıntı olustu herhalde oturum zaman asimi vs bieseyler dedi -
Doğum gününüze gelmeseydi daha mı az üzülecektiniz? Enteresean bir konu hakkaten. Geçmiş olsun. Yeni bir üçkağıtçılık yöntemi mi bu acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ghost43
Sistemsel bir sıkıntı olustu herhalde oturum zaman asimi vs bieseyler dediAnladım Hocam, İyi Akşamlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkepDoğum gününüze gelmeseydi daha mı az üzülecektiniz? Enteresean bir konu hakkaten. Geçmiş olsun. Yeni bir üçkağıtçılık yöntemi mi bu acaba?
Üzüntü Yine Aynı Olurdu Ama İnsanın Doğum Gününde Böyle Bir Olayın Başına Gelmesi Cidden Komik. Yeni Bir Üç Kağıt Olabilir Dediğiniz Gibi, Allahtan Evraklarım Eksiksiz.
-
Sizede iyi aksamlar -
sıfır olarak aldığınız telefon çalıntı olabilir . size çalıntı telefon satmış olabilirler. eğer imei numarası aynı değilse dosyanızı savcılıktan takip edin. telefon geri size iade edilir. eğer telefonunuz çalıntı ise siz de elinizdeki faturalar ile birlikte hakem heyetine gidip para iadenizi isteyin. size çalıntı telefon satıldığını telefonu polise teslim ettiğinizi yazın. telefon çalıntı ise hakem heyeti para iadesi kararı verecektir.. aldığınız firma telefon bedelini size iade eder , etmez ise icra başlatın 7 günde paranızı yatırırlar. yeni ı phone alırsınız diyecem ama bu söylediklerim yaklaşık 7-8 ay sürer , o zamana da fiyatlar uçar. yani mağdur olan yine siz oluyorsuzunuz.
-
muhtemeen bir şikayet var
-
Telefonun kutusu elindeyse polis memuruna teslim et zaten üzerinde imei numarası yazar. Telefonu güya elinden kapıp gitmişsin kutusunu da evine girip alacak değilsin ya. Ayrıca polislerin yanında telefonun sahibi olduğunu iddia eden kekoya söyle Apple hesabına girip telefonunu kayıp olarak bildirip kilitlesin, telefon kilitlenmezse yalanı ortaya çıkar zaten. Apple kullanıp özelliklerini bilmeyecek kadar salak değilse zaten haksız duruma düşmemek için bu benim telefonum değil ayağına yatacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7F6B5320 -- 21 Mart 2021; 21:46:37 > -
dostum türk adelet sisteminde ismi geçen herkesin ifadesine başvurulur. bu arkadaşı da dosyayla ilgili çağırmışlar ve ifadesini almışlardır . dışardan rast gele adam çağırmadılar ya . çalınan telefonun imei numarası bu arkadaşın hattından tespit edilmiş dolayısıyla çalıntı telefon satmışlar arkadaşa
-
Arkadaşlar, Konuyu Okuyup Anlamamış Olanlarınız Var Sanırım.
Ortada Bir Şikayet Var! Neymiş Bahsettiği Benim İlk 14 Hanem İle Uyan İMEİ Numaralı iPhone X Telefonu Kulağından Çekilip Çalınmış, Arkasından Koşmuş Çalanın Yetişememiş.
Piyangoda Bana Vurmuş! Artık Bu Yeni Bir Üç Kağıt Yöntemi Mi? Yoksa İfadesini Alan İMEİ Numarasını Yanlış Yazdı Bana Mı Denk Geldi?
Bahsi Geçen Bu Telefon Apple Zorlu Center Tarafından Sıfırı İle Değişen 2. Cihazım Tüm Evraklarım Eksiksiz. Bu İMEİ Numarası İle Telefon Sıfırı İle Değiştirilmiştir Evrağım Var, Apple Tarafından Bir Cihaz Değiştirmiş Olanlarınız Bilir Evrağı.
Özetle Durum Budur, Ana Başlığı Dikkatli Okuyan Durumu Anlayacaktır Zaten, Şikayetin Olduğu Yerde Savcıda, Poliste Görevini Yapacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 21 Mart 2021; 22:5:22 > -
Belgelerin orijinalliği bilirkişi veya firmaca dava dosyasına eklenince mahkeme iade kararı verecektir.
Çalıntı sonrası sahte belge çıkartıp savunma yapılmasın diye belge orijinalliğini onaylı hale getirilmesini haliyle isteyeceklerdir.
Çalıntı ürünleri orijinalinden ayırılmayacak kadar gerçekçi kutu ve belge ile satanlar var savcılık hergün karşılaşıyordur.
Bunu haliyle savcılık bilemez.
Firma yada bilirkişi raporu dosyaya eklenmeli.
Bu yüzden zaten ne size ne de Rus şahsa telefonu vermiyorlar.
Çok gıcık bir durum geçmiş olsun.
Zaten sizin çıkacağı doğru söylediğinizi varsaydığım için ve resmi bir kurumdan telefonu aldığınız için sahtekarlık durumunada düşeceğinizi sanmadığım için haklı çıkacağınızı ve telefonun size döneceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 21 Mart 2021; 22:10:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X