Şimdi Ara

İlk araba tercihi olarak opel tigra [98 - 99]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ilk arabamı alacağım şu sıralar 12 13 bin lik bütçemden dolayı ve tek başıma yaşadığımdan dolayı opel tigrayı düşünmeye başladım. Fiyatına göre epey donanımlı gözüktü bana. Yada şöyle söyleyeyim daha önce sürdüğüm arabalar bundan daha donanımsız olduğundan dolayı bana öyle geliyor da olabilir. Sizin bu araba hakkında düşünceleriniz nedir? 150 - 200 bin civarı km'lerde genellikle. Modifiye işine pek sıcak bakmıyorum mümkün olduğunca orjinalini bulmaya çalışıyorum. Sizce bu araba ideal midir? En az 3-4 sene bineceğim bir araba olacak. Bu araba hakkındaki bilgileriniz aktarırsanız sevinirim.
    Ufak bir not: Travesti muhabbetine girmenize gerek yok.

• Opel tigra hakkinda notta belirttiginiz gibi travesti arabasi deniliyor ama dogrusu trafikte tigra kullanan travesti gormedim simdiye kadar.. neden o araclarin tutulmadigini ben de merak ediyorum acikcasi kotu arabalar degiller ancak dusuk km de bulmak zor benim eski aracimi goturdugum usta 3 sene once 10 bin liraya kirmizi tigra satiyordu ve o zaman 100 bindeydi. Yani bu araclarin hor kullanilmamis dusuk kilometrede olabilecegini dusunemiyorum malesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97 model 118bin de Tigra sahibiydim. Aracimi 137bin civarindayken satmistm. Suan Corsa D sport sahibiyim ve hala tigradan aldigim kullanim zevkini ariyorum. Yol tutusu icin kimilerinden kotu yorumlar okumustum fakat duz yolda degil virajlari yollari seven biri olarak yüzümü hep guldurdu. Sonuc olarak travesti lafi eden olursa, ilgi alaninin onu soyleyen kisiyle ayni olmadigini belirtip konuyu kapat ve arabanin keyfini cikar. Hor kullanilmamisini bulmak zor olabilir ama bulursan seni mutlu edecek bir aractir.
  • İlginiz icin ikinizede tesekkur ederim. Notta belirttiğim gibi muhabbetler umrumda olmaz. Modelinden kaynakli bana cok sorun cikarabileceginden korkuyorum. Bunun icinde mumkun oldugunca duzgununu bulmak sart. Performans olarak nasil buluyorsunuz bu araci? Kabataslak dusunursem, hafifliginden kaynakli yasina gore seri olabilecegini dusunuyorum. Maalesef daha once hic kullanma zevkini tadamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.