Şimdi Ara

İlk 151 Pokémon takıntısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir gerçekten anlamıyorum Pokémon bozdu da bozdu ilk pokémonlar harici çok kötü ıyk falan

• Bana göre bu biraz pokemonun ilk sezonunu benimsemekle ilgili (Türkiyede dublajlı olarak televizyonlarda izledik vs...)

Diğer bir düşüncem ilk pokemonların daha orijinal gelmesinden kaynaklanıyoda olabilir. -tartışmaya açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion

Bana göre bu biraz pokemonun ilk sezonunu benimsemekle ilgili (Türkiyede dublajlı olarak televizyonlarda izledik vs...)

Diğer bir düşüncem ilk pokemonların daha orijinal gelmesinden kaynaklanıyoda olabilir. -tartışmaya açık
    İlkten sonrası mekanikleşti diye düşünüyorum, gerek renk konusunda gerek tip konusunda farkedilebilir şekilde değişiklik oldu.
    Mesela en orjinal pokemonlardan biri olan Muk'u ele alalım.

Mor ve tonları kullanılmış, yani fazla abartı yok.Bunun dışında çizimi gayet hoş duruyor burada da abartı yok.

Bir de şuna bakın gök kuşağı mübarek.Ayrıca hiç bir şeye benzemiyor + çizim vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

İlkten sonrası mekanikleşti diye düşünüyorum, gerek renk konusunda gerek tip konusunda farkedilebilir şekilde değişiklik oldu.

Mor ve tonları kullanılmış, yani fazla abartı yok.Bunun dışında çizimi gayet hoş duruyor burada da abartı yok.

Bir de şuna bakın gök kuşağı mübarek.Ayrıca hiç bir şeye benzemiyor + çizim vasat.

Ben Unova 'yı hiç sevmedim zaten nedir öyle pokemonların içi dışı değişmiş

Örnek :

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes - SP

quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Ben Unova 'yı hiç sevmedim zaten nedir öyle pokemonların içi dışı değişmiş

Örnek :

Alıntıları Göster
    Kısa ve öz konuşmak gerekirse bence saçma bir takıntı.Ama mesela arkadaşların dediği gibi bazı pokemonlar da saçma ve gereksiz, tasarımları kötü ama 3-4 pokemon kötü diye bir seriyi de çöpe atmamak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Kısa ve öz konuşmak gerekirse bence saçma bir takıntı.Ama mesela arkadaşların dediği gibi bazı pokemonlar da saçma ve gereksiz, tasarımları kötü ama 3-4 pokemon kötü diye bir seriyi de çöpe atmamak gerekir.

Alıntıları Göster
    Öncelikle TV'den izlemek diyorum. Onun haricinde tasolar, kartlar var bunun içerisinde. Ayrıca çizim olarak daha sempatikler kesinlikle. Fakat benim görüşüm ilk 151 Pokémon için değil, ilk 2 nesil Pokémonlar için bunlar. 3 de güzel, 4 de güzel ancak bunlar kadar güzel değil. 5 vasatın altında.

• 151 pokemon candır beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.nesil bambAŞKa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace19 -- 26 Ağustos 2013; 9:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace19

1.nesil bambAŞKa
    ilk zamanlarda banada öyle geliyordu çünkü diğer nesilleri tanımıyordum.Pokemon Vortex oynadım sonra gözüme onlarda güzel gelmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

ilk zamanlarda banada öyle geliyordu çünkü diğer nesilleri tanımıyordum.Pokemon Vortex oynadım sonra gözüme onlarda güzel gelmeye başladı.

Alıntıları Göster
    İlk Nesildeki Pokemonlar Çok Daha Çizgi Filme Uygundu 4.Nesilde Gayet Hoştu Fakat 5.Nesilde Çok Bozdular Açıkcası Mesela Bu Nedir Abi

Bunla Bu

Ya da Bu

Bir mi Abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 26 Ağustos 2013; 12:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

İlk Nesildeki Pokemonlar Çok Daha Çizgi Filme Uygundu 4.Nesilde Gayet Hoştu Fakat 5.Nesilde Çok Bozdular Açıkcası Mesela Bu Nedir Abi

Bunla Bu

Ya da Bu

Bir mi Abi

Onunla

bu bir. Sonuçta Genwunner'lık yapmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 26 Ağustos 2013; 15:45:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkesaglam

quote:

Bunla Bu

Ya da Bu

Bir mi Abi

Onunla

Muk Çöp Pokemonu Değildir Ama Yani Bir Değil Ayrıca Ayrımcılık Yapmak Zorundayız 4.Nesilde İnanılmaz Pokemonlar Çıktıktan Sonra Hangi Akla Hizmetle Garbodor Çıkarırsın ki Benim White 2 Ekibimde Serperior Dışında Unova Pokemonum Yoktu Hatta Efsaneler Hariç Başka Unova Pokemonu Yakalamadım Boşa Geçilmiş Kayıp Olacak 2 Sezon Geçirdi Zaten Pokemon Açıkca Görülüyor Çıkardığı Yeni Pokemonların %70'i Vasatın Altında Olduğu 155 Pokemon Hangisi İlk 493 Pokemonla Karşılaşabilir Tamam O Zaman Unova Örnek Verelim Garbodor Karşılaşması Olarak Onla Bu Bir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 26 Ağustos 2013; 21:07:29 >

• quote:

quote:

quote:

