Şimdi Ara

İlhan Mansız futbola tekrar dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beşiktaşlı eski futbolcu İlhan Mansız, futbola dönme konusunda karar aşamasında olduğunu açıkladı.

Ünlü futbolcu, Lig TV'de katıldığı bir programda, 4 aydır buz pateni sporuyla uğraştığını belirterek, ''Bu sporda da ağır idmanlar yapıyoruz. Yaptığımız antrenmanlarda dizimde hiç bir sorun yaşamadım. Bu nedenle futbola geri dönmeyi düşünmeye başladım'' dedi.

kaynak

• Dönse Kim alır? eski performansını yakalayabilir mi ?
  • ben fm2008 de aldım valla, fena da oynamıyor
  • gitsin o buzda dansda gol atsın
  • yaş 32-33 bundan sonra dönse neye yarar..O kadar da ara vermiş futboLa
  • Bence Beşiktaşa geri Dönmeli.Sergen nasıl oynadıysa İlhan mansızda en az Bi 5 Sene oynar
  • bundan sonra bişey beklemek saçmalık olr ama noumayla ikisi yedekte dursun o hırsı versin takıma yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

yaş 32-33 bundan sonra dönse neye yarar..O kadar da ara vermiş futboLa

okadar varmı yaw yaşı
  • 10 agutos 1975 doğumluymuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

bundan sonra bişey beklemek saçmalık olr ama noumayla ikisi yedekte dursun o hırsı versin takıma yeter

Tribünde otursunlar, o bilene yeter.
  • Beşiktaş taraftarının baskısını azaltmak için yönetim Nouma,İlhan,Sergen üçlüsünden birini takıma alabilir ki bencede almalı yaptıkları fiyasko transferlerden daha iyi iş yapmış olurlar hemde taraftarla bi nebzede olsa barışmış olurlar.
  • Takımda bir dünya gereksiz futbolcu var. İlhan Mansız bu taraftarın son dönem en sevdiği futbolcudur tartışmasız. %50 performansını yakaladığını düşünelim, son 15dk oynasa sadece o ruh o kızgınlık o azim yeter bence. Yani takıma katkısını golle değilde ruhuyla fazlasını verir. Bjk-Gençler kupa maçını hatırlayın.

Yani şu fotodaki yüz ifadesi herşeyi özetliyor;

İlhan Mansız futbola tekrar dönüyor
  • ilhan mansız bence bir an önce dönmeli oynasın veya oynamasın farkemez ondaki o ruh o istek bize yeter zaten o istek ve ruha sahip olduğu sürece elinden geleni yapıcak ve toparlanacaktır inanıyorum
  • ilhan'ı ben de beğenirim keşke öyle bir şey olsa
  • Bu saatten sonra çok zor artık, faydası olacağını sanmıyorum.
  • madem ilhan mansız , nouma falan diyoruz o zaman 100.yılda kim varsa hepsi geri gelsin kökünden halledelim bu işi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

Dönse Kim alır? eski performansını yakalayabilir mi ?

bjk alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

madem ilhan mansız , nouma falan diyoruz o zaman 100.yılda kim varsa hepsi geri gelsin kökünden halledelim bu işi..

Aaah Ah, agzindan bal akiyor...

Inönü´de ilk gittigim macta Ilhan Mansiz´in BJK formasi altinda ilk maciydi (2001-02 BJK - TS)... O gitti gideli Besiktasim bi daha hic öyle olmadi. Ilhan kaybetmeyi hazmedemeyen bir insan. Bu hirsini da takima ve tribünlere yansitabiliyordu. Ya hakemlerle, rakip oyuncularla nasil dalasirdi... Sirf kazanma azmi iste.

Ister 32 olsun, ister 42... Ilhan Mansiz bir Kartal. Ve bu takima gelebilecek bütün Kartallar lazim.

• herkez demiş yok oynayamaz bişey yapamaz ama bide şöyle bakalm..milan daki inzaghi kaç yaşında okadar çok ii özellikleri de yok ama adam dehşet derecede hırslı golleri de hırsı sayesinde atıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

herkez demiş yok oynayamaz bişey yapamaz ama bide şöyle bakalm..milan daki inzaghi kaç yaşında okadar çok ii özellikleri de yok ama adam dehşet derecede hırslı golleri de hırsı sayesinde atıyor..

İnzaghi ile İlhan yanyana oynayamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.