Şimdi Ara

iliginc bir kemer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar areste gezerken satıcılardan bırısınde +12str destegı ve +1 health destegı olan bır kemer gordum kemer uniqe degıl aksıne upgrade edılebılır vede +1 boyle bır kemer daha once duydunuzmu

• eğer normla upgradeyle bi takıyı +10 yapabilirsen sana extra bonus olarak hak tanıyo böyle +3 kademe daha garanti atlatabiliyosun senin gördüün o kemerlerden
  • hayır resmını ekleyecem ama resım ekleme ozellıgı aktıf degıl forumun yoksa kemerın resmını ss yaptım
  • Neden hayır ? destructive arkadaşın dediği kemerlerden bahsediyorsun
  • hayır terimini destructıve olumsuzluk olsun dıe degıl sadece yapamadıgım bır ısı vurgulamak ıcın kullandım arkadasım yoksa dedıgınızı kabul ettım hanı fotosunu koyamadım ya onu vurgulamak ıcın hayır kelımesını kullandım sevgıler
  • kaç paraydı o areste?
  • dostum parası aklımda kalmadı cunku yanıda 130m vardı ve kemer fıyatı hala kırmısı gozukuyordu :)))))))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapi degisimi ya da boya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede war ama bendeki 14STR 2 Hp mi neydi bunla ilgili konu durun siz oraya yönlendiriim

Alın size link

http://forum.donanimhaber.com/m_5995015/tm.htm
  • Bendeki sizinkinin 1 fazlası ben bunu beramusta gördüm ayy görmez olaydım o gün bu gündür delircemmmm

Ama bu bendeki dediğim yani bende resim olarak çektim benim resim arşivimdeki anlamında
  • aga onun resmini göstersene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.