Şimdi Ara

ilk 100 bursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk yüz bursu için ilk 100 e girmiş olmaktan başka koşul var mı,nasıl başvururuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maebara keiichi -- 20 Temmuz 2016; 17:59:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    başka koşul yok ama nasıl başvuru yapılıyor kykya bilmiyorum ben de o kısma cevap arıyorum
  • güncel

• Up

• bilgisi olan yok mu ya yine sağolun ne yapalımartık başka bir yerlerden bilgi edineceğiz

• Üstad yardımcı olur

• Lys (ygs değil) de ham puanda (yerleştirme değil) herhangi bir puan türünde ilk 100 içine girdiysen(100.dahil) , KYK burs başvuruları başladığında herkes gibi formu doldurup gönderiyorsun yalnız orada başbakanlık ilk 100 bursu gibi bir seçenek var onu işaretliyorsun. eğer ilk 100 e girdiysen maddi durumuna bakılmaksızın bursu almaya hak kazanırsın. yine de şunu ekliyim erken emekli olabilsin diye çalışıyor gösterilen bir arkadaşıma burs çıkmamıştı sonradan "işten" ayrıldı ve bursunu alıyor şimdi.

burslar ocak ayında başlar hazırlık sınıfı dahil 12 ay veriliyor. ocak ayında önceki ayların toplu ödemesi yapılmıyor. burs ödemeleri tc kimlik numarasının son hanesine göre her ayın 5 i ile 10 u arasında yapılıyor.

normal kyk bursunun tam 3 katı(kanunla düzenlenmiş) burs veriliyor. geçen sene 400 tl idi ki ilk 100 e girenler 1200 tl aldı. her sene normal bursun arttığını düşünürsek 1200 den fazla olması muhtemel.

ilk 100 bursunu merak eden arkadaşlar için genel bi bilgi versin diye sormadığın şeyleri de yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk 100 bursları inanılmaz
    2 yıl önce açıldı
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    ilk 100 bursu dönüştürme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • once krediye basvursak yani 400 lira almaya baslasak daha sonraki sinavda ilk 100 e girip krediyi bursa donusturme imkanimiz var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wukian

Lys (ygs değil) de ham puanda (yerleştirme değil) herhangi bir puan türünde ilk 100 içine girdiysen(100.dahil) , KYK burs başvuruları başladığında herkes gibi formu doldurup gönderiyorsun yalnız orada başbakanlık ilk 100 bursu gibi bir seçenek var onu işaretliyorsun. eğer ilk 100 e girdiysen maddi durumuna bakılmaksızın bursu almaya hak kazanırsın. yine de şunu ekliyim erken emekli olabilsin diye çalışıyor gösterilen bir arkadaşıma burs çıkmamıştı sonradan "işten" ayrıldı ve bursunu alıyor şimdi.

burslar ocak ayında başlar hazırlık sınıfı dahil 12 ay veriliyor. ocak ayında önceki ayların toplu ödemesi yapılmıyor. burs ödemeleri tc kimlik numarasının son hanesine göre her ayın 5 i ile 10 u arasında yapılıyor.

normal kyk bursunun tam 3 katı(kanunla düzenlenmiş) burs veriliyor. geçen sene 400 tl idi ki ilk 100 e girenler 1200 tl aldı. her sene normal bursun arttığını düşünürsek 1200 den fazla olması muhtemel.

ilk 100 bursunu merak eden arkadaşlar için genel bi bilgi versin diye sormadığın şeyleri de yazdım.

çok sağolun gerçekten çok yaraşır oldu

• Wukian W kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs de ilk yüze artık burs yok mu?

• hayır en son 2013 lys zamanında ygs den ilk 100 e girenler aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wukian -- 20 Temmuz 2016; 19:24:13 >
    Var hocam ygs'ye burs

• İlk 100 bursu için Suriyeli mülteci olman yeterli bir nedendir. Geri ödemesiz sınavsız Cerrahpaşa, Boğaziçi ve daha birçok üniversitenin kapıları ardına kadar açılıyor

• geçen sene arkadaşım kyk ya sormuştu yok dediler. bu sene mi değişti acaba

Ben de geçen sene arkadaşım aldı diye biliyorum, sorayım ben de bir

• alabaster kullanıcısına yanıt
    sordum şimdi arkadaşa beni yemiş 😄
    alınıyormuş

• Arkadaşlar tm sıralamam ilk 100 de ama fenciyim ve tıp seçeceğim.Çoğu okul derece yapanlara burs veriyor.Acaba hem okuldan hem de kyk dan burs alabilir miyiz ? Eğer iki bursu da alırsam babamdan fazla gelirim oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • correy kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin

• Seneye ilk 100 için kasmama gerek kalmadı
    Sağolasın hocam

• dr.thy34 D kullanıcısına yanıt
    İlk 100 e mi girdin hayrola

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.