Şimdi Ara

İlginç Harddisk Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Bende Samsung Marka 40 GB İDE Hdd var(Sanırım SPV8040 olabilir.).Arızası çok ilginç. Yakaşık 7-8 ay önce Vestel Marka bir makinadan upgrade yapılırken söküldü.Üzerinde WinXP yüklü, programlar ıvırzıvır dolu. Bad sector yoktu çok güzel çalışıyordu.
    HDD yi en az 50 defa formatladım. 5-6 defa hard format attım. En az 7-8 farklı makinada format ve HardFormat atıldı. Kartını söktüm taktım , bad sectör oluşması için formatın tam ortasında enerjisini kestim.( Harddiske yapılabilecek bütün işkenceleri yaptım kısaca , yere fırlatmak hariç tabii). Samsung un sitesinde bu seri ile ilgili bütün programlarla kontrol ettirdim.
    Veeeee final HDD hala hiçbirşey olmamış gibi Eski WinXP, eski dosyalar olduğu gibi duruyor , HDD ye dosya kopyaladığınız veya sildiğiniz zaman makinayı kapatıp açtığınızda eski dosyalar ve eski hali olduğu gibi duruyor. Ben aklıma geldikçe değişik yollar deneyerek uğraşıyorum kafayı yiyerek tabii.
    Çözüm bekliyorum , Fikri olan varsa menuniyetle denerim. (Forlatıp atmak hariç). İyi günler.

• Valla ne diyeyim bu hdd içindekileri çok sevmiş herhalde.Aama çok şaşırdım bende...Format atarken hata felan veriyormuydu?
  • bu ne yaa savascı hdd demekkı hahahaa ama sansung her an sasırtır
  • Hiçbir aşamada hata vermiyor. Maaşallahı var HDD nin dosyaları iyice sahiplendi bir türlü başka dosya istemiyor.Kafayı yedirdi. İyi günler.
  • satıomusun hdd yı
  • çerçeveletip duvara as..torunlarına gösterirsin
  • Formatlamaların hiç biri tamamlanmamış o yüzden dosyalar yerinde. Format bitmeden senin kesmen veya başka bir nedenden dolayı %99 bile olsa formatlama tamamlanmamış olur ve tüm dosyalar aynen yerinde durur. Senin sorunun dediğim gibi formatın tamamlanmamış olması ve buna sebepte HDD kontrol kartı olabilir.. Çünkü programlara yanıt veriyor ama disk üzerinden programa bilgi vermiyor. HDD'i asıl sahiplenen konrol kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Arızası Hakkında.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi linux cd si ile formatlaman sorununu cozecektir bence!!!!!!!!!!
  • sağlammış hdd helal olsun..hocam o yeni çökmeyen hddlerin prototipi olmasın
  • Formatlama işlemlerinin %100 tamamlıyor.Üzerine Linux dahi kurdum 1 saate yakın uğraştım Linux kurmak için ama makinayı kapatıp açınca Yine bizim XP açılıyor,Linux dan eser yok............Hheeheheheheeheh...NE ilginç bir arıza demi.......Tam müzelik harddisk.İyi günler.
  • valla ben hiç böle bişi görmedim tam müzelik bide hard format atmayı dene
  • galiba ben anladım... bence hdd okuyor ama yazamıyo yazıyomuş gibi görünüyo ama aslında yazmıyo
  • ben bu diiske taparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 24 Temmuz 2006; 14:48:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.