Şimdi Ara

ilginç çözemedim lütfen yardım masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başımda garip bir sorun var.

Masaüstü pc mi açıyorum bir problem yok ama aradan 15 dk gibi bir süre geçtikten sonra ekran sinyal yok hatası veriyor.gariplikler burada başlıyor.bu hata alındıktan sonra pc power tuşu ve reset tuşu iptal oluyor. Ekran kasa bağlantısı ve diğer bağlantıların sökülmesinden 5 10 sn sonra power tuşu ile pc kapanabiliyor. Belli bir süre beklenirse aynı döngü şeklinde pc çalışıp aynı sorunu veriyor. Beklemeden açılırsa ekran gelmiyor. Anakart,powersup,ram.,işlemci temizledim bütün parçaları sök tak yaptım,bios pili çıkardım jumper yaptım.,monitör kablosu değiştirdim,dvd-rom u iptal ettim vs vs bıktım anlıycanız.başına gelen daha önce çözüm üreten ya da fikri olan arkadaşların yardımına muhtacım. Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harici ekran kartı kullanıyorsanız söküp o/b kartı üzerinden çalıştırmayı deneyin, o/b yok ise monitör bağlantısı ve ekran kartı takılı olmadan sistem boşta çalışıyormu öncelikle bunu kontrol edin derim.
    Bios ayarlarını da gözden geçirmekte fayda var.
  • Ob ekran kartı kullanıyorum.harici ekran kartım yok.sistem monitör bağlantısı olmadığında sorun olmadan çalışıyor yukarıda anlattığım şekilde. Ekran bağlantısı yapılınca problemler baş gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka monitörde ne tepki veriyor peki? Sistemlerin toprak bağlantısının sağlam olduğundan emin olun..Monitör sinyal uçlarından geri besleme voltaj verebilir düşük bi ihtimal de olsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.