Teşekkürler Hocam. |
İlginç Bir Olay Yaşadım! Telefonuma El Koyuldu! (2. sayfa)
-
-
Çok ilginç olay. Gelişme oldukça konuyu güncellemeyi ihmal etmeyin.
-
geçmiş olsun, konu dışı olucak ama her baş harfi büyük yazarken yorulmadınız mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 19 Mart 2021; 17:58:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fractal designÇok ilginç olay. Gelişme oldukça konuyu güncellemeyi ihmal etmeyin.
Tabi Hocam, Güncelleyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kage.geçmiş olsun, konu dışı olucak ama her baş harfi büyük yazarken yorulmadınız mı
Teşekkürler, Hastalık Hocam :)
-
Yarın velin gelsin alsın telefonu benden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0Yarın velin gelsin alsın telefonu benden.
Esprilerini Konu Dışında Yap...
-
Takip edeceğim. Çok garip bir olay. IMEI’niz rastgele bulunup verilmiş, ne delil var ne bir şey. Ben olsam adama dava açardım. Hiç acımam olmaz böyle işlerde. Geçen birinin iPhone 11’i arabasından çalınmıştı. Umarım o arkadaşın sorununa da bu yabancının sorununa baktıkları gibi ilgili bakarlar.
Bence bir sıkıntı olmayacak, sadece stres.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SpesifikBrush
Takip edeceğim. Çok garip bir olay. IMEI’niz rastgele bulunup verilmiş, ne delil var ne bir şey. Ben olsam adama dava açardım. Hiç acımam olmaz böyle işlerde. Geçen birinin iPhone 11’i arabasından çalınmıştı. Umarım o arkadaşın sorununa da bu yabancının sorununa baktıkları gibi ilgili bakarlar.
Bence bir sıkıntı olmayacak, sadece stres.İyi Dilekleriniz İçin Teşekkürler Hocam. Dediğim Gibi Tüm Evraklarım Eksiksiz. Dileğim Telefonum Kısa Sürede Tarafıma İade Edilsin. Doğum Günümde Bunun Başıma Gelmesi Çok Komik, 3 Gündür Berbat Haldeyim Dediğiniz Gibi Stres Çok Büyük.
-
Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa sürede telefonunuzu verirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş
Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa sürede telefonunuzu verirler.Umarım Hocam, Çok Teşekkürler.
-
geçmiş olsun Türk polisi işte asıl suçluyu yakalamaz belgesi olanla uğraşır tıpkı kefil olana parayı ödetip parayı harcayıp borçlu olana bakmadığı gibi belli ki imei kopyalanmış bunları çok duyduk umarım savcı da saçmalayıp sizi suçlamaz bu memlekette her şey beklenir
-
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172geçmiş olsun Türk polisi işte asıl suçluyu yakalamaz belgesi olanla uğraşır tıpkı kefil olana parayı ödetip parayı harcayıp borçlu olana bakmadığı gibi belli ki imei kopyalanmış bunları çok duyduk umarım savcı da saçmalayıp sizi suçlamaz bu memlekette her şey beklenir
Teşekkür Ederim Hocam. Dediğim Gibi Tüm Ekraklarım Eksiksiz Tam Takır Aslanlar Gibi İfademin Yanında Fotokopilerini Verdim. Zaten Çalan Birisi Telefonu Eli İle Getirip Teslim Etmez. Akıl Var Mantık Var. Telefonda Hırsızlık İçin İfade Vereceksiniz Demelerine Rağmen Ben Çalmış Olsam O Telefonla Oraya Gitmem Zaten. Bakalım Ne Çıkacak.
-
Appleye pek güvenmeyin. Bi haber atayım size olay abd de geçiyor ama işleyiş aynıdır heralde.
Öğrencilerin 2017'den beri Çin'den sipariş ettikleri sahte iPhone'ları şirketin mağazalarına götürüp, çeşitli bahaneler sunarak, sıfır ve orijinal iPhone'lar ile değiştirdikleri belirlendi.
Olayın fark edilmediğini anlayan öğrenciler, Çin'den yüzlerce sahte iPhone sipariş etti ve bunları farklı mağazalara götürüp değişim yapmaya devam etti. Aldıkları yeni ve orijinal iPhone'ları ise internet üzerinden sattılar.
https://tr.sputniknews.com/20190406/iki-ogrenci-apple-bes-milyon-tl-dolandirdi-1038648037.html/
Burdanda görüldüğü gibi bozuk telefona imei kontrolü yapamadıkları için (belki orda fatura ibrazınada gerek yok) tamir edip uğraşmak yerine ve müşteri memluniyeti adına yeni telefon vermişler.
Telefon değişince imei de değişmiştir sanırım. Ya aynı imei 2telefona verdiler. Yada rusun imei si klonlanmış. Çalıntı telefonun marka modeli yazıyormuydu. Kesin andorid telefondur çalınan...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kenbalxAppleye pek güvenmeyin. Bi haber atayım size olay abd de geçiyor ama işleyiş aynıdır heralde.
Öğrencilerin 2017'den beri Çin'den sipariş ettikleri sahte iPhone'ları şirketin mağazalarına götürüp, çeşitli bahaneler sunarak, sıfır ve orijinal iPhone'lar ile değiştirdikleri belirlendi.
Olayın fark edilmediğini anlayan öğrenciler, Çin'den yüzlerce sahte iPhone sipariş etti ve bunları farklı mağazalara götürüp değişim yapmaya devam etti. Aldıkları yeni ve orijinal iPhone'ları ise internet üzerinden sattılar.
https://tr.sputniknews.com/20190406/iki-ogrenci-apple-bes-milyon-tl-dolandirdi-1038648037.html/
Burdanda görüldüğü gibi bozuk telefona imei kontrolü yapamadıkları için (belki orda fatura ibrazınada gerek yok) tamir edip uğraşmak yerine ve müşteri memluniyeti adına yeni telefon vermişler.
Telefon değişince imei de değişmiştir sanırım. Ya aynı imei 2telefona verdiler. Yada rusun imei si klonlanmış. Çalıntı telefonun marka modeli yazıyormuydu. Kesin andorid telefondur çalınan...
Valla Hocam Evraklarım Olmasa Hop Oturup, Hop Kalkardım Şimdi, iPhone X Demiş Rus İMEİ Numarası Benimkinin 14 Hanesi İle Aynı. Büyük İhtimalle Benim Evrakların Doğruluğu İçin Apple İle İletişime Geçecek Savcılık Ne Çıkar Bilmiyorum. Tek Bildiğim Evraklarımın %100 Gerçek, Telefonu Kendim Canlı Canlı Kutusu İle Apple Store'da Değiştirdiğim Ve Haksız Yere Telefonumun Alınması.
-
Klavyeniz bozulmuş hocam, otomatik her kelimenin baş harfini büyük harfle yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Klavyeniz bozulmuş hocam, otomatik her kelimenin baş harfini büyük harfle yazıyor.O Hastalık Hocam Benle Alakalı :)
-
Geçmiş olsun hocam sizde şikayette bulunun Apple’la da yazın bu durumu -
telefon savcılığa gittiyse uzun zaman göremeyeceksiniz telefonu. bence şimdiden yenisini alın
-
quote:
Orijinalden alıntı: kmlkszhacker
Geçmiş olsun hocam sizde şikayette bulunun Apple’la da yazın bu durumuTeşekkür Ederim, Pek Apple'lık Bir Durum Gibi Görünmüyor Hocam. Sonuçta Elimde Resmi Apple Evrağı Var. Gerisi Savcılığa Kalmış O Evrağın Gerçekliğini Sorgulamak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X