Bildirim
İLHAN MANSIZI GERİ DÖNDÜRME KAMPANYASI...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Valla bi Gslı olarak İlhan ın gelmesini çok isterim. Yoksa her maçta nasıl 10 kişi kalıcaksınız. -
dostum espri sırası değil...gerçekten gelmesini isteyenler dediğim adrese gelsin..ordan yönlendirilecekler....hadi kolay gelsin herkese.... -
Abicim İlhan yerine Ahmet Dursun'a yapsanız daha faydalı olur -
ahmet dursunu istemediklerini açıkladılar....ahmeti de istiyoruz ama kadroda forvet çok...iyileşmiş bi ilhan çok faydalı olur... -
quote:
iyileşmiş bi ilhan çok faydalı olur
Evet iyileşmiş bir İlhan çok iyi olur ama ben düzeliceğini zannetmiyorum.Son olarakta zaten eşindende ayrılmış.İyice bunalıma girmiştir.Şimdi dahada agresif olur -
İlhanın eski performansı nerdee. -
A.Dursun olumsuz olacak herhalde.Ama denizli maçında gördük ki forvette sıkıntı var.İlhan mantar olur. İnadına PASCAL NOUMA. -
Çok güzel böyle bişey olması hemen üye oluyorum.. -
sağol dostum ciddiye aldığın için...quote:
Orjinalden alıntı: KaNKa
Çok güzel böyle bişey olması hemen üye oluyorum..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Serdarer
A.Dursun olumsuz olacak herhalde.Ama denizli maçında gördük ki forvette sıkıntı var.İlhan mantar olur. İnadına PASCAL NOUMA.
Serdarer kardeşim pascal napıyo.. O anca hareket yapsın!! -
Valla sahada yumruk atıyo,gazeteci dövüyo,elini şortuna indiriyo. -
Dimi ama.. Adam daha naapsın... Taraftar pascal'ınkini görünce coşuyo!! -
arkadaşlar çok pardon ama ilhan iki tane japon kız gördü dağıldı bir tarafı kalktı yani mansız yerine başka bir bjk starı arayın mesela ahmet dursun gibi -
birde derim ki pascal aslan gibi futbolcu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X