Şimdi Ara

İlk 5 bin ve burs imkanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok yakın bir arkadaşım ikinci defa hazırlanıyor ve ilk denemesinde 40bin yapmıştı maddi açıdan şimdi ise ilk 5bine girmeyi hedefliyor. Girebilir.
    Yakın olduğumuz için onun hakkında tereddütlerim var, şu ana kadar planladığı kurduğu hayaller hep boşa çıktı olmadı yani.
    Şimdi size de danışacağım bir hayal peşinde belki bu sefer ben yanılıyorum, bunda da yanılırsa psikolojisi mahvolacak zaten sınav yüzünden şuan kimin iyi bilmiyorum.

Çocuk ilk 5bin civarlarına girip, özel üniversiteden burs + 1000-2000₺ aylık para almayı düşünüyor. Suratına da söyleyemiyor kim kime vermiş ayda bu kadar para, üniversite nereden bilecek belki çocuk mal sadece derslerde başarılı hayatta yani sosyalde sıfır. Mümkün müdür böyle bir şey?

• vakıf üniversiteleri veriyor derece yapanlara,merak etme zaten gideceği okul sayılı üniversiteler olduğundan asosyal olsa bile sosyal olarak çıkar okuldan
  • temel bilimler(mat,fizik,kimya,biyoloji) okursa ilk 10000.dekilere tübitak 2000 veriyo değilse vakıf ünileri 10.000'e girenlere de veriyo.Örnek:İzmir ekonomi şehir dışından gelenlere yurt bedava+430 tl(1000deyse) ilk 5000deyse daha fazla veriyor.Çoğu vakıf para veriyodur tercih kılavuzunda yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan017 -- 6 Aralık 2014; 13:16:33 >
  • O kadar para alması için ilk bine girecek ya da uyduruk bir özele gidecek. Maddi durumu kötü olup 1200 lira falan burs alan arkadaşım var ama devlet üniversitesinde.
  • Tüm burs imkanlarını ve şartlarını gösteren site ya da siteler var mıdır?
  • Arkadaşın biraz uçmuş.Yukarda da yazmış arkadaş,ancak temel bilimler seçerse olur.O kadar sıralama yapıp da bunları seçecek değil ya.Ancak ilk 100e girerse bazı üniversiteler iyi para veriyor.Mesela benim okulum(Medipol Üni.) ilk 100den girene 3000 veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.Yani ilk 100de olmadıktan sonra imkansız diyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 1000'de olup da hiç burs alamayan arkadaşlarım var çok hayalperest olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk 100 bursları inanılmaz
    2 yıl önce açıldı
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    yks den sonra görüşmek üzere
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.