Şimdi Ara

ilk 20.000 çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ben 2013 ygs-lys adayıyım. puanların açıklanmasıyla 2012de lysye giren arkadaşlarla yaptığım konuşmada 100.000i aşan yok. hoş lise olarak da ya düz lisedeler ya da meslek lisesi. ben orta halli bi anadolu lisesindeyim. hedefim ilk 20.000 ve bu arkadaşlarla konuştuktan sonra açıkçası biraz moralim bozuldu. çok mu zor ya da hedefim çok mu büyük yardımcı olun boş hayaller peşinde mi koşuyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: boynak

evet arkadaşlar ben 2013 ygs-lys adayıyım. puanların açıklanmasıyla 2012de lysye giren arkadaşlarla yaptığım konuşmada 100.000i aşan yok. hoş lise olarak da ya düz lisedeler ya da meslek lisesi. ben orta halli bi anadolu lisesindeyim. hedefim ilk 20.000 ve bu arkadaşlarla konuştuktan sonra açıkçası biraz moralim bozuldu. çok mu zor ya da hedefim çok mu büyük yardımcı olun boş hayaller peşinde mi koşuyorum?

Zor değil . Ama düzenli çalış bilgisayari hayatından çıkar . Ilk 5bin bile olur . Ygs Ye çalış ama az, full lys kas . Ve yazın fazla yorma kendini . Dersanede soru çözümlerine sürekli git soru sor not al . Odana küçük stickerlarla bilgileri önemli formuleri yaz . Yapıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet arkadaşlar ben 2013 ygs-lys adayıyım. puanların açıklanmasıyla 2012de lysye giren arkadaşlarla yaptığım konuşmada 100.000i aşan yok. hoş lise olarak da ya düz lisedeler ya da meslek lisesi. ben orta halli bi anadolu lisesindeyim. hedefim ilk 20.000 ve bu arkadaşlarla konuştuktan sonra açıkçası biraz moralim bozuldu. çok mu zor ya da hedefim çok mu büyük yardımcı olun boş hayaller peşinde mi koşuyorum?

kendine inanacan ondan sonra rahat olacan bak nasıl giriyon ilk 10 bine
  • kendime inanıyorum ve çalışıyorum da ama çevremin durumu biraz beni umutsuzluğa düşürdü işte
  • daha başarılı bir arkadaş çevresi kurman yardımcı olur sana baya. ilk 20bin az biraz temelin varsa çok da zorlanmadan yapabileceğin bir derece.
  • şöyle bişey oldu açıkçası 9 10da derslerle pek ilgilenmiyodum. 9-10da matematikte yalnızca fonksiyonlar ve trigonometriye çalıştım. fizik konuları birikerek ilerlediği için bu sene konulara çalışırken temelden aldım fizikte. kimya 9 hiç yok. biyolojiyi halledebiliyorum. bunun dışında 11. sınıf konuları hepsinden baya iyi. durum budur.
  • valla ben sene başında sınava hazırlanmaya başladğımda hedefim en az ilk 3000di ama olmadı. çalıştık bütün sınavlara girdik kötü mötü geçti derken 15bin gelsin öpüp başıma koyarım dedim sonuçlar bi açıklandı hamda 6bin toplamda 8500 olmuşum Rabbime sonsuzlarca kez şükürler olsun yani ilk 20bin pek zor değil hakkıyla çalışırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno1905 -- 23 Temmuz 2012; 1:58:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar benım bu sene sıralamam 130 binlerde istediğim bölümlerin hiçbiri tutmuyor. ama istanbul dışında hiç ilgim olmayan iktisat işletme maliye kamu gibi sayısal ağırlıklı bölümler tutuyor. sizce tercih yapmalımıyım yoksa tekrar mı hazırlanmalıyım. tekrar hazırlanmak kafama en yatan seçenek ama hırs göremiyorum kendimde bazen çok çalışma isteği geliyor sonra hemen gidiyor. neler yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
  • infernoo1905 peki sen nasıl çalıştın yani günde ortalama ne kadar çalıştın ve arada da olsa gezmeye zamanın kalıyo muydu? önerin nedir?
  • quote:

infernoo1905 peki sen nasıl çalıştın yani günde ortalama ne kadar çalıştın ve arada da olsa gezmeye zamanın kalıyo muydu? önerin nedir?

