Şimdi Ara

İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: 'Tutar 222 milyon TL'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vergi borcunu kimse bosa silmez kimlerin cebi doldu aceba

soylenecek cok agir sozler varda ozgur bir ulkede yasamioz malesef

birgun.net
    İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: "Tutar 222 milyon TL"
    https://www.birgun.net/haber/ilic-teki-madenin-vergi-borcu-silinmis-tutar-222-milyon-tl-507440

• Taptığınız para baronlarının vergi borçları silinmemiş mi? Türkiye'nin tepedeki en zengin ilk 10, 20,50,100 sıralarında bulunan kişi ve kurumların, o veya bu nedenle vergi borcu silinmeyen var mı? Kanunun arka yollarını dolaşarak yardım veya gider göstererek, istihdam sağlıyorum diyerek çok vergi verirsem batarım ve işsizlik artar resmi şantajı ile vergilerini ödemeyip sildirmeyen var mı?

Vergi konusunda yine en temiz şirketler yabancılardır. Bizimkiler çok kötü olduğundan onlar temiz kalıyor! Yabancı şirketin başka bir suçunu bahane ederek toplumsal nefreti de ağırlaştırmak için vergi sildirdi algısı oluşturmak kadar saçma bir şey yoktur. Kanuna uymayan bir şey var mı, ona bakılmalıdır. Kanunsuz hiç bir iddia geçerli değildir.

Türkiye'de "vergi sildirdi" sakızı baya bayatladı. Bu madem o kadar kötü bir şey, o zaman vergi sildirme kanunları değiştirilsin. Herkes bir şekilde vergi sildiriyor, kimi 1000 lira, kimi 1 milyon lira. O yüzden kimse iğneyi kendine batırmaz, başkası için vergi silinmesin ama sıra kendisine gelince ondan hiç vergi alınmasın kafası en fakirinden en zenginine kadar hakimdir.

Körle yatan şaşı ile kalkar misali yabancı bir şirkette Türk yöneticiler olursa orada Türk usulü işler. Kamu yöneticisinden tut o şirketteki Türk yönetici ve Türk çalışanına kadar, "bir şey olmaz abi" diyerek her türlü güvenliği savsaklamayan var mıdır, acaba? Bu konuda hiç umudum yok...
    Şimdi burada herkes atıp tutar, ama sabah işe gittiğinde ortama uyar ve Türk işi çalışmaya devam eder. Tabi bir kazaya kadar... O zaman da kendi hariç herkes suçludur...
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Onlara gelince milyon dolarlar hic edilsin emekliye veya halka gelince butcede yuksunuz densin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rezillik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muz cumhuriyetinde siradan bir gun ..Ṣaṣirdik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı arkasında gizlice yapılan anlaşmaların sonuçları bunlar daha neler vardır ama ancak balık kokmaya başlayınca ortaya çıkıyor hesap veren olmayınca tuzlayıp aynı şekilde devam ediliyor.

• şirket noldu şimdi. ceketlerini alıp ülkeyi terk mi ettiler ?

• Zenginin vergi borcunu silerler fakire kol gibi gss borcu çıkarırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 18 Şubat 2024; 19:48:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AKP'lilerin uğramayacakları başlıkları açmayın lütfen. Arkadaşlar zor durumda kalıyor :) Şimdi gelecekler mecburiyetten savunacak hak yiyecekler.

• Taptığınız para baronlarının vergi borçları silinmemiş mi? Türkiye'nin tepedeki en zengin ilk 10, 20,50,100 sıralarında bulunan kişi ve kurumların, o veya bu nedenle vergi borcu silinmeyen var mı? Kanunun arka yollarını dolaşarak yardım veya gider göstererek, istihdam sağlıyorum diyerek çok vergi verirsem batarım ve işsizlik artar resmi şantajı ile vergilerini ödemeyip sildirmeyen var mı?

Vergi konusunda yine en temiz şirketler yabancılardır. Bizimkiler çok kötü olduğundan onlar temiz kalıyor! Yabancı şirketin başka bir suçunu bahane ederek toplumsal nefreti de ağırlaştırmak için vergi sildirdi algısı oluşturmak kadar saçma bir şey yoktur. Kanuna uymayan bir şey var mı, ona bakılmalıdır. Kanunsuz hiç bir iddia geçerli değildir.

Türkiye'de "vergi sildirdi" sakızı baya bayatladı. Bu madem o kadar kötü bir şey, o zaman vergi sildirme kanunları değiştirilsin. Herkes bir şekilde vergi sildiriyor, kimi 1000 lira, kimi 1 milyon lira. O yüzden kimse iğneyi kendine batırmaz, başkası için vergi silinmesin ama sıra kendisine gelince ondan hiç vergi alınmasın kafası en fakirinden en zenginine kadar hakimdir.

Körle yatan şaşı ile kalkar misali yabancı bir şirkette Türk yöneticiler olursa orada Türk usulü işler. Kamu yöneticisinden tut o şirketteki Türk yönetici ve Türk çalışanına kadar, "bir şey olmaz abi" diyerek her türlü güvenliği savsaklamayan var mıdır, acaba? Bu konuda hiç umudum yok...
    Şimdi burada herkes atıp tutar, ama sabah işe gittiğinde ortama uyar ve Türk işi çalışmaya devam eder. Tabi bir kazaya kadar... O zaman da kendi hariç herkes suçludur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Şubat 2024; 20:37:36 >

• Tabii. Sıradan vatandaşa gelince yasla ÖTV'yi otomobilde elektronikte. Koy ek vergi, arttır vergi oranlarını. Şirketlere gelince vergi borcunu sil.

• Hiçte rezillik değil yatırımcı çekmek için abd de bile yapılıyor teşvik bu abd nin en zenginleri vergi ödemiyor çoğu.

Kendi 3 kuruşluk kazancınızla milyar dolarlık şirketleri karıştırmayın.

O şirketler kara kaşınıza kara gözünüze gelmiyor buraya yatırım yapmıyor.

savunmatr
    Dünyanın en zenginleri neredeyse gelir vergisi ödemiyor
    https://www.savunmatr.com/dunyanin-en-zenginleri-neredeyse-gelir-vergisi-odemiyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Şubat 2024; 1:6:48 >
  • haber kaymağı birgün. 

• Kerimcemcim bu yatırım değil bak insanlar öldü,doğa öldü.Guzelleme yaparken biraz vicdan olmalı insanda.

• lithran kullanıcısına yanıt

orası ayrı konu bu tip yatırıma gelmiş büyük şirketlerin vergi borcu siliniyor teşvik amaçlı gayet normal.

ha bu firmaya gelicek olursak kanadalılar dahil bir çok kişi tutuklandı diye biliyorum firmayı savunan yok ihmarkarlık olduğu açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Şubat 2024; 14:2:55 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Aynen kanka. 301 kişinin öldüğü Soma maden faciasında bak bakalım kaç tutuklu var? Ben sana söyleyeyim SIFIR.

AKP'nin olduğu bir yerde adaletten söz etmek DANSÖZ'lüktür.

• silinmemiştir. yer değiştirmiştir 

• Bu haberleri acaba bu kansizlara oy veren kansizlar goruyormu acaba ?

Hergun baska bir şerefsizlik, hergun bambaşka bir soygun. Biktik resmen ulkemizden.

Son bulmasini dilemekten baska caremiz yok. Cogunluk bunlara oy verdigi sürece soygun duzeni son bulamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • off off off yne savunan kişiler aynı, adamlar resmen milletin cebinden alıp kanadaya-abd ye götürülen parayı savunuyor ya.

Eeee benim şirketimin suçu ne ? istihdam yaratıyorum, katma değer öretiyorum eeee ama sen yerlisin diyip vergiyi alıyorlar. Yaaa bi bitin kardeşim, haksızlığı da savunmayın.

Adalet açısından ya tüm şirketlerin silinir ya kimsenin silinmez, teşvik diye olayı sulandıramazsınız. Örnek verdikleri ülkelerde siyanürle altın arama yasak, sen bide buna teşvik veriyorsun öyle mi? Aynen kanzi.

• Milyarlarca lira kazandılar zaten, af neden?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.