< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samcu -- 21 Mart 2021; 19:31:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlginç Bir Olay Yaşadım! Telefonuma El Koyuldu! (5. sayfa)
-
-
İnşallah Hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler Efendim.
Ben 2 yıldır ilgili davam sonuçlanmasına rağmen 2 telefon,1 tablet,1 bilgisayar hala geri alamadım.Mahkeme dava sonucunu etkilemeyeceği için incelenmesini beklemeden karar verdi ama kararda aynı zamanda incelendikten sonra teslim edilmesine karar verdi.Tabi olan bana oldu hala bekliyorum.Bu ülkede adamın yoksa ve kanunlara uyuyorsan mağdur oluyorsun. -
Bir avukat olarak duruma şaşırmadım. Bazı arkadaşlar bir yanlışlık vardır falan yazmış. Yoktur arkadaşlar. Hele İstanbul gibi bir yerdeyse bu mevzu yoğunluktan dolayı çok normal.
Sizede Çok Geçmiş Olsun. Benim Olayım Davaya Dönüşmedi Henüz Hocam Daha Soruşturma Aşamasında. Eğer Davaya Dönerse Sizin Gibi Olacağım Kesin. Benim Zaten Ümidim Yok Haklı Olsan Bile Ülke Malum..
Kesinlikle Bende Böyle Düşünüyorum, Oda Bana Denk Geldi Hocam.
Welcome to muz cumhuriyeti, 2 yıldır devam eden davam var. Anlatsam komedi filmlerine malzeme olur. Başına gelene kadar ülkede hukuk filan var zannediyor insan.
Son cümlenize içimden içler acısı bir kahkaha attım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Var Zannediyordum Hocam, En Azından Kırıntısı Kalmıştır Diyordum...
Bu Arada Tüm Destek Ve Güzel Yorumlarınız İçin Ayrı Ayrı Hepinize Teşekkür Ederim. Dediğim Gibi An Ve An Güncel Tutacağım Konuyu.
Öncelikle geçmiş olsun.
Apple’dan gelen imei no bilgisi yer alan değişim evraklarını verip çıkacaktınız, savcı gerekirse telefonu isterdi. İfadeyi alan memur telefona neden el koymuş ki? Tamamen memurun keyfiliği olmuş
Tavsiyem, durumu kendiniz takip edin, en yakın adliyeye gidin, danışmadan tc no ile sorgulatıp, sizin dosyaya bakan savcıyı bulun, odasına girip durumunuzu izah edin. Yoksa o cihazı daha çok beklersiniz.
Çünkü pandemiden dolayı zaten, dosyalara çok çok geç bakılıyor. Bir de hantal yargı sistemini beklerseniz aylar hatta seneler sürer.
İnceleme başlatılacak, cihaz bulundu diye Rus’a tebligat gidecek, onun elindeki evraklarla karşılaştırılacak, imei ilk 14 rakamı aynı olmasıyla o da sizin cihazın kendisinin olduğunu söyleyecek (ki büyük ihtimal öyle olacak) siz hırsız pozisyonuna düşeceksiniz, olay başka boyuta girecek.
Hatta
Durumunuz varsa, şöle sağlam bi avukat bulup durumu anlatın, gerekirse Apple’a dava açın. Tazminat kazanırsınız. Sizi mağdur ettiler. Bunun hesabını sorun. Ne demek çalıntı imei cihazı müşteriye göndermek..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba Hocam ben adli bilişim uzmanıyım. Eğer aleyhine bir gelişme olursa Savcılıktan "BTKdan bahse konu imei numarasına takılmış tüm sim kartlarının bilgisini istemesini söyle" eğer o cihaza takılan sim kartlardan o rusa ait bir sim kart çıkarsa geçmiş olsun. Çıkmazsa telefonunu alırsın geri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 21 Mart 2021; 20:12:11 >
Ağlanacak halimize gülmekten başka hiçbir şey yapmıyoruz.Ama suç hepimizde halk olarak hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım gerek siyasilerin gerekse medyanın gazlamalarıyla birbirimizi yiyoruz.Şu yaşanılası ülkeyi yaşanılmaz hale getiriyoruz. -
Hocam Evrakları Gören Polis İkna Oldu Ama O Anda Savcıyı Aradı Polis Evraklar Tam Diye, İllede Gelsin Telefona Bakalım Diyince Aldılar. Dosya Numarası, Büro Ve Savcı İsmine Kadar Aldım Hocam. Çok Teşekkürler.
Teşekkürler Hocam Aklımda Bulunsun.
Bende böyle birşey duymadım dava açın bencede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, İfademizi Verdik Cihazın Kendime Ait Olduğuna Kanıtlayan Kapı Gibi Belgeleri İfadeye Eklediler. Öncelikle İtiraz Ve Cihazı Talep Ardından Savcıyı Bulursam Yüz Yüze Olayı Anlatacağım, Olmadı Dava İşlerine Gireriz. Aşama Aşama Gitmek Gerektiğini Düşünüyorum. Ayrıca Kapı Gibi Belgelerim Olmasına Rağmen Cihazı Aldılar, Kimi Kime Dava Edeceksin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 21 Mart 2021; 20:44:48 > -
geçmiş olsun. benim de zamanın da telefonum zorla gasp edilmişti. hem de ege ün kampuset. öğrenciydim. nokianın ilk çıkardığı renkli ekran telefonu idi. polise şikayette bulundum. ifade verdim, adli tıpa gidip darp raporu aldım vs. yeni simkart ve telefon alıp kullanmaya başladım. polis beni aradı karakola gittim. benim hat da çalındığı için hırsızın hattı kullandığını düşünmüş olacaklar ki telefonu ve hattı kontrol ettiler tamam dediler. bir süre sonra savcılığa gittim benim dosyayı sordum. telefonu kullanan kişi imeiden tespit edilmiş, katip kimliğini bile gösterdi. muhtemelen hırsızlardan alan kişiydi. ama ne hikmetse yakalanmadı. telefonumu geri alamadım. ne arayan oldu ne soran ben de üstüne düşmedim.
-
Appel urunlerini kullanmayın kullandırmayın tavsiye etmeyin. appel cebinizde akreple dolaşmaktır. hiçbir üretkenlik amacıyla apel telefon tablet mac pc kullanamazsınız. size para kazandıracak hiçbir apel urunu yoktur. ios sizi gizlice dinliyor ve casusluk yapıp sizi yanlış yonlendiriyor. apel ölümünüze sebep olabilir.
apel sizi istediği zaman soyabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X