Bunla Bu

Ya da Bu

Bir mi Abi

Onunla

Muk Çöp Pokemonu Değildir Ama Yani Bir Değil Ayrıca Ayrımcılık Yapmak Zorundayız 4.Nesilde İnanılmaz Pokemonlar Çıktıktan Sonra Hangi Akla Hizmetle Garbodor Çıkarırsın ki Benim White 2 Ekibimde Serperior Dışında Unova Pokemonum Yoktu Hatta Efsaneler Hariç Başka Unova Pokemonu Yakalamadım Boşa Geçilmiş Kayıp Olacak 2 Sezon Geçirdi Zaten Pokemon Açıkca Görülüyor Çıkardığı Yeni Pokemonların %70'i Vasatın Altında Olduğu 155 Pokemon Hangisi İlk 493 Pokemonla Karşılaşabilir Tamam O Zaman Unova Örnek Verelim Garbodor Karşılaşması Olarak Onla Bu Bir mi

Kişisel tercih diyip tartışmayı uzatmayacağım. Ama 1.gen'de de çok berbat pokemonlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-794C1993F

quote:

quote:

quote:

Bunla Bu

Ya da Bu

Bir mi Abi

Onunla

Kişisel tercih diyip tartışmayı uzatmayacağım. Ama 1.gen'de de çok berbat pokemonlar var.

Alıntıları Göster
    1 deki hani pokemonlar berbat ki ?
    Bana göre ilk 2 nesil efsane 3 de efsane normal karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

1 deki hani pokemonlar berbat ki ?
    Bana göre ilk 2 nesil efsane 3 de efsane normal karışık

Alıntıları Göster
    İlk seriyi tv den izleyip gördük o var ayrıca pokemonu görünce tipi,saldırıları vs de akla geliyodu hemen şimdi sayı almış başını gitmiş.Nintendo deli gibi para kazandığı için oyunlarından sayıları artmaya devam edicek.
  • Hüznü Şenlendiririm kullanıcısına yanıt
    aynen üretcez diye iyice görüntü kirliliği yapıyorlar sade ve hoş çizimler yerini gözü başı nerde olduğunu bilmediğimiz şeylere bıraktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

aynen üretcez diye iyice görüntü kirliliği yapıyorlar sade ve hoş çizimler yerini gözü başı nerde olduğunu bilmediğimiz şeylere bıraktı
    Sanki ilk 3 nesili aynı kişi çizmiş çünkü tipleri çok uyumlu, 4ü farklı 5i farklı çizmişler. İlk 3 nesil güzel diğerleri kötü arada 1-2 tane güzel pokemon var diye tonlarca kötü pokemonu kabul etmek olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Sanki ilk 3 nesili aynı kişi çizmiş çünkü tipleri çok uyumlu, 4ü farklı 5i farklı çizmişler. İlk 3 nesil güzel diğerleri kötü arada 1-2 tane güzel pokemon var diye tonlarca kötü pokemonu kabul etmek olmaz bence.

Alıntıları Göster
    oyunun ilk çıktığı günden bu yana yılda 10 milyon pokemon oyunu satıyo nintendo.Oyun dışında figür,kart vs dolaylı yoldanda kazandıklarını toplarsak çok iyi para kaldırıyo .Bu akışı kesmemek için yeni pokemonlar yaratmak zorunda orda sorun yaşıyo işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

oyunun ilk çıktığı günden bu yana yılda 10 milyon pokemon oyunu satıyo nintendo.Oyun dışında figür,kart vs dolaylı yoldanda kazandıklarını toplarsak çok iyi para kaldırıyo .Bu akışı kesmemek için yeni pokemonlar yaratmak zorunda orda sorun yaşıyo işte.
    Hocam sizinle aynı görüşteyim diiğer nesillerden sevdiğim birkaç iyi pokeon var 2-3 kurtarıyorda sonrası ölü.Ama şu sorun var.Yeni oyun çıkartmazlarsa tek oyunu sürekli remake yapacaklar.Burdan da zaten hikaye aynı olduğu için alan olmaz.Bu yüzden mecburen.Ben şu kanıdayım ; 3 yılda bir oyun çıksın ama sağlam oyun olsun.Öyle dandik pokemonlar eklemesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasba

Hocam sizinle aynı görüşteyim diiğer nesillerden sevdiğim birkaç iyi pokeon var 2-3 kurtarıyorda sonrası ölü.Ama şu sorun var.Yeni oyun çıkartmazlarsa tek oyunu sürekli remake yapacaklar.Burdan da zaten hikaye aynı olduğu için alan olmaz.Bu yüzden mecburen.Ben şu kanıdayım ; 3 yılda bir oyun çıksın ama sağlam oyun olsun.Öyle dandik pokemonlar eklemesinler

Pokemon her sezon devam ettiği, haliyle yeni pokemonlar eklemek durumunda kalıyorlar. İlk sezonunun bizim gözümüz de en iyi olmasının sebebi hem ilk olması hemde dijital çizim olmaması. Hee, birde diğer nesillere nazaran daha doğal durması, hiç yoktan belli bir hayvana yada bitkiye ufak eklentilerle çizilmiş olması. Göze tuhaf kaçmıyor.

3. nesile kadar böyle sürdü, arada olan sapmaları saymıyorum. Ama 3. nesilden sonra çok bozdular.

Oyuna gelecek olursak oyun zaten hikaye olarak hep aynı, Ana karekter evden çıkar ve şampiyon olmaya gider. Red'i yada Fire Red'i şuan ki oyun seviyelerinde Remake yapsalar X/Y 'den daha fazla ilgi göreceğinden eminim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.