Şimdi Ara

İlk defa dolandırıldım karışık duygular içersindeyim:( :/ :)...(halloldu^^1 aylık hort) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _can84_

arkadaşım kullanıcı adın isviçreli bilim adamı ama yaptığın işe bak büyük geçmiş olsun. Yukarda arkadaşlarında da dediği gibi yine iyi yırtmışsın, evine aldığın adamlar yaa hırsız, katil olsalardı ? Yaşın kaç bilmiyorum ama zaman maalesef eskisi gibi değil. Bide imza attığın kağıt boş bi kağıtmıydı, eğer öyleyse içini istedikleri gibib doldurup fiyatın sonuna 0 falan ekleyebilirler dikkat et. Orasını tam anlayamadığım için diyorum..

bu olaydan sonra zaten nick değişimi yaptım önceki nickim malum
    yaş 21 hocam imzalattıkları boş kağıt değildi ve yeterli inceleme fırsatı da bulamadım ama her insandan da çok büyük bir şey beklemezler heralde
    tabi burası türkiye belki o da olur:/

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

arkadaşım karamsar olma. içini rahatlatacak birşey söyliyeyim.

bence bunlar bilindik tipik bir dolandırıcı. aslında tam olarak dolandırıcı değilde böyle ucuz malları 200 e 300 e milleti kandırıp satan tipler. bunlarda sana 200'e tost makinesini gagalamak istediler bence. sende yok mok diyince geri vites yapmış olabilir. yani öğrencisin ve adamın dediğine göre hemşeri çıkmışsınız. belki insafa gelip tost makinesi verip 20 tl alıp ayrılmış olabilir. benim fikrim bu yönde inşallah olay bundan ibarettir.

saolasın dostum büyük ölçüde rahatladım bencede ucuz malları 200e 300 e satan tipler zaten ben bir yeri atladım açıkçası o kadar şey yazdım şimdi
    bir yeri yazmayı unuttuğumu hatırladım adam bana eğer peşin alırsan mağazadan sana 104 ekran lcd gönderecez hem sen kazançlı olursun hemde
    reklamını yapmış oluruz dedi bende iyi tamam da piayasa malum ben bu lcd yi görmeden peşin fiyatına bir şey alamam dedim o da bir şey diyemedi
    ben bu 20 tl yi şuan için az olduğu için veriyorum dedim o da az olduğundan değilde neyse tost makinasını yazıyorum buraya dedi

heralde taksit ile ödenek gelecek bana ama Tüketici haklarına mutlaka yarın başvuru yapacağım soracağım uzun uzun konuşacağım
    belki adamlar eğer size gelirse bizi arayın filan diyecekler inşallah yardım ederler

• 200 e falan razıyım ne demek ya. Adamların istediği de bu. Korkup 200 olsun yeter falan diye bırakma adamlara sakın paranı. Bi hata yapmışsın dalgınlık vs. Direk dolandırıldım moduna girip kabullenmişsin.Yukarıda bir arkadaşın başına da gelmiş kapısına kadar getirtmiş. Herşey o kadar kolay değil, hakkını ara bırakma peşini..

Ha bir de olayı anlatırken yalan falan söyleme polislere anlattığın gibi... Haklıyken haksız duruma düşeceğin şekile sokma olayı..
  • yaw 12 sene önce istanbulda bana yapmaya çalıştılar bunu direk kovduydum, demek bu işten ekmek yiyolarki hala var bunlar,neyse kardeş seni bıçaklayıp soymadıklarına şükret (ne saf insanlar var yaa, DH ciler bunu yerse normal vatandaşın halini düşünemiyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGMaN_tr

200 e falan razıyım ne demek ya. Adamların istediği de bu. Korkup 200 olsun yeter falan diye bırakma adamlara sakın paranı. Bi hata yapmışsın dalgınlık vs. Direk dolandırıldım moduna girip kabullenmişsin.Yukarıda bir arkadaşın başına da gelmiş kapısına kadar getirtmiş. Herşey o kadar kolay değil, hakkını ara bırakma peşini..

Ha bir de olayı anlatırken yalan falan söyleme polislere anlattığın gibi... Haklıyken haksız duruma düşeceğin şekile sokma olayı..

yok söylemem artık yalan polislere bir yere yanlışlıkla imza attım diyemedim bir anda
    200 tlyi de düşündüm bir malın değerinden 3-4 katı fiyatla kandırılıp satılması suç imiş inşallah beni önemserler ve gerekeni yaparlar
    ha adam gelip diyemez ki yok ben buna televizyon sattım birkaç milyara heralde yalanı ortaya çıkartılır yani soru sorulur filan

quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

yaw 12 sene önce istanbulda bana yapmaya çalıştılar bunu direk kovduydum, demek bu işten ekmek yiyolarki hala var bunlar,neyse kardeş seni bıçaklayıp soymadıklarına şükret (ne saf insanlar var yaa, DH ciler bunu yerse normal vatandaşın halini düşünemiyorum )

aynen öyle araştırdığım kadarıyla bunlar şirketmiş bir yerden yönetiliyormuş ve çok çok kişiyi dolandırıyolarmış benimki en basit örneklerden biriymiş

saflık konusuna bende katılıyorum gerçi yalan atılarak kandırılsan bile bir an düşünemiyorsun tam olarak.