ben dersanye gitmedim evde kendim hazırlandım. ygsye iyi hazırlandım bütün konuları bitirip her ders için bir soru bankası bitirdim. fem ve final kaynaklarından karışık çalıştım. ama ygs kötü geçti ygs sınavına girdikten sonra 2 hafta ders çalışmadım sonuçlar açıklandı 395 puan almıştım bi çok kez umudumu kaybettim ama ygsden çıktıktan 2 hafta sonra lysye sıfırdan başladım(temelim vardı ama) lysede sadece mat2 ve edebiyat çalışıp birer soru bankası bitirdim. lys geo ve coğrfya hiç çalışmadım. ve lys çok iyi geçti benim durum bu kardeş inşallah sen de hedefine ulaşırsın

edit: bir de arada gezmeye zamanın kalıyor muydu diye sormuşsun. ben bazen boşluyordum arkadaşlar vardı öğrenci evlerinde arada 2-3 gün gidip orda kalıyordum playstation 101 tavla mavla derken 2-3 gün hiç çalışmıyordum ama bunu dersten sıkıldığım zamanlar yapıyordum ve iyi oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno1905 -- 23 Temmuz 2012; 2:22:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infernoo1905

quote:

infernoo1905 peki sen nasıl çalıştın yani günde ortalama ne kadar çalıştın ve arada da olsa gezmeye zamanın kalıyo muydu? önerin nedir?

ben dersanye gitmedim evde kendim hazırlandım. ygsye iyi hazırlandım bütün konuları bitirip her ders için bir soru bankası bitirdim. fem ve final kaynaklarından karışık çalıştım. ama ygs kötü geçti ygs sınavına girdikten sonra 2 hafta ders çalışmadım sonuçlar açıklandı 395 puan almıştım bi çok kez umudumu kaybettim ama ygsden çıktıktan 2 hafta sonra lysye sıfırdan başladım(temelim vardı ama) lysede sadece mat2 ve edebiyat çalışıp birer soru bankası bitirdim. lys geo ve coğrfya hiç çalışmadım. ve lys çok iyi geçti benim durum bu kardeş inşallah sen de hedefine ulaşırsın

edit: bir de arada gezmeye zamanın kalıyor muydu diye sormuşsun. ben bazen boşluyordum arkadaşlar vardı öğrenci evlerinde arada 2-3 gün gidip orda kalıyordum playstation 101 tavla mavla derken 2-3 gün hiç çalışmıyordum ama bunu dersten sıkıldığım zamanlar yapıyordum ve iyi oluyordu

saolasın ygsden sonra da bana yardımcı olabilecek şeyler söylemişsin. fem/final kesin önerin midir? bi de final ygs matematik soru bankası var bende sınavda vermişlerdi. ondan çözüyorum arada. 20 soruda 3-4-5 yanlışım çıkıyo böyle olunca aynı konuya devam edesim gelmiyo. normal midir ?

Not: kitabı sınava girdiğim için vermişlerdi. özel basım olabilir. basım tarihi falan yazmıyo içinde.

• quote:

quote:

quote:

saolasın ygsden sonra da bana yardımcı olabilecek şeyler söylemişsin. fem/final kesin önerin midir? bi de final ygs matematik soru bankası var bende sınavda vermişlerdi. ondan çözüyorum arada. 20 soruda 3-4-5 yanlışım çıkıyo böyle olunca aynı konuya devam edesim gelmiyo. normal midir ?

Not: kitabı sınava girdiğim için vermişlerdi. özel basım olabilir. basım tarihi falan yazmıyo içinde.

bence en iyi kaynaklar bunlar. ikisini de çözersen pek eksiğin kalmaz. final yayınlarının hepsi zordur zaten fem daha kolay. ben konu çalışmasını final dergilerinden yaptım(gerçekten çok kaliteli ama biraz temelin olması lazım çünkü yüzeysel almış daha çok örnek sorular üzerinden öğretiyor heleki mat1 ve mat2si müthiş) soru bankası ise türkçe: final sos:final mat1:fem konu özetli soru bankası geo1:final mat2: fem edebiyat:final çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno1905 -- 23 Temmuz 2012; 2:48:13 >

• yalnız bi tek matematik kısmı işime yarayacak gibi. sayısalım ben :)
  • quote:

gözünde büyütme çok uz birşey istemiyorsun lys ye hakim ol ygsde rahat ol gelecektir
  • quote:

yalnız bi tek matematik kısmı işime yarayacak gibi. sayısalım ben :)

ama final dergileri sayısalda da çok iyi bir tek fiziği için kötü diyorlar. fen için soru bankası olarak da araştırırsın zaten
  • quote:

quote:

quote:

O KİTABI SAKIN ÇÖZME
    hayaa küsersin demedi deme

• dnzcr hayata küsmek üzereydim bi tek ben yapamıyomuşum gibi geliyodu. moral oldu ya saolun gençler :)
  • 100 000 üstü foruma yazmıyorda ondan az gibi geldi sana puan hesaplıyıcılardan puan hesaplayarak ortalama kaç net yaptığını hesapla..
  • ne kadar çalışsanda bir yerde şans işi söyleyeyim şansına sana uygun bir ygs - lys gelirse yardırırsın ilk 3-5k. bu sene bana hiç uymadı şahsen
  • bence ygsye çalış ama asla lys yi boşlama yani daha çok lysye odaklanırsan 20 bin çok da uçuk değil bence :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.