Şimdi Ara

ilk 2/3 k olanlar puanınız ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 2/3 k olanlar puanınız ne kadar mesela 6k da arkadaş 430 ben 19 k dayım türkçe yüzünden:((( lysm sağlam çok çekmek istiyorum acaba lysde hangi netlerle 3k olur obp 87 falan geliyor .Şimdiden teşkkrler

• Mat 48,75+
    Geo 27,50+
    Fiz 27,50+
    Kim 26+
    Bio 26+

gibi yaparsan MF4 3k gelir.
  • 930.cuyum. 463 puan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Matematik çok değişiyo mesela denge çzömeyeli bayağı oldu en son 42 yaptım kapsül 47 falan geliyo boşunamı aldım kapsülü acaba senin sıralama nasıl kardeş
  • Kardeşim puanza veya androidden bir program indir oradan dene buradakiler uzman degil sonuçta biri çıkar sana trollun yapar en mantiklisi indir istediğin kadar net gir

• frank pais F kullanıcısına yanıt
    lys netlerini yazarmısın? helal olsun bu arada
  • İllegal019 İ kullanıcısına yanıt
    Lys pek iyi gitmiyor benim icin :D

Bir mati hallettim iste, 48 civari geliyor.
    geo 19-20 net
    fizik 27 net
    kimya-biy 26 net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ufon43 U kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum hemen kardeşim saolasın ama puanları mesela 930. olmasına rağmen 463 az değilmi veya ygs de 60 puan lysde kaç soru eder yaklaşık onu merk ediyorum sende haklısın
  • frank pais F kullanıcısına yanıt
    Peki 48 neti hangi denemeden yapıyosun zaman kolay mı 1 tane çzödüm45,5 yaptım lysde çok iyi değil gibibenim
    Finalin ozel denemeleri

• 447 3k ygsde net önemli puan değil 120 netin üstüysen 80 yakın fen 45 mat mf 3. De 3-4 k yapar okul geriye atar( 200-400)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bager.21

447 3k ygsde net önemli puan değil 120 netin üstüysen 80 yakın fen 45 mat mf 3. De 3-4 k yapar okul geriye atar( 200-400)

anlamadım netin ne kadarki sıralamanı bi resmini atarmsını kardeş
  • Final özeller yalan!!!

• Fearlina F kullanıcısına yanıt
    Nasıl yalan yani kardeş
  • Sınavın yanında halt etmiş.Özelden 48-49 gelirken(50dakikada bitiyor).Fem denge 44-45geliyor(75dakika da zor yetisiyor.)Benim tahminim bu seneki sınav 2013-2014den de zor olacak.Gercekten hakkeden yapacak.

Bir 110 netle 20 k olmak var bir 100 netle 20 k olmak var 110 net daha avantajli onu demek istiyor arkadas

Bende denge çözdüm doğru zor ama türev integrali zor değil sınavda diğerleri kolay türev integral zor geliyo diye biliyorum zaman ygs mat çok benziyordu ama ne kapsül ne denge ne zaman hiçbirini lysye benzetyemdim hep mat1 den yanlış geliyor dengede
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    ama şöyle bişide var arkadaş 15k ben 19k arda sadece 5 puan fark var net farkımı fazladır 4k çok büyük bi farkdeğilmi
  • Ben dengedeki öncüllü sorulari begeniyorum.Baska bi kaynakta karsilasmadim hic.Türev integrali de oyle cok kolay degil.

1Peki bu sorumu lütfen cevapla ayrı bir konu açmak istemiyorum bende denge ve kapsül var kapsül çok kolay geldi 20 li 2 sini çözdüm zaman kaybı gibi geliyor acaba verdiğim paraya acıyıp çözüyümmü yoksa sınav daha önemli deyip apotemi mi alıyım
    2Apot4emi gereksiz bir denenmemi yoksa çıkabilecek seviyedemi alınmalımıdır teşşkkrler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.