Şimdi Ara

İlk defa dolandırıldım karışık duygular içersindeyim:( :/ :)...(halloldu^^1 aylık hort) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rambursman

tanımadığın 2 herifi içeri alıyorsun seni s.kmediklerine dua et

Lan ne güldüm ya

Konuyu özetleyen cümle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

tost makinasını verdin mi dostum geri

Yok, bir iki kere kullandım sonra daha çok ihtiyacı olan birisine verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 22 Mart 2013; 14:49:40 >
  • ibret aldım resmen sanada helal olsun hakkını almışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Yok, bir iki kere kullandım sonra daha çok ihtiyacını olan birisine verdim

senaryo yazsan şu olaydan yemin ediyorum güzel film çıkar

• geçmiş olsun, Türkiyede emniyet yok abi ben bunu bilir bunu söylerim... Sıradan vatandaş herzaman ezilir
  • Valla konunun güzel etkisi şimdiye kadar herhalde 10-15 kişi bana özel mesaj atmıştır , çoğu yeni üye olmuştur sadece bu konu için...
    Benzer olay başlarına geldiği için tavsiye istemiştir zannedersem çoğu da tüketici heyetine dilekçe yazarak düştükleri durumdan kurtuldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla konunun güzel etkisi şimdiye kadar herhalde 10-15 kişi bana özel mesaj atmıştır , çoğu yeni üye olmuştur sadece bu konu için...
    Benzer olay başlarına geldiği için tavsiye istemiştir zannedersem çoğu da tüketici heyetine dilekçe yazarak düştükleri durumdan kurtuldu.

Kardeş sende de deli cesareti varmış ya. Bilmediğin adamları içeri alıyorsun, tanımadığın ve tekin olmayan yere giriyorsun. Sonra firar eder gibi kaçıyorsun filan. Tam bir aksiyon filmi gibi olmuş. Bir senarist otursa şunu yazsa dehşet film çıkar ortaya Bu arada anlatım tarzını da sevdim. Soluksuz kitap okur gibi her 2 mesajını da okudum. Neyse ucuz yırtmışsın yine de. Anladığım kadarıyla adamlar çete gibi bir şey imiş. Karakolda arayıp seni tehdit ettiklerine göre psikopat tipinde adamlar bunar herhalde. Daha sonradan sana musallat olmadıklarına dua etmelisin.

• La oyle bi yazmissinki dedim aha simdi tost makinesinin icinden zebani cikar falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım Dave Grohl kardeş çok uzun.
  • Bune abi hepsini ilk mesaja topla o değilde bence cool story yaw
  • son dönemde bir de ayağına talih kuşu gelen bir arkadaş vardı . arabayla yanına gelip parfüm satmışlar çakma

http://forum.donanimhaber.com/m_69096792/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 22 Mart 2013; 21:00:39 >
  • Ne macera ama... Okudum lan. En kaliteli romanı okusam bu kadar sürüklemezdi
  • quote:

quote:

Yok, bir iki kere kullandım sonra daha çok ihtiyacı olan birisine verdim

• bi kerede olsa dolandırılmak gerkeli.sorna dolandırılmıyo aynı şekilde :D
  • bizim bir arkadaşda piliçle takılırken yanına gülcü gelince gül almış kıza 1 tane 50 lira vermiş
  • Abi sayfa yüklenir yüklenmez böylesine göz korkutucu bir metinle karşılaşınca bu kafayla verebildiğim tek tepki, "oyh!" oldu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.