Şimdi Ara

İlk Araç İçin Uygun mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısmetse yakın zaman içerisinde araç almayı düşünüyorum ilk aracım olacak 1.4 rni broadway düşünüyorum direksiyonum var ancak uzun süredir trafiğe çıkmadığım için hakimiyetim zayıfladı diyebilirim daha sonra satıp hb cliolardan almayı planlıyorum boyum 1.84 bu araca sığarmıyım hidrolik direksiyon olmadığı için biraz ön yargım var direksiyonu nasıl sert mi tavsiye edermisiniz.

• Bende var gayet rahat bir araba. Parçası ucuz. Kolay kolay da arıza vermiyor. (Tabi temizse) Hoş temiz olmasa 1000 tl ile baştan aşa değiştirirsin herşeyini Tek kötü yanı pek modifiye olmuyor tam memur arabası. Direksiyonu pek dert etme sadece park yerinde iken biraz sert oluyor. Onun dışında direksiyonda sıkıntısı olmaz.
  • Kaybedenler Klübü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öncelikle tek çekincem araca sığabilirmiyim boyum uzun aslında modifiye oluyor bir nevi ancak ben en fazla ses sistemi alırım 1 1.5 yıl kadar binme niyetim var daha sonra model yükselticem.

İlk Araç İçin Uygun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 7 Mart 2015; 14:35:24 >
  • Dostum şahsen bahsettiğim gibi arkadaş var 1.90 falan sığıyor belki biraz sıkışıyo gibi oluyordur ama hiç rahatsız olduğunu görmedim Onun dışında bu broadway ler pek güzel değil bence. Orta kasa broadway ler daha iyi.
    Alabileceğim en genç aracı almayı planlıyorum enjeksiyonlu broadway güzel gibi jikle derdi yok kışın çalışmama sorunu yok direksiyonu ve koltukları farklı diye biliyorum tip olarak daha hoşuma gidiyorlar kısmet artık :)
  • Ben kışın arabamın hiç çalışmadığını görmedim. Bakımları yapılmış temiz bir araba bulursan sıkıntı olmaz. En geç 2.tıkta çalışlıyor. Hiç sorun yaşatmadı :) Tabi tercih senin de onu almayı düşüneceğine europa 1.4 düşünebilirsin. Onlar da güzel arabadır baya.
    1.4'leri pek tutulmuyor ve çok yakıyor diyorlar 1.6'larında fiyatı yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 aşağı 5 yukarı. Bence orta kasa bro al en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.