Şimdi Ara

İlginc buldugum bi RAM Sıkıntım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X48T-DQ6 anakart alıcam haftasonu forumdan bi abimizden. 1900/1600/1300 mhz DDR3 cift kanal bellek mimarisi var. Gskill almayı dusunuyodum ve tamam artk buldum ben rami dedm , buldugum ram Gskill Triden 2 x 4GB 1600mhz cl7 ram. Ama altnda bole bole anakartlara uyumlulugu var yazıyodu. Sitesne grdm Pc3-12800 ram lern hepsnde p55 anakart uyumlulugu var. Bende amerikadan corsair dominator Gt 1600 mhz cl7 2x2GB ram almayı dusunuyorum. Bundada bole bsey var mı acaba ? Low voltage olayı var i7 lerde ama bundaki olayı anlamadm. Eger deneyen falan bilen birisi varsa yardım edeblir mi acaba ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaslar bilen eden varsa bi yardım etsn. Bu arada dominator gt nin son tarafnda zaten model degiskligi orda. Amd olan cmg4 gx3m2b1600cl7 benim alcagm cmg4 gx3m2a1600cl7 , fark biri a biri b ama a intel chipsetlerle uyumlu. Gskill p55 x58 uyum saglaynca sadece saşrdgmdan bunda chipset ayrmı var mı yani buda sadece p55 ve x58 lere mi oluyo , yoksa p35 x38 p45 x48 ve p55 x58 hepsne oluyo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SE.exe -- 20 Eylül 2010; 21:48:06 >
  • arkadaslar gercekten yardım edersenz cok mutlu olurum ya. Hic deneyen yokmu ya.
  • Eğer garanti olsun istiyorsanız anakartınızın üretici sitesinde belirtilen onaylı ram lerden kullanmanız gerekiyor.

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/motherboard_memory_ga-x48t-dq6.pdf
  • Aynı sorun bende var maalesef.Bu anakartı aldım.yarın ya da diğer gün elime geçecek ama hala ram konusunda kafam karışık.Müşavir arkadaşım uyumlu ram listesi için teşekkür ederim. O liste haricinde ki markalardan bize sorun yaratmayacak başka modeller var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 21 Eylül 2010; 22:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Eğer garanti olsun istiyorsanız anakartınızın üretici sitesinde belirtilen onaylı ram lerden kullanmanız gerekiyor.

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/motherboard_memory_ga-x48t-dq6.pdf

sabah akşam aradım bellek listesini ama sitesinde vermiyodu. çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjnaNerq1N

sabah akşam aradım bellek listesini ama sitesinde vermiyodu. çok teşekkür ederim.

Önemli değil. Yalnız bu listye ile sınırlı kalmayın. Çoğu ram uyumluluk listesinde yer almasa da sorunsuz şekilde çalışabilmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende şimdi tam bunu dicektim. buna bakarsak ram takamayız (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.