Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir' de dağıtımı Global Kargomu yapıyor yoksa diğer kargo şirketlerimi ?
  • siparişim hala depoda görünüyor, 13 gün oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam kargoda merkezimi arıyorsunuz yoksa size en yakın şubeyimi ?

Hangi numaralarını aradıysam cevap veren bir allahın kulu olmadı, nasıl bir firmaysa....
    Bu arada Düzcede global hizmeti varmıdır acaba, web arayuzleride allahlık.
    Resmen acze düşüyor insan.
  • mufit kullanıcısına yanıt
    Valla ben İzmir merkezi aradım. Gerçi onlarda pek bilgi veremediler ama sadece internetten ürünün İstanbuldan kargoya verildiğini söylediler. Sabahtan beri bakıyorum kargo numarasından hala dağıtımda görünüyor.
  • tablet dağıtımda ama ne arayan var ne soran
  • arkadaşlar bazıları takip no geldi falan yazmş ama bana sadece siparişiniz yola çıktı diye mail gelmiş türkcell mağazadan takip no alanlar nasıl aldı birde türkcellde canlı destek varmı online olarak
  • Benim tablet hala depoda bekliyor görünüyor.Müsteri hizmetleri de açmıyor telefonu gıcık oldum.Müsteri hizmetleri nosu ne ben 0212 313 10 00 ı aradım sanrım.
  • heralde yeni ürün koymyacaklar aynı sarı kutu gibi puanlart ellerimizde kalmıştı burda da çekler elimi<de patlayacvak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

heralde yeni ürün koymyacaklar aynı sarı kutu gibi puanlart ellerimizde kalmıştı burda da çekler elimi<de patlayacvak gibi

Yeni ürünler gelmiş,yavaş yavaş daha eklerler. Bir bakın belki işinize yarayan bir şeyler vardır.
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Spariş No ile Global kargonun sitesinden sorgulat. Zaten Takip No' da karşınıza gelecek. Ama site çok bilgi vermiyor. Dünden beri dağıtım aşamasında görünüyor.
  • 31 aralığa daha var bence gelir yeni ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ürün dün dagıtım aşamasında gözüküyordu, bugün; kargo kadiköy şubesine geldi yazıyor. Saat olarakda 21:50 gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 22 Ekim 2013; 13:37:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce global kargo gülbağ şubesinden kulaklığımı aldım, bir paket daha vardı orada.
    Baya güzel bir kulaklık genelde kulak içi kullanırdım bakalım bu nasıl olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global kargo'nun küçükyalı bölge telefonunu aradım. çok yoğun olduklarını,ancak yarın teslim edebileceklerini söylediler. tel no: 0216 388 30 72 veya 73.
  • Alabilen arkadaşlar bence gidip şubeden alsın. Bunları beklersek yandık...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Benim ürün dün dagıtım aşamasında gözüküyordu, bugün; kargo kadiköy şubesine geldi yazıyor. Saat olarakda 21:50 gözüküyor

aynı yazı bende de yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 22 Ekim 2013; 14:29:18 >
  • profesyoneller kulübü çeki ile birleşiyor mu arkadaşlar ?

50 + 25 ?
  • Bana sabah bir mesaj geldi global kargodan mesajda turkcellmağaza.comdan vermiş olduğunuz sipariş yola çıkmıştır tarafınıza en kısa sürede iletilecektir yazıyordu.

Hala dağıtımda diye görünüyor.Bu gibi kargo şirketlerini kanunen kaldırmak gerekiyor.
  • Global kargo ile son görüşmem

-Buyrun
    +Dün sizin tarafınızdan yurtiçi kargoya verilen siparişim hakkımda bilgi alacaktım.
    -Nerenin siparişi?
    +Turkcell
    -Bi dakka (Başka bi hata bağladı)
    -(Telefon açma sesi ve nesef sesi geldikten sonra tekrar başka bi hat)
    -(Telefon açma sesi)
    dıt dıt dıt
  • Ya benim kargomun kadıköyde ne işi var ya ne berbat bir kargo şirketidir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan dede -- 23 Ekim 2013; 9:18:59 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.