• pazarlama gurubunun adı 'güneş' pazarlama mı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaqlar
    pazarlama gurubunun adı 'güneş' pazarlama mı acaba ??

valla pazarlama olarak aklıma gelmedi çünkü yeni açılan bir mağazanın tanıtım reklamını yapıyoruz dedi
    belki de o pazarlamadır bilemiyorum

galiba sizin de başınıza bir şey gelmiş:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: çaqlar
    pazarlama gurubunun adı 'güneş' pazarlama mı acaba ??

valla pazarlama olarak aklıma gelmedi çünkü yeni açılan bir mağazanın tanıtım reklamını yapıyoruz dedi
    belki de o pazarlamadır bilemiyorum

galiba sizin de başınıza bir şey gelmiş:(

yok başıma bişi geldiginden deil bu aralar çok sık dolanoyolar bizim buralarda bi kaç komşu sikayetçi yaptıkları işlerden faln...
    extra yanında bide kart mı ne veriyolarmış magazamızdan herhangi bi ürün alırsanız , indirim faln cart curt ?

milleti nasıl kandıracaklarını şaşırdı artık bunlar...!

not: tutup hepsini dövücen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaqlar -- 7 Mayıs 2010; 3:26:19 >

• Bundan 4 sene once telefoncudan kardesime 300 liraya telefon aldim. Neyse dukkandan ciktiktan sonra eve dogru yurumeye basladim.Yaklasik 300-400 metre sonra karsima bi adam cikti, buradan beyazita otobus varmi dedi bende duragi tarif ettim tam gidecekken bi saniye ben almanya dan cenazeye geldim burada parasiz kaldim(o sirada cebinden altin rengi kol saati cikardi) elimde bu altin saat var bunu alip bana yardimci olablirmisin dedi.Saatin altin oldugunu ispatlamak icin betona surterek bana gosterdi.%100 24 ayar altin dedi.Piyasa degeri nereden baksan 3000 dolar ,suan cok zor durumdayim sen bana 200 tl versen yeter dedi.O sirada yanimiza baska bi eleman geldi sozde konustuklarimiza gecerken kulak misafiri olmus. Adama saati israrla kendisine satmasini soyluyor,dukkanim az ilerde pen parayi alip geliyorum diyerek uzaklasti. O zaman benim jeton tam dustu.Bide bana demez mi istersen o adam gelene kadar saati sana satayim Bende madem 3000 dolar ediyor o zaman git kuyumcuya ver temiz 1000 dolar al ,neden bana yada diger kisiye satmaya calisiyorsun, sen dolandiricimisin dedim. Adam birden bi hiddetlendi s...rim belani i..ne falan diye uzerime gelmeye basladi.Tabi ben o sirada kacmaya basladim ama eleman beni kovalamadi.100 metre sonra arkami dondum baktim bunlar 3 kisi olmus aralarinda konusuyorlar. Etrafa baktim ama polis goremedim. yukaridaki arkadasin dedigi gibi takim elbiseli ve gayet bakimli gozukuyordu. Bunlar bu sekilde insanlari dolandirmaya calisiyorlar.Inanin muhabbete baslarsaniz bi sekilde kandiriyorlar.

• Geçmiş olsun hocam, hiç benim başıma gelmez dememek lazım olacağı varsa bir an basiteriniz bağlanıyor ve oluyor, dikkaet etmek lazım, tekrar geçmiş olsun....
  • alışırsın dolandırıla dolandırıla dolan mayı ogrencen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Neden okudum bilmiyorum ama hepsini okudum

Bende okudum... Niye okduk ki...
  • geçmiş olsun. sen formüllere alışıksındır. bi formülünü bulursun.
  • quote:

adamlarla dalga geçecektim ki bir anlık boşlukla büyük bir aptallık yapıverdim.

Ava giden avlanır.
  • adamların potansiyel düşünceleri beni sinirlendirdi...

- ooo üni öğrencisi, bunun bi şeyden haberi yoktur, derslerden okuldan hayatı öğrenememiştir, olay bitince de nası kafaladım falan demiştir...

onu bunu bilmem sağlam bi haydar kapı arkasında duracak bu şerolar hakediyirlar. neyse geçmiş olsun, herşeyde bir hayır vardır diyelim
  • Tadını çıkar
  • Ben bu tür satıcıları hemen postalıyorum.Başlıyorlar anlatmaya, dinliyorum, teşekkürler ilgilenmiyorum diyip kapatıyorum direk.Başından şartlıyorum kendimi almayacağım diye.Çünkü adamlar senin kafanı karıştırıp ürünü satma niyetindeler.Ben ise ürün alacaksam sağlıklı zihin ile düşünerek almalıyım.Bu sebep ile hiç bir şekilde kapıdan satışlarda, size söylenenler ile ilgilendiğinizi hissettirmeyin, içeri almayın.İnsanlar artık korkuyor, bu tip uygulamaların modası geçti.
  • Özet geç inci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Neden okudum bilmiyorum ama hepsini okudum

+1

aynen
  • bizde arkadaşlarla iki kere okul çıkışında vatan caddesinin ordaki migros un otoparkın da geldi . ikiside farklı kişiydi ama senaryo aynıydı. birisi bizle konuşuyo 4-5 kişi de arkada bizi gözlüyo, anlattıklarıda o kadar saçma sapan ki

yok thy de çalışıyolarmış(staj) yok historianın müdürü bunlara promosyon ürün vermiş yok benzini bitmiş yok kız arkadaşı bekliyomuş
  • tanımadığın 2 herifi içeri alıyorsun seni s.kmediklerine dua et
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.