Şimdi Ara

İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: 'Tutar 222 milyon TL' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkardığı altının %98 ini de alıp gidebiliyor mu?
    Doğayı siyanüre boğup ormanları hunharca sahipsiz gibi talan edebiliyor mu? Kanada’da tek 1 ağacı kesersen binlerce dolarlık cezası varken böyle isteği kadar orman katliamı yapabiliyor mu? Bu kadar sahipsiz mi?
    Onlar yatırımcı çekiyorsa bizdeki yatırımın amacı nedir? Kaynak sömürmekten doğayı katletmekten başka?
    Bize faydası neymiş bu yatırımın söyle bilelim.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Şubat 2024; 0:40:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Bencede kapatalım tüm doğayı kirleten herşeyi,nasıl olsa abd çin batı üretiyor hiç gerek yok satın alırız çok haklısın bizde para denizzz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Şubat 2024; 0:45:38 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    %98 hatta 99 unu alıp götürüp sana zehirini bırakıyorlar. Talan edilmiş çıplak kalmış orman arazilerinle ve dünyanın en etkili zehiri tonlarca siyanür dolu onlarca havuz yüzbinlerce ton ölü toprak sana kalyor. Bu mu üretim?
    Bana daha çok emperyalizme peşkeş çekilmiş vatan toprakları gibi görünüyor?

İnsanlık böyle artık şeytani acımasız, para mal mülk güç düşkünü doğayı börtü böceği çok takarsan ezik ve geri kalırsın dünyayı asıl kirletin ozonu bile delen süper güçlere laf sok birazda, türkiyeye bu konuda sıra gelene kadar ooo yanlarında melek kalır melek türkiye dünyaya karbon zehirli gaz salınımı olarak nerdeyse en dip sıralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Şubat 2024; 0:56:51 >
    Dünyada böyle madencilik yok, bu ancak sömürgelerde uygulanan yeraltı kaynaklarını sömür, çal, zehirini artığını bırak istediğin kadar insan öldür, istediğin zaman bırak çık zihniyeti işte böyle sizinkilere özel.
    Burası yüzyılın çevre felaketiyle gündeme geldi, şu anda Türkiye nin tüm yüzölçümünün %20 sine denk gelen alanda bu şekilde yağmacılık yapılıyor
    Topraklarını peşkeş çekerek zehirleten talan ettiren yağmacı zihniyetin Türkiye deki ortaklarına laf ediyoruz işte.

• Eğitim araştırma ve devlet hastanelerinde gss borcu olanlar 8 tl ödeyip muayene olabiliyor. Ama röntgen emar tahlil tetkik ücreti ne çıkar bilmiyorum

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt
    İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: "Tutar 222 milyon TL"
    İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: "Tutar 222 milyon TL"medyascope
    2024 yılında bütçe gelirlerinin dörtte biri kadar vergiye istisna ve muafiyet tanınacak - Medyascope
    https://medyascope.tv/2023/10/20/2024-yilinda-butce-gelirlerinin-dortte-biri-kadar-vergiye-istisna-ve-muafiyet-taninacak/
  • güzel abi, internet vergi daireside bizim araça falan hemen haciz koysun vergimizi az geciktirince.

şu vergi silinmeleri o kadar koyuyorki bana,

• Yarasın goçuma. Binek çok. Sildir bindir sildir bindir. Mottomuz budur.İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: "Tutar 222 milyon TL" 

Konu dünyanın iklim krizi değil iliçteki yüzyılın çevre katliamı, peşkeş çekilen vatan toprakları.
    Kıvırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Şubat 2024; 15:44:51 >
  • İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: "Tutar 222 milyon TL" İliç'teki madenin vergi borcu silinmiş: "Tutar 222 milyon TL"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türkiye'deki vergi sistemi şöyle arkadaşlar: Fakirden al ki zenginden alma

Zengine 220 milyon vergi çıkmışsa, bilin ki 1 milyar para kazanmıştır. Ulan vergisini ödese bile 7-800 milyon para kazanmış olacak. Bir de düşünün ki bu para, giderler çıktıktan sonra kalan para. Maaşlı çalışan herhangi biri çöm evine aldığı ekmeği bile gider gösteremez üstelik.

Sen bi zenginden almadığın 220 milyonu nasıl toplayacaksın? Elbette vatandaşın sırtına bineceksin. Neden habire yeni vergiler, cezalar çıkıyor; anladınız mı şimdi?

Hele de trafik ekiplerini düşünün. Eskiden yol yoktu derler. Yol yaptınız da ne oldu? 3-4 şeritli yola olmadık hız limitleri 70-90 arası limit koyuyorsun. Amaç, insanlar normal hızda geçsin, biz de ceza yazalım.

Bir de, radar, kamera, kamera direkleri, trafik ekiplerinin giderlerini de hesap edin. Devlet üşenmiyor. Zenginlerden affedilen 100 milyonlar parayı kırın kırın toplamak için bir de masraf yapıyor. Bunların hepsi vatandaşın sırtına yükleniyor hâliyle. Ondan sonra bütçe açığı var. O açığı sen oluşturuyorsun arkadaş. Hem açık oluşturuyor (borç üretiyor), hem de o borcu tahsil etmesi gereken yerlerden değil, garibandan zorla alıyor. Olandan değil, olmayandan alıyor. Bu, zulüm değil de nedir?

amerika da lobi faliyetleri vs derken evet büyük firmalara inanılmaz kıyaklar geçilir.

ama attığın linkin bu konuyla ilgisi yok.

muhtemelen kurum ve kişileri ayırt edemiyorsun.

• ben 82 doğumluyum. benim neslim çok güzel bereketli günler gördü. sosyallik olsun, ekonomi olsun, güvenlik olsun, adalet olsun gerçekten Avrupa'nın erişemeyeceği düzeyde idi.

yahu asgari ücretle hastane de çalışan komşum 2 katlı ev yaptı. 3 çocuğunu önce okuttu sonra evlendirdi. şimdiki gençlere masal gibi gelir ama bunlar doğru ve yaşandı.

elinizden öpsün oğlum yaklaşık 8 yaşında ve maddi durumum iyi olmasına rağmen mahrum kalacağı şeyleri düşündükçe çok üzülüyorum. hatta bazen dünyaya getirdiğim için vicdan azabı duyuyorum.

benim en çok canımı sıkan bugünün seçmeninin büyük bir bölümü yaş itibari ile o günleri gördü ve yaşadı. bugün bize yaşam diye direttikleri sefaleti göre göre nasıl bu adam hala seçim kazanıyor. anlamaya ne vicdanım ne de matematiğim yetmiyor.

ben burada savunanları da anlıyorum. bir baltaya sap olamamak çok acı olsa gerek. eskilerin sözü vardı şerefsizlerle kol kola yürüyeceğime, yalnız yerimde sayarım daha iyi diye.

şimdi tv de seçim vaadlerini dinliyorum. zırva, yalan, iftira, hep aynı söylem ve hep aynı yöntem. çamur at yapışmaz ise izi kalır.

oğluma anlatıyorum bazen. ben 15-16 yaşındayken rahmetli annem ile semt pazarına gidiyoruz. cebimizde 20 tl para var. pazar arabası takribi 60-70 kg sebze, meyve ve aklınıza gelen şeylerle tıka basa dolu. pazarda annemle seyyar tabladan kıyma dürümlerimizi yiyerek ayrılıyoruz. eve varmadan kasaba uğrayıp kalan paramıza göre et alıyoruz. yahu nasıl bir bereket şimdi anlatsan kimse ne anlar ne de inanır.

aylık gelirim epey yüksek lakin ben o dönemdeki bolluğu da bereketi de yaşayamıyorum. hep birşeyler eksik yada yarım. yada gönlümüz kırık bilemiyorum.

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt
    Zulmün olduğu yerde bereket kalmaz, huzur da kalmaz. Sadece zulme taraf olanlar değil, ona sessiz kalanlar da bundan etkilenir.

Ama felaketin en kötüsü, umûmi olandır.

* * *

Bir de öyle bir fitneden sakınınız ki, o fitne, içinizden sadece zulmedenlere erişmekle kalmaz, umuma yayılır ve hepsini perişan eder. Biliniz ki Allah, azabında çok zorludur.

Enfal 25

• Ben anlamıyorum milyarlarca dolar kar kaldırmış hala vergi borcu siliniyor?

• Nakit 300 tl'ye olursun.

• Çalık grubuna maden peşkeşi. Ne ala memleket babalarının malını peşkeş çekiyorlar. Sonrada Müslümanım diye gezerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.