Şimdi Ara

İlk arabam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk arabamı almak istiyorum.100 bin lira civarı bütçem var ve bakarkan gördüm taunus gt ve gtslere aşık oldum.Ama yorumları vs. iyi değil ne alabilirim.Kuş serisine ve renaultlara çok da sıcak bakmıyorum.

• 100 bin???

Trollüyorsanız ona göre de yanıt veririz ama ciddiyseniz o topa girmeyin hiç derim. 30-40 yaşındaki arabaya çıkaracakları trafik poliçesi ederinin yarısı olur. (OK abarttım biraz ama ehven poliçeler artık 10K üstü)

Yürütme maliyeti de belinizi ayrı büker.

Rakamı yazarken 4 yerine yanlıştıkla 1'e bastım derseniz bilemem 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 23 Ağustos 2024; 15:51:23 >
  • rabitelli kullanıcısına yanıt

Kuş serisine falan baktığına göre gercekten sadece 100 bin butçesi olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddiyim bu fiyata bir iki hatası olan temizi var.Bu civarda rus araçlarından başka bulamadım düzgün onlara da içim ısınamadı

• AdamYiyen A kullanıcısına yanıt

Bu fiyata içinizi ısıtan model olursa haber verin  

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Taunusa isindi iste 93 gtler guzele benziyor

1976 dizayn bir araba aldığınızın farkında olmanız gerek. Airbag'i bile yok diye biliyorum, ki şu anda yokluğu tahmin edilmeyecek ESP, ABS, Immobilizer, hidrolik direksiyon gibi birçok özellikten mahrum kalacaksınız. İsteyen herhangi bir hırsız 15 saniyede arabayı çalabilecek.

Üstüne 30 senedir üretimi olmadığı için yedek parça bulmak büyük ihtimal imkansız olacak. Amerika Ford modelleri gibi değil ki ortak GM parçalar hâlen üretilsin, veya ortak parça 30 ayrı modelde kullanılmış olsun.

İlk orta hızda kazada mefta olursunuz. Motor almanız bile daha güvenli olabilir bu bütçede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 23 Ağustos 2024; 16:32:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    İlk arabam
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Evet ama butce malum normalde motor suren biriyim de zaten ama koyde suruyorum trafikte gerici oluyor.Bu fiyata onerebilceginiz var mi peki.Bana en mantikli taunus gelmisti sehir ici zaten cok kullanmayacagim.

• Mazda 323 ve mazda 626 da var o arada ford sierra var

• 28 sene evvel ehliyet alır almaz, PC' mi satıp üzerine arkadaştan aldığım borç parayı da ekledikten sonra 1964 Model Opel Record aracı 67.500.000 TL' ye satın almıştım...

• Bu araçlara bir gün binseniz bir hafta sanayide yatar hocam. Bu saatten sonra bir taunus ancak hastası tarafından restore edilmek için alınmalı. Bütçeyi 200e çıkarırsanız broadway yürütme maliyeti en ucuz araç ojur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

nasıl memnun kalmış mıydınız

• rubelhizb kullanıcısına yanıt

bütçe belli hocam keşke olsa da o kadar ama maalesef.Temiz gözükenler neden olmasın ki.Veya taunus olmasa bile lada samara skoda favorit ve forman da mı olmaz

Baston kilit takar hırsız sorununu çözersin ama bu kadar kısıtlı bütçeyle alınan araba çıkmaz yol arkadaş için. Masrafını kaldıramaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    4-5 yaşını geçmiş her 2. El araç masraf çıkarmaya başlar. Bütçen yetmez. Sıfırdan aldığım stilo 10 yaşına geldiğinde 10.000 tl masraf çıkardı, yaptırıp 17bine sattım. Düşün bak ilk sahibi bendim. Bütçen yetse ve 90 model bir samara veya favorit, şahin alsan bu araç bile sana sağlam masraf çıkarır kullandıkça. Düzenli kullanırsan her ay bir parçası değişir ve bu bir sonsuz döngü halinde devam eder. Ben bunları yaşadım ve aldığım en yaşlı 2. El araçlar 4 yaş, 50bini geçmemişti.

Masraf çıkarmasın istiyorsan yeni nesil, en fazla 4-5 yaşında bir araç alacaksın ki onun bile masrafı olur ama daha az, yine de olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bak kardeş, kardeş dedim zira yaşım 50yi aştı, gerçekten hayati bir durum yoksa bu topa girme. Zaten yazılacaklar yazılmış. Tek bir istisna olabilir belki, o da belki:

Aracı kullanarak hızlı ve yüksek miktarda para kazanmak. Araç kendini 1-2 ayda amorti eder, çöpün kenarına koysan da üzülmezsin, o zaman olur, o da yukarıda dedim ya: belki. Yok yok, taksicilik falan değil, olmaz zati. Yükte hafif pahada ağır mal/hizmet gerek.

Ne bileyim köyde hayvancılık, arıcılık falan yapıyorsundur, çıkan 50-100 kavanoz malı atarsın bagaja, satacağın yere kadar götürürsün. Ertesi gün 50 koli yumurta, bir başka gün peynir (süt ürünleri soğuk zincirle taşınmalıdır gerçi) Ya da yüksek getirili beden işi alıp, kendin yapıyorsundur (tesisat, kaynakçılık vb) makinalarını takımlarını atarsın bagaja, sağa sola getirisi yüksek işlere gidersin. Böyle böyle bi iki ayda amorti edip kara geçersin. Anca o zaman olur.

Yoksa sadece A noktasından B noktasına gitmek için olmaz.

Yine de son karar senin...

• rabitelli kullanıcısına yanıt

323ler favoritler nasil prki hocam temizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.