Umarım bu durum Rusya ile siyasi krize sebep olmaz Şaka bı yana geçmiş olsun kardeşim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç Bir Olay Yaşadım! Telefonuma El Koyuldu! (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: iyimser29
Doğru yol değil öncelikle aldığınız numara karakolun ceraim numarası, bir işiniz kalmadı, savcı adı almışsın ama o nöbetçi sancıdır, sen dosyanın savcısını bulmalısınValla Hocam, İfademi Alan Polis Bana Küçük Bir Kağıt Yazdı. Nereye Gidip Hangi Bölümden Sorgulayacağıma Ve Dosya Numarasını Yazdı. Ayrıca Savcının İsmini Yazdı Verdi. Yazdığı Dosya Numarası, İfade Tutanağımdaki Olay/Evrak Yıl-No İle Aynı. Yani Bu Dosya Bu Savcıda Demek Sanırım. O Kağıt İle Gideceğim 1-2 Hafta İçinde, Polis Numarasını Verdi Bana Ayrıca, Arayıp Ne Oldu Telefon Diye Sorup Ona Göre Gideceğim Adliyeye.
-
Ileri demokrasi, polis devleti falan. Arada bul hakkını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JumaruuUmarım bu durum Rusya ile siyasi krize sebep olmaz
Şaka bı yana geçmiş olsun kardeşim
S400 + holosko + iPhone 64gb
Hakkımızda Hayırlısı Bakalım Ne Çıkacak.
-
Direk telefona el koyan polis ve savcı hakkında, ayrıca Rus vatandaşa dava aç yada avukat bul karakola git ve dava açılacağını söyle sorun o gün çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: TURKBULL
Direk telefona el koyan polis ve savcı hakkında, ayrıca Rus vatandaşa dava aç yada avukat bul karakola git ve dava açılacağını söyle sorun o gün çözülürKeşke O Kadar Kolay Olsa Hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
Ben böyle saçmalık duymadım.
Elinizde belgeler var. Telefonun size ait olduğunu gösteren her şey mevcut. Malum milletimiz yabancıları sever. Kendi vatandaşının yanında olacağına elin Rus'unun ifadesine göre telefona el koyuyor! İşe bak...
Sonuçta o telefonun olaydan öncede sizde olduğu çok açık. Hiçbir şey bilmiyorlarsa operatörünüzden geçmiş kayıtları istesinler. Kimin kimi aradığı da delillerle sabit olsun. Hangi IMEI no ile hangi numaralar aranmış, hepsinin kaydını çıkartsın operatör, koysunlar savcının önüne..
Ortada bence bir yanlış anlaşılma var ama ne?
Olaydan sonra ben olsam o şahıstan şikayetçi olurum. Hem durduk yere işimi gücümü aksatacak hem strese girmeme sebep olacak hemde telefonuma el konulmasına sebep olacak. Severler öyle işi...
Kendinden eminse bu işi yapan şahsı teşhis etmesi lazım. Onu da yapma, 2 cümlelik beyanla benim vatandaşımı zor duruma sok.
Telefonuna sahip çıksaymış o da, elin kekosuna bak sen!Hocam muz cumhuriyetinde standard bir pazar gunu
Arkadasin telefonu savcilik zoruyla alinip rusa teslim edilse veya belgelerine telefonuna zarar gelse, hic bir hak iddia edemez buyuk ihtimal. Yeni turkiyeye hosgeldiniz
-
Çok Haklısınız, Aynen Dediğiniz Gibi YENİ TÜRKİYE..
-
Yıl 2015 sanırım bir arkadaşım internetten kargo ile arızalı diye bir iphone satın alıyor. Sonra cihazı şarja takıyor açılıyor. Tabi icloud da var. Ekrana uyarı çıkıyor bu cihaz şu kişiye ait arayın. Bu da satanı arıyor ulaşamayınca bu numarayı arayıp durumu anlatıyor iade edeyim size diyor. Adamla buluşmaya gidiyorlar eniştesi ile tam o an emniyetten görevliler çat kelepçeleyip götürüyorlar arkadaşları. Sabaha kadar dertlerini anlatama kadar bir oluyor. Sonrasında serbest bırakılmışlar. Telefon amerikan konsolosluğundan birine aitmiş. Bu tarz durumlarda emniyet savcılık sanki daha bir titiz çalışıyor.
Bize Daha Değişik Versiyonu Denk Geldi Sanırım.
çok geçmiş olsun
-
Telefon 2 Kez Apple Zorlu Center Tarafından Sıfırı İle Değiştirildi yazmışsınız sıfır değişti ise kutusu ve imei kayıt altına alınarak değiştiriliyor elindeki belgeler neler ile gidip zorludaki apple mağazası hakkında dava açacaksın yoksa el elde el cepte kalırsın bir avukat ile görüş durumu ve firma hakkında şikayette bulun
-
Hocam geçmiş olsun hiç şaşırmadım belgelerinizin olmasına rağmen haksız bulunmanız.
-
Çok Teşekkürler.
Hocam İlk Sıfır Alınırken Kutu Mevcut, Değişim Cihazlarında Kutu Verilmiyor, Sadece Değiştiğine Dair Belge Veriliyor. Önce Telefonun Durumunun Ne Olacağı Belli Olsun Sonra Bu Dediğinize Bakıcam Hocam.
Hocam, An İtibari İle Suçlu, Suçsuz Durum Yok. Dediğim Gibi İfade Alan Polis Evrakları Görünce İkna Oldu Ama Dosyaya Bakan Savcı İnceleyelim Alın Telefonu Dedi, Gözümün Önünde Aradı Savcıyı Polis. Bakalım Ne Çıkacak.
Tamamda mağdur sizsiniz bu durumda telefonunuz elinizde değil özel bilgilerin görülüp olunması durumu da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Beni Görür Görmez Telefonuma Sarılmadılar, Elimden Aldılar Tabi Ama Evrakları Görünce Verdiler, Ne Zaman Savcı Gelsin İnceleyelim Dedi O Zaman Telefonla Bir İşiniz Varsa Alacaklarınız Varsa Alın Dediler, Komple Sildim Her Şeyi Öyle Tutanak Tutup Teslim Ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 21 Mart 2021; 19:30:46 >
Olayın nasıl yada ne şekilde sonuçlanacağını bilemem ama dijital materyallerin incelenmesi hususunda kanun sonuç ne zaman çıkarsa o zaman geri iade edilir diyor.Umarım uzun sürmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X