Şimdi Ara

İlginç Notebook Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süreli kullanımda,bataryayı çıkartıp fiş üzerinden çalıştırıyorum makinayı.Bataryayı çıkardığımda o bölgede büyük bir boşluk oluşuyor.Telefon gibi kapağı kaldırıp,bataryayı çıkartıp tekrar kapağı kapatma imkanımız yok.
    Özet;Bataryayı çıkardığımda oluşan boşluk beni rahatsız ediyor.Sonuçta iç yapısı elektronik malzemelerden oluşuyor.Oksitlenme vb.sorunlar olmasından korkuyorum.O bölgeyi sizce nasıl kapatmalıyım veya siz kapatıyormusunuz?Teşekkürler.

• uzun sure dedıgınız 3-5 gun olmamalı .. yanı aslıdna yapacak bısı yok ..bakır yada herhangı bır ıletken zamanla kararır oksıtlenır ..bunun suresı urunun cınsıne kalıtesıne baglı olarak degısır ... kararma ıletkenlıgı azaltmaz ama oksıtlenme ıletkenlıge etkı eder...fakat bu dedıgım gıbı kısa surede olacak bır degısım degıl ... sanırım sorun etmeye gerke yok .. sız sıstemınızı kullnadıgınız surece bır sıkıntı olmaz .. olacagı zamanda sıstmeınızın guncellıgı ve gozunuzundekı onemı coktan bıtmıs olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 12 Mart 2012; 22:54:57 >
  • Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. En azından benım bu şekil durmasına gönlüm razı olmuyor.O bölgeyi kapatmak için aklınıza gelen pratik yöntemleride yazabilirisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.