Şimdi Ara

İlk araç-Punto,Corsa,Fiesta,Polo,Ibiza,C3-Biliyorum çok kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2 aydır araç aramaktayım.Bütçem 27bin, maksimum 28bin.Dizel derdim yok 2 kişilik bir aileyiz, yıllık maksimum 15bin yaparım/yapmam.Performans beklentim çok yok ama klima çalışırken yokuşta tekleyen bir araba da istemiyorum açıkçası :).Otomobilden çok anlamam maalesef bu yüzden eşe dosta danışıyorum.Herkes yeminle bağlanmışçasına VW polo da hem fikir.Bütçeme uygun 1.4 comfortline 2010-2011 bulabiliyorum ancak bu parayı comfortline olmasına rağmen neredeyse baz donanıma sahip bir poloya yatırmak mantıklı gelmiyor.Diğer bir taraftan aracı en az 3 en fazla 5 sene kullanıp elimden çıkarmayı planlıyorum.Maksimum 80binde, 2009 ve sonrası modellere bakıyorum.

C3-Sunduğu comfort paketindeki donanımlarla beni en çok çeken model.Ancak 2. eli sorunlu mu?Bilmiyorum
    Punto-Multijet ya da Multiair motoru ve iç tasarımı çok hoşuma gidiyor.Fiat olması klasik Türk önyargılarıma neden oluyor.Hatta Fiatta iyi bir pozisyonda çalışan bir arkadaşım bile VW tavsiye etti inanamadım
    Fiesta-Abim kullanıyor.Kasası çok hoş.İç tasarımı ve donanımları fena değil.Eşim Amerikalı ancak tam bir Ford düşmanı :)
    Ibiza-Gayet şık duruyor, 1.4 reference modelinin sıfırını bile alabilirim sanırım bu paraya peşin fiyatı 28.500 gorunuyor sitelerinde ama 2. eli sorunlu diyorlar, bir de yakıt problemi varmış 1.4 olmasına rağmen diyorlar ama emin değilim.
    Corsa-Piyasası tatmin edici, 1.3 dizelleri tavsiye ediliyor diye okumuştum.Arka camları manuel diye millet forumlarda demediğini bırakmamış ama sanırım haklılar o kadar paraya manuel camlar gitmemiş.

Bu kararsız arkadaşınıza bir yardım edebilirseniz çok sevineceğim.28.000 tl üzerine çıkmayı düşünmüyorum.Bu modeller dışında mantıklı diğer model önerilerinize açık olmakla beraber "5bin lira daha koy şunu al" demeniz hiç yardımcı olmayacaktır :).

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viperous -- 29 Ocak 2013; 20:59:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.