Şimdi Ara

ilk akıllı telefonumu alacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde benim için internetde rahatlıkla gezinebileceğim,kasmayacak,hızlı ve 3-4 yıl götürecek bir telefon istiyorum.1300 tl civarı düşünüyorum,şu anda sony türkiye garantili kart puanıyla 1399 a z2 ve yine kart puanıyla 1199 a mal olacak lg türkiye garantili 32 gb g2 arasında kaldım.uzun süre kullanacağım için daha çok güncelleme alacak daha hızlı ve kasmayan telefonu tercih edeceğim.yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

• Ben olsam Z2 alırdım uzun vade'de daha sağlam bir cihaz diye düşünüyorum.
  • Z2 veya g2 işini görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonlar 3 - 4 yıl götürür de
    kullanıcılar 2 yıldan fazla aynı cihazı kullanmıyorlar
    istisnalar çıkıyor benim gibi. bozulana kadar devam
  • önce z2 almaya çalış, olmazsa g2 denersin
  • Z2 daha iyi olur bence

• arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.bir türlü karar veremedim,güncelleme desteği hangisinin daha uzun ömürlü olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk kez blackberry alıcam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z2 daha yeni ve donanım olarak daha iyi. işlemci z2 de snap 801 2.3 ghz g2 de snap 800 2,2 ghz
  • Cihaz olarak ikiside birbirine yakın z2de kasa malzeme kalitesi ve kamera g2den iyi ama g2dede pil kullanım süresi ve ekran kasa oranı olarak z2'den iyi kesinlikle benim tercihim g2'den yana olurdu

• arkadaşlar teşekkür ederim.g2 32 gb aldım bimeksden.kdv miktarı kadarda bipara vereceklerini söylediler,doğruysa çok uyguna gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.