Şimdi Ara

İLK ADSL FATURASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 128,75 YTL geldi.256K limitli kotayı ilk ay 1 GB küsürlerde aşmıştım bu ay da bir kaç m aştım.Sizce normal mi bu gelen fatura ?

• İlk faturada bağlantı ücreti vs de var. O yüzden normaldir. Ama kullanımın fazla ise limitsiz adsl ye geçmen daha mantıklı...
  • normal
  • bir soruda ben sorayım peki ben 24 nde adsl ye başvurqacağım benden 1 haftalık için 1 aylık faturayı alırlarmı . yoksa mayısın 1 ini bekleyimmi
  • Hayır arkadaşım ne kadar kullanırsan o kadar alıolar
  • ewt bana ilk ay kullanım ücreti olarak 28.75 YTL (normalde 29YTL) ytl geldi bağlantı ücreti ile beraber 100YTL ye yakında ama hatırlayamıom
  • Bence de çopk normal. Ama limitsize geçmeni kesinlikle öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yeni başvurdum. pazartesi açarlar diye umuyorum....
    5 günlük limit 500 mb ım var
    tabi ücreti de..5 milyon olacak
    +30 mayıs ayıı+6milyonda bağlantı ücreti(nin 12 de 1 i ah şu parasızlık.....)
    bakalım ilk faturamın teorik olarak. 42 milyonu geçmemesi lasım..
  • ben hattımı 15 martta actırmıstım faturam yeni geldi
    ayın ortasında yazdırdığım için bu ayın ücretini de içine exstra olarak 11 milyon eklemişler yani faturam 45 günlük geldi bundan sonra ayın 1 ile 30 arası kesilecek 107 milyon geldi bağlantı ücreti de dahil(sınırlı kullanıcıyım)
    sende bi ara 4440375 öğren
  • banada tam 65 geldi ama tam ayın birine açılcak şekilde ayarlamıştım işimi bilirim ben
  • bn ikinci ayda kotayı 4gb aştım 67 geldi haftalıklarımla ödemiştim ...hey gidi gunler heyy